Kvasi

Medlem
 • Innholdsteller

  4723
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Kvasi vant dagen sist August 26 2015

Kvasi hadde mest likt innhold!

Om Kvasi

 • Rang
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 1. Tok en titt på sensoren i dashen, aldri sett så mye lo klemt inn på en plass før. Støvsugeren fikk ikke ut alt så måtte dra resten med ei nål, får håpe det gjorde susen.
 2. Akkurat overtatt en E46 (2003 fl) hvor styringen av varme tydeligvis er på luggeføre, og i sånne tilfeller er jo elektronisk styring å anse som anticrist.. Det står en dings på ene rammevangen, høyre når man står foran og ser på elendigheta, og når jeg kobler den ut er varmen på fullt. Kobler jeg den til kommer det null varme i bilen. Noen som har en ide om hvor feilen mest sannsylig ligger?
 3. https://www.bassbrothers.no/bilstereotilbehor/antennelosninger/antennesplitter/ns-dab-fm/dab-antennesplitter
 4. Første jeg tenkte var prøvekjøring, og en "liksomkunde" som ikke sitter så godt i det akkurat nå.
 5. Kvasi

  Bmw e46 320d går i nødmodus

  Hva har du sjekket/byttet? Når du gir gass og akkurat når den begynner å fuske, slipp gassen litt ut og klem den inn igjen.
 6. Kvasi

  Bmw e46 320d går i nødmodus

  Prøv å koble fra mapsensoren. Sitter på baksiden av innsuget.
 7. Ser ikke smart ut, men må jo være mye enklere å få ting inn/ut av den hvis man driter i utseende.
 8. Skal ikke mer til enn at en som jobber i BT ser bilen langs veien i en eller annen sammenheng som gjør at han får lyst til å se nærmere på den. Men jo, det er ingen tvil om at div forum blir fulgt med på. De som jobber i BT er vel ofte over middels bilinterressert sjøl.
 9. Kvasi

  Kjøpe bil med heftelser

  Syns også at det var litt snodig men hvis det stemmer at kontrakten er god nok "forsikring" kan jo selger bare være så uærlig han vil.
 10. Kvasi

  Kjøpe bil med heftelser

  Tenkte å kjøpe en bil med heftelser for endel år siden, ringte banken hans og spurte om jeg kunne betale ut heftelsene rett til de for å være sikker. Fikk til svar at det ikke gikk, og at en kjøpekontrakt som sier at selger skal fikse det er god nok forsikring for kjøper.
 11. Aldri hørt om et verksted som har like dårlig rykte som Autoteam. De anbefalte mamma å skrote bilen på EU, kostet 3500kr å fikse feil og godkjenne en 15 år gammel bil en annen plass.
 12. Kjøretøyspesialisten er billigst, og gode på sånne ting.
 13. Alt du noensinne har sagt i tlf og skrevet på nett er automatisk analysert for interessant informasjon her. Når jeg først hørte om den ble det sagt at den hadde ca 90% av all datakraft i verden, men det er nok 20-25 år siden. https://en.wikipedia.org/wiki/ECHELON
 14. Scrolla i hukommelsen en stund nå og bestemte meg for å si 2002 TII jeg hadde rundt 1990, men må si meg enig med MrB og Fredrik. Hadde en lettre modifisert 944 NA for en sånn 15-ish år siden og det var en jækla kul bil. Ingen dragster men kjørte fra alt som prøvde seg hvis det var antydnig til svingete vei, og litt fuktig på asfalten så kunne jeg ligge breit så lenge jeg ville i 3. og styre med gassen.