Dal-z

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1606
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

Dal-z last won the day on March 3

Dal-z hadde mest likt innhold!

Om Dal-z

 • Vurdering
  Generalmajor
 • Bursdag May 22

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ålesund
 • Kjøretøy
  E92 M3

Siste besøkende

1439 profilvisninger
 1. Helt korrekt Nei, har ikke vært gjennom der i år! Så det må ha vært en annen.
 2. To måneder siden sist post. Kanskje på tide å oppdatere litt da Bilen har stort sett blitt brukt, vasket litt og brukt enda mer. Har ikke skjedd mye når det kommer til modifiseringer/utbedringer. Har dog kjøpt en diffuser, denne ligger fortsatt til utstilling i boda... Har fartet en del rundt på vestlandet i sommer, og det blir jo selvsagt tatt litt bilder underveis (men ikke nok), så her kommer et lite bildedryss Slutter aldri å bli imponert over både veier og natur på vestlandet, det finnes uendelig mange perler her, har store problemer med å ikke kose meg på tur her om sommeren Atlanterhavsveien: Alnes: Trollstigen: Stadlandet: Hoddevika:
 3. Når en er på jobb utenfor Måløy, så er det ikke så mye å gjøre på etter arbeidstid... endte derfor opp med en tur ut på Stadlandet og til Hoddevika. Visste ikke at det gikk an å ha det så gøy bak et ratt😁 Tørr asfalt, vinduene nede og bortimot ingen trafikk. Perfekt!
 4. Ble mye bedre med spacere, ja! Ser ut som rust i navene er typisk på nyere BMW-er, hadde samme på min...
 5. Takker! Bor i Ålesund, så blir en del farting rundt om i byen😎
 6. M3-en i velkjent stil - ved bensinpumpene.
 7. Det stemmer Kjørte knappe 30.000 km med min uten noen som helst form for problemer og har ikke så mye vondt å si om bilen. På min var det også påmontert senkefjærer fra H&R - et must om en er glad i litt sportslige kjøreegenskaper, ettersom disse bilene ikke fås med M-sport understell fra fabrikk. Syns interiøret i bilen kunne vært litt bedre skrudd sammen, det var litt knitring fra diverse paneler. Her er min nåværende e92 mye bedre. X-drive har jeg ikke noe å si på, fantastisk bra firehjulstrekksystem!
 8. Hadde Goodyear Eagle av et slag på gamlebilen. Det var en 13 mod F31 og dekkene ble levert til bilen originalt. De dekkene ble flate etter at bilen hadde stått noen uker i ro, men etter en liten kjøretur, så var de gode igjen. På min nåværende bil, så har jeg Michelin PSS, og her er ikke dette noe problem, så det avhenger nok mye av dekkene, ja... 225/40-19 og 255/35-19 på F31. På nåværende har jeg 235/35-19 og 265/30-19.
 9. Litt over the top, men likevel tøft. Lurer derimot på hva eier tenkte på når han valgte ut ratt...
 10. E92 M3 + Trollstigen = priceless
 11. Ja, tenker det er litt mer vekt i de. Litt mer drivverkstap også, så vinninga går nok opp i spinninga...
 12. På tur over Atlanterhavsveien under GS treffet😎
 13. Helt rått😄
 14. Hehe.. Kjenner til problemet! Skjønner forøvrig godt at du ønsker en form for tuning. 318d leverer nok for norske forhold, men ikke mer enn nok Hadde jo en slik selv, men i 143hk versjon med x-Drive.
 15. Grattis! Noen store planer for denne?😄