Dal-z

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1591
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

Dal-z last won the day on March 3

Dal-z hadde mest likt innhold!

Om Dal-z

 • Vurdering
  Generalmajor
 • Bursdag May 22

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ålesund
 • Kjøretøy
  E92 M3

Siste besøkende

1278 profilvisninger
 1. Siden @Gabz krevde lydklipp, så måtte jeg ta et lite et her om dagen Filmet med iPhone, så er litt vanskelig å få frem skikkelig godlyd.
 2. en liten shine i carporten må til før GS treffet😄
 3. Det kan være verdt å sjekke ut de som annonserer på eBay, det er ofte mulig å få forhandlet seg frem til en bedre pris også. CH-R støttes forøvrig, de går nok aldri av moten!
 4. Bruker du varmebestandig spraylakk på calipperne? Mine også trenger en liten oppfriskning snart...
 5. Flott bil😊 Jeg hadde en Melbournerød F31 selv for litt siden, og der sikla jeg mye på Niche Essen. Syns disse felgene i 20" er veldig kledelige på F-serien. Ellers, så er jo HRE rått, hvis budsjettet tillater det. De tilbyr jo noen flow-forged felger til en litt rimeligere pris enn de smidde nå. Ville også tatt en titt på Ferrada felger, de har også noen tøffe. Har selv flow-forged felger på M3-en, og jeg merket stor forskjell fra de originale M-felgene, vektbesparelsen i forhold til støpte felger merkes virkelig! Her ser du Niche felgene på en F31:
 6. Monterte nye tøfler på M3-en i dag😎
 7. Kan ikke klage! Digger både båt- og bilkjøring, så jeg har det som plommen i egget Ja, hadde virkelig sansen for 991. Digger å sette meg inn i en nyere Porsche, det oser virkelig kvalitet! Den forrige Porscha jeg kjørte var faktisk en 996, men det var en Turbo, og er helt enig med deg der. 996 er muligens litt mer involverende, som de fleste eldre biler er, men den jeg kjørte hadde tiptronic kasse - det ødela hele bilen for meg! Man merker godt at det har skjedd mye med girkasser og drivlinjer siste årene, en smule treig 5-girs kasse i en ellers meget potent bil blir litt dumt... Det skal stå en Porsche på plassen en vakker dag, det er ihvertfall sikkert.
 8. Sort og rødt går jo som hånd i hanske, jeg støtter forslagene om sorte nyrer!😎
 9. Hehe.. Har mitt daglige virke som navigatør på de syv hav, i tillegg til at jeg jobber litt som freelancer offshore når det passer seg. Dette var bare noe jeg gjør litt på gøy når jeg er hjemme og har fri og mulighet. Var avgårde og viste denne bilen for en forhandler, i forbindelse med godkjenning i dag
 10. Starta dagen i dag med å jobbe litt, hvis det kan kalles jobb... jeg har ihvertfall store problemer med å kalle fem timer kjøring i en Porsche 911 (991) cab for jobb🙄 Nydelig bil! Og gjett hva, hjulenissen kom innom en tur også, med fire fine pakker😁 I morra skal de få på seg gummi og monteres😎
 11. Helt rått! Var faktisk innom tanken på de Futuraene selv, men kastet det fra meg siden de var 20" og litt over budsjett Vet ikke helt hva jeg syns om helbørsta finish på de. På den hvite, så var det litt voldsomt, men i kombinasjon med San Marino blå, så tror jeg det kan bli en del bedre. Spent på å se hva du finner på!
 12. Haha! Skal se om jeg får ordna til et klipp etterhvert😎 Har jo et Gopro kamera som fortjener mer bruk...
 13. Dagens gjøremål: justering av eksos! Med noen kjærlige slag, litt makt og shimsing på det ene festet, så ble det bra nok. Regner med dere tåler bilder av en skitten bil...
 14. Krysser fingrene for at jeg ikke blir skuffet! I dag fikk jeg (endelig) montert på ny frontleppe! Helt OK passform på den, men må kjøpe et par små gjennomgående bolter i morra og ha på sidene, slik at den sitter godt. Det blir mye bilkjøring om dagen, og jeg koser meg gløgg i hjel! Her er noen bilder fra i dag... Syns det mangler en diffuser, så det spørs om det må bli neste på agendaen. Og, ja... Eksosen trenger sårt en justering, den henger ikke pent nå.