Dal-z

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1585
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

Dal-z last won the day on March 3

Dal-z hadde mest likt innhold!

Om Dal-z

 • Vurdering
  Generalmajor
 • Bursdag May 22

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ålesund
 • Kjøretøy
  E92 M3

Siste besøkende

1120 profilvisninger
 1. Kan ikke klage! Digger både båt- og bilkjøring, så jeg har det som plommen i egget Ja, hadde virkelig sansen for 991. Digger å sette meg inn i en nyere Porsche, det oser virkelig kvalitet! Den forrige Porscha jeg kjørte var faktisk en 996, men det var en Turbo, og er helt enig med deg der. 996 er muligens litt mer involverende, som de fleste eldre biler er, men den jeg kjørte hadde tiptronic kasse - det ødela hele bilen for meg! Man merker godt at det har skjedd mye med girkasser og drivlinjer siste årene, en smule treig 5-girs kasse i en ellers meget potent bil blir litt dumt... Det skal stå en Porsche på plassen en vakker dag, det er ihvertfall sikkert.
 2. Sort og rødt går jo som hånd i hanske, jeg støtter forslagene om sorte nyrer!😎
 3. Hehe.. Har mitt daglige virke som navigatør på de syv hav, i tillegg til at jeg jobber litt som freelancer offshore når det passer seg. Dette var bare noe jeg gjør litt på gøy når jeg er hjemme og har fri og mulighet. Var avgårde og viste denne bilen for en forhandler, i forbindelse med godkjenning i dag
 4. Starta dagen i dag med å jobbe litt, hvis det kan kalles jobb... jeg har ihvertfall store problemer med å kalle fem timer kjøring i en Porsche 911 (991) cab for jobb🙄 Nydelig bil! Og gjett hva, hjulenissen kom innom en tur også, med fire fine pakker😁 I morra skal de få på seg gummi og monteres😎
 5. Helt rått! Var faktisk innom tanken på de Futuraene selv, men kastet det fra meg siden de var 20" og litt over budsjett Vet ikke helt hva jeg syns om helbørsta finish på de. På den hvite, så var det litt voldsomt, men i kombinasjon med San Marino blå, så tror jeg det kan bli en del bedre. Spent på å se hva du finner på!
 6. Haha! Skal se om jeg får ordna til et klipp etterhvert😎 Har jo et Gopro kamera som fortjener mer bruk...
 7. Dagens gjøremål: justering av eksos! Med noen kjærlige slag, litt makt og shimsing på det ene festet, så ble det bra nok. Regner med dere tåler bilder av en skitten bil...
 8. Krysser fingrene for at jeg ikke blir skuffet! I dag fikk jeg (endelig) montert på ny frontleppe! Helt OK passform på den, men må kjøpe et par små gjennomgående bolter i morra og ha på sidene, slik at den sitter godt. Det blir mye bilkjøring om dagen, og jeg koser meg gløgg i hjel! Her er noen bilder fra i dag... Syns det mangler en diffuser, så det spørs om det må bli neste på agendaen. Og, ja... Eksosen trenger sårt en justering, den henger ikke pent nå.
 9. Ny spoiler på plass, regner med det ble rundt 10 hestekrefter ekstra nå😎😎
 10. Første kjøretur med M3-en på rundt seks uker i går kveld! En liten kattevask måtte til før 17. Mai😎
 11. Tja, med tanke på hvordan BMW har spydd ut nye modeller og vannet ut merkevaren sin de siste årene, så ville jeg ikke blitt direkte sjokkert om det kom en slik "Allroad" versjon. BMW produserer veldig mye bra (og er fortsatt favorittmerket mitt), men de siste årene har det blitt for mye fokus på å bli størst - BMW er ikke lengre et nisjeprodukt på lik linje som det var for få år siden. Dessverre.
 12. Kjekt å høre at man kan være til inspirasjon Blir nok montering av frontleppe for min del også i neste uke Regner med du pøser på med bilder!
 13. Rått! Grattis med ny bil, Fahad Jeg syns Performance leppa kler bilen godt, syns BMW har gjort en god jobb når det kommer til Performance delene.
 14. Spent på å se de IRL, satser på at jeg ikke blir skuffet! Gleder meg også til å kjenne forskjellen på bilen. I forhold til de felgene jeg har i dag, så er det ikke noen stor forskjell i dimensjonene, men når det kommer til vekt, så er det derimot litt. De nye felgene er flow-forged og har en vekt på 10 og 10,9 kg i motsetning til style 359 felgene som veier 11,6 og 12,7 kg. Regner med at over 1,5 kg vektbesparelse per hjul kommer til å bli merkbart Her er forresten et lite klipp som viser lyden ved kaldstart. Megan Racing cat-back eksos gjorde virkelig underverker Klippet er filmet med iPhone 5S, så det er ikke av verdens beste kvalitet, men det får da i det minste frem litt.