T.H.O

Medlemmer
 • Innholdsteller

  961
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om T.H.O

 • Vurdering
  Oberst

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Bosted:
  Bamble
 • Kjøretøy
  E61 525dat

Siste besøkende

460 profilvisninger
 1. Du som stakk av med de stolene ja Så de lå på finn til en god pris. Vurderte de selv, men var for langt unna for min del.
 2. Ja kan trekke det tilbake. Står litt om det her og https://www.naf.no/tips-og-rad/i-trafikken/lovbrudd-og-reaksjoner/tap-av-forerkortforeretten/
 3. Må aldri godta et førerkortbeslag. Hvis du ikke godtar må de sende saken din til tingretten innen 3 uker. Hvis du godtar beslag så kan de bruke flere måneder på å avgjøre saken.
 4. Hundrings på ebay http://www.ebay.com/itm/Bumper-Cover-Lower-Mesh-Grille-Trim-51117897186-Front-Left-For-BMW-E60-M-Sport-/132127862438?hash=item1ec36f2ea6:g:zWgAAOSw4YdYyj9j&vxp=mtr
 5. Bergheim er kjent for å ta seg grådig betalt. Registrer deg på amcarforum.no eller offroad.no å se etter noen tips der.
 6. M1 betyr at det er personbil, men det har ikke noe med førerkortet å gjøre. Det står også i vognkortet ditt at tillatt totalvekt er 3501. Så da er det kl C1 som gjelder.
 7. Mulig den er nedregistrert og at det står noe annet i vognkortet? Over 3500kg totalvekt er hvertfall klasse C1 http://www.vegvesen.no/forerkort/har-forerkort/Hva+har+du+lov+a+kjore/Lett+Lastebil+(klasse+C1+og+C1E) Men disse skal være ganske greie å få nedregistrert nå, uten noen ombygninger. Kanskje det må byttes noen belter, uten at jeg skal si det sikkert.
 8. Ja, men personbil kan den være som lett lastebil også. Ser på sidene til vegvesen at den har tillatt totalvekt på 3501kg, så da går den som lett lastebil.
 9. Gratulerer med salg, og ny bil Om den er regga som lett lastebil så tjener du nok på å nedregistrert den til kl B. Blir hvertfall lettere å selge.
 10. Får vel nedregistrert de til B. Men da får en ikke mer enn rundt 300kg nyttelast.
 11. Takk for det 🙂
 12. Jo takk. Har stagene helt sammenskrudd nå, og det ser ut til at det ble ganske riktig i forhold til høyden foran.
 13. H&R 35mm og justerbare stag bak
 14. Ferdig montert. Syns det ble lavt nok i massevis for en bruksbil, så er glad for at jeg ikke kjøpte 50mm. Komfortmessig så er den noe stivere, men egentlig ganske lik sånn den var med originalfjærene. Så igrunn veldig fornøyd
 15. Siste bilde med original høyde