Anders92

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1127
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Anders92

 • Vurdering
  Brigader

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo/Akershus

Siste besøkende

890 profilvisninger
 1. 1974 BMW 2002 Turbo

  Kult. Denne fortjener mer bilder. - Heller for mange enn for få updates.
 2. Topic sier alt. Viktigste er at fjørene er Eibach grunnen vognkort, men gjerne komplett med dempere av noe slag. Ikke like viktig at dempere er av samme merke.
 3. BMW E36 325i coupe 1992 Brillantrot.

  Jeg må sjekke hvor jeg har gjort av det. Har flytta delene en gang, så jeg håper og tror jeg tok med taklukekassetten. Har ikke noe dokumentasjon på den. Jeg hadde den i en relativt kort periode med tanke på å lage prosjekt, men ble videresolgt fordi jeg da hadde et par M3er osv samtidig, og måtte frigjøre penger da motoren på den ene gikk. Han som hadde den før meg vet jeg hadde en oppriktig interesse av å se hvordan det gikk med den. Han hadde hatt den endel år, og før det var det en kompis av han som hadde den. Ring vegvesenet og be om eierhistorikk, så finner du han.
 4. BMW E36 325i coupe 1992 Brillantrot.

  Ganske sikker på at dette er min gamle. Kan se ut som om den er påkostet litt etter mitt eie. Tror jeg har den sorte delen til takluka om du vil kjøpe. Fikk aldri rota meg til å montere den. Er det forresten bytta motor i den? Den var gått 220k for et år siden, og da var det original motor. Jeg solgte den vel med et annet speedometer grunnet flass i det originale. Mulig det er bytta? Er det gamle min er den også levert uten katalysator fra fabrikk.
 5. TommyFF sin E34 540i!

  Når skal vi til med å modifisere e36 fangere og lamper?
 6. Den store finn.no tråden.

  Den lå til over 90 i starten mener jeg. Er noen år siden disse var verdt det, og noen år før den blir det.
 7. Godkjent M3 3.2 touring

  Gamle min. Var fin den der
 8. Den store finn.no tråden.

  Denne har kanskje vært oppe her tidligere. Utrolig rå bil med mye historie! SSP E30 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=104216976
 9. Den store finn.no tråden.

  Det er min gamle. Var s50b32 da jeg hadde den👍🏼
 10. BMW M3 Touring - Godkjent i vognkort

  Gikk for 60 eller 65 😉
 11. Selger en meget spesiell og sjelden diffuser til e36 m3 fanger. Søk opp på Google om du ikke vet hva dette er. På eBay går disse fra 15-20.000kr. * Er så og si ikke mulig å få tak i. har vært lakkert et par ganger, derfor noe godt fylt i logo som er gravert inn. Dette tas med malingsfjerner ved opplakkering i ønsket farge, sammen med klarlakk på Carbon. Avtagbar downforce luftstyring i Carbon. Diffuseren limes på fanger. Setter prisen til 6500,-. Grunnen til at den ikke allerede er lagt på eBay er rett og slett mine dataferdigheter mot øvre prisgrense jeg får lagt ut for der inne. * https://cloud.tapatalk.com/topic/2274397-1629