tobiasw

Medlemmer
 • Innholdsteller

  650
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

tobiasw last won the day on November 22 2014

tobiasw hadde mest likt innhold!

Om tobiasw

 • Vurdering
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Bosted:
  Finnmark/Akershus
 • Kjøretøy
  Audi A6 Allroad
 1. Utrolig lekker bil! Drømmebil
 2. Bra oppdatering som løfter interiøret mye! G30 ser veldig mye bredere ut enn F10, selvom det bare skiller 8mm
 3. Oppdatering på nytt instrumentpanel?
 4. Lekker! Legg ut flere bilder
 5. Ser ut som listene som går horisontalt på dørene kunne hatt godt av litt pleie. Anbefaler Carpro Perl, den er drøy i bruk og varer i flere måneder http://scandicshine.no/index.php?route=product/product&product_id=476&gclid=CIHzz7SI3tUCFViLsgodk48Ijg
 6. Du må bytte hele greia ja, ganske kostbart/stort prosjekt. Kom i slutten av 2009 (2010 årsmodeller) mener jeg. Prøv å google det. CIC er veldig mye bedre synes jeg. Helt rå grafikk sammenlignet, sikkert mye raskere, flere muligheter, mer moderne og intuitivt osv.
 7. Gøy å følge med på arbeidet du gjør med X5'en Legg gjerne ved litt forklaringer på hva, hvordan og hvorfor på det du gjør. Spennende for oss andre som vil lære litt mer.
 8. Tror jeg fant bilen du har sett på. Til info har ikke den bilen CIC (nyeste og beste iDrive på E61). Den har riktignok iDrivehjulet som tilhører CIC, men et eldre system (CCC heter det vel?). Olje på girkassen ville jeg byttet Sjekk om dekkene er bra, kan bli dyrt med dekk til 4x4 system som er følsomme for avvik.
 9. Dette var en spesiell E39! Håper du beholder bilen i original stand, og prøver å få den i nybil-tilstand Stå på! Hvor langt har den gått, og hvor mange eiere?
 10. Det blir spennende å se neste runde med lakkering, håper det går bra. Fortsett å legg ut bilder av bilen, den er meget fin
 11. Gratulerer! Gleder oss til bilder Kult med bensin og xDrive.
 12. Meget perfekt E91! Akkurat sånn jeg ville hatt den selv Kanskje aller helst R6 bensin kombinert med xDrive, og sorte pianolakklister i interiøret. Synd at det er så ufattelig ymse kvaliteter på lakkeringsverksteder. Måtte og reklamere på jobben på min bil da den ble lakkert på garanti hos BMW. Ser ut som alle som har litt peiling/interesse for lakk, reklamerer. Har du lagt Gyeon Mohs? Erfaringer?
 13. Meget bra
 14. Anbefaler http://www.talsetautocare.no/