TRF

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5607
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  24
 1. M57-TU2D30 komplett motor

  Det er et motorverksted, så de overhaler motorer. Jeg vet også at de har slike inne, da jeg har levert 5 m57 der, og de kan dermed helt sikkert selge den en ferdig overhalt motor. Ta kontakt med dem for et tilbud.
 2. M57-TU2D30 komplett motor

  Spørs hvor du holdet til, men du kan jo høre med disse: http://hetlandmt.no/
 3. Partikkelfilter X5 3.0D 2009

  Siden du sier "Steg 2" så regner jeg med du snakker om TRF Steg 2. Bilen din bryter med typegodkjenning (og norsk lovverk) om du fjerner DPF og eller tuner bilen din. Måten vi gjør arbeidet på gjør at du har langt mindre sjanse for at dette blir oppdaget enn det andre leverandører har. Vi hørere regelmessig fra gamle kunder som er fornøyd med at det går rett gjennom PKK uten anmerkninger.
 4. Partikkelfilter X5 3.0D 2009

  Hvis du ikke vil fikse problemet så er jo TRF Steg 2 en enkel vei ut av det (og det kan jo være at filteret nærmer seg tiden uansett)
 5. BMW dieselmotorer

  - Hvorfor er dyser nr 4 byttet? - Hvilke tetninger er byttet, og hva er juster hos BMW sier du? - Hvordan vet du at lmm er i orden?
 6. Partikkelfilter X5 3.0D 2009

  Sørg for at bilen kan regenerere først og fremst, som 540is også påpeker. Dette spjeldet (som er en vanlig feil) brukes ved regen. 75 grader er også et vanlig problem, ofte pga defekte EGR termostat.
 7. Tre barnestoler i F15

  Man skal være litt forsiktig med å tolke "testvinner" sete som sikrest sete. Resultatene av slike tester har gjerne innbakte komponenter som "hvor lett er det å montere" "miljøvennlige stoffer" etc. Det betyr at et strengt tatt tryggere sete kan tape mot et mindre trygt sete.
 8. Feil med aktuator 2011 e91

  Stemmer som du sier.
 9. BMW dieselmotorer

  Er ikke så rart den ikke går noe særlig under 1500, du har jo ikke noe ladetrykk det (stort sett). Sjekk innsug for sot, og sjekk baktrykk på dpf.
 10. Det finnes knapt noe mer irriterende med bruktbilannonser (når man leter etter en spesiell bmw for seg selv) enn biler som har fått slengt på noe kopifangere også kalles de for "M-sport". Gjerne uten at noe av plasten (altså under, luftstyring) er rettet på. En bil blir ikke M-sport om den har aldri så mye M-sport fangere... Da kjøper jeg heller en helt uten M-sport i det hele tatt.
 11. Jeg tror du må lese en gang til på hva indre lekkasje er.
 12. Stopper i fart under pådrag, 525D E61 LCI

  Ja. Men software kan også gjøre slikt.
 13. Stopper i fart under pådrag, 525D E61 LCI

  Naturligvis, m57 har cp3 pumpe som på ingen måte slitet med dette. Jeg får ikke tallene på railtrykkfeil til å stemme. Bare se på luftmasse for eksempel. Derimot så har du jo feil på spjeld. Dette kan føre med seg ganske mye trøbbel, som den ekstremt lave luftmasse verdien. Begynn med å bytte det, dette er en kjent feil også.
 14. BMW dieselmotorer

  hmm.. ok. Tror det har vært snodige eksempler på ledningstrøbbel på disse, men ikke vært noe særlig borti det selv. Selv om du har brudd kan du i ganske lang tid ha "til og fra" problemer (også med eldre solenoid), ledningene "ligger jo der" selv om det er en skade.
 15. BMW dieselmotorer

  Overhalt er som oftest kun ok når det kjøpes gjennom Bosch systemet. Men på e70 mener jeg det har vært noen tilfeller av problemer med ledningsnett.