TRF

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5729
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  26
 1. Hei!

  Jeg har en E61 530XDAT som dpf begynner å ta kvelden på. Ser du selger en downpipe som er litt annerledes enn hva andre har, er din bedre? 

  Er det vanskeligere å montere denne på xdrive enn på rwd?

  1. TRF

   TRF

   Vi har brukt betydelig tid på å designe disse. De fleste på markedet vil gi deg en liten lekkasje, ikke våre. Men det er software som er viktigst ved tuning. Her er våre produkter unike.

   På e6x xdrive er det mulig du må senke travers noe. Men en ok jobb.

   Dersom du ønsker å bestille noen av våre produkter sender du en epost til Info@trf-performance.no 

 2. Ingen triggere (feilkoder) som da aktiveres ift avvik mellom forespurt og faktisk railtrykk?
 3. Automatkasse ruser seg ved giring

  Nor.alt ikke når betydelig slipp er et faktum. Dette pga egs sine reguleringsskøyfer. Selv om den har en pre control (open loop) som tilsier la oss si "x trykk" innenfor y omstendigheter, så vil den gå i closed loop/ regulering så fort den oppdager mer slipp enn det den tillater. Da vil den legge på mer inntil "problemet er løst". Som regel er det ikk så mye mer å gå på utenfor dette reguleringsvinduet. (Dette var bare generell styringsteknikk)
 4. Uten at jeg har noen erfaring med modellen så for til den beskrivelse ville jeg sett på ting som først blir et problem når flow og tidsenhet blir stor. Måle baktrykk på dpf, sjekke luftfilter, se etter lekkasjer etc.
 5. E46 318d nødmodus DDE!!

  Du må lese og forstå det det jeg foreslo. Ditt første spørsmål tyder på at du ikke har gjort det. Til ditt andre spørsmål; nei.
 6. BMW dieselmotorer

  Begge deler (men sistnevnte er helt nytt)
 7. Siden det er off topic så prøver jeg: Noen som har noe særlig erfaring med seter til "ratt og pedaler" til konsoll? Har en sønn på ca 140cm som kjører overraskende bra. Jeg lagde for ei stund siden en enkel hjemmesnekra stol (ikea barnestol) med et billig Logitech ratt. Dette er han på veg til å vokse ut av ift størrelse. Ettersom han kjører ganske bra (med begrenset av spilletid, relativt "strenge" regler i huset) ønsker jeg at han skal få fortsette med dette med en litt mer ordentlig stol, som passer han og er ergonomisk riktig. Videre er det viktig for meg at det ikke er noe tvilsomme konstruksjoner hvor ting flexer (eksempelvis eldre playseat greier hvor rattet beveger seg flere cm i side når man bruker det). Jeg har sett på flere løsninger, og håper jo helst å finne noe rimelig brukt. Men er det noen som har noen erfaring, tips og råd, ift sete som egner seg for barn ift størrelse/ergonomi?
 8. Den er ikke avhengig av dette nei (vår erfaring, selv om jeg ser andre brukere, ikke utviklere, hevde motsatt).
 9. Ekstern Catch tank (med påfølgende ånding ut i fri luft under bilen) er bare en fordel, men ikke lov. Videre generer det noe lukt.
 10. "Imponerende" politisk spill på Stortinget om dagen. Det er synd å se hva styreformen vår tidvis er så til de grader redusert til.
 11. BMW dieselmotorer

  For å dele opp litt: DPF til 6500,- er nok å be om å bytte det igjen om ikke så alt for lang tid. Svært dårlig erfaring med billige filtre. Typisk jobb og deler hos BMW er fort 25-26k+. Å vaske rent fungerer i og for seg, men det "fungerer" like dårlig etterpå som regel. Det er gjerne en grunn til at det går tett i utgangspunktet. Dersom du faktisk har Hartge software tuning på din bil (og ikke Box), så spiller ikke det noen rolle. Vi oppdaterer til siste versjon fra BMW, og mapper på den.
 12. BMW dieselmotorer

  Joa, vi har dette, og har hatt ei god stund.
 13. BMW dieselmotorer

  Jeg tror du ser på en annen prisliste enn min om du kom frem til at det er dyrere enn DPF skifte. Normalt koster våre produkter, inkludert TRF Steg 2 tuning, ca halvparten av et DPF skifte hos BMW. Det har etter hvert kommet flere aktører som er enda rimeligere på erstatningsrør og "chiptiuning" enn TRF, hvor de deaktiverer dpf. Kvaliteten på "tuningen" er dog som regel dårlig, og det er egentlig en underdrivelse. Ellers så er spjeldet en kjent svakhet.
 14. Nødmodus bmw e36 325 tds

  På de fleste forum så verdsettes det, eller er normal kotyme, å oppdatere med hva som var feil når man først har spurt. På denne måten kan noen andre, som kanskje kommer over eksakt samme problem, lære av det du har skrevet her, og ikke minst få resultat av å søke i forumet.
 15. E46 318d nødmodus DDE!!

  Les litt i dieseltråden. Så vil du se at neste skritt er å kontrollere dyser for indre lekkasje.