norbakken

Medlem
 • Innholdsteller

  1066
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

norbakken vant dagen sist Juli 11 2017

norbakken hadde mest likt innhold!

Om norbakken

 • Rang
  Brigader
 • Bursdag 02/19/1987

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Årnes
 1. norbakken

  X5/5-serie - livskrise

  Ta en titt på E-klasse så finner du et enda større et, hvis det er behovet. I mine øyne et bedre alternativ enn A6 hvert fall.
 2. norbakken

  Norbakken's E23 728i

  Da var første pakke på plass, klarer nesten ikke vente med å skru Har et par til på vei, mye småting, men alt er viktig for helheten til slutt. Og så må jeg ha ny girkule, men har på en måte litt lyst på trekule og treratt... altfor dyrt foreløpig, så hvis noen har en original kule fra e23/e28 så er det bare å rope ut...
 3. norbakken

  Gerttt's e34 530i vol2

  Utrolig dyp og hissig lyd ja!!
 4. norbakken

  Norbakken's E23 728i

  Tenkte å komme med en liten dele-update. Bilen har for det meste stått i ro etter at jeg hentet den, men fredag måtte jeg flytte den og selvfølgelig ville den ikke starte. Eller, den fyrer, men vil ikke gå. Høres ut som den ikke tenner på alle sylindre, godt kombinert med falskluft og sikkert andre ting også. Løsningen ble å dra den igang, da hadde den liksom ikke noe valg, men når den først fyrer så går den som en klokke! I dag har jeg sendt bestillinger både til GS og Koed på endel deler, både smått og stort. Men jeg mangler litt i interiøret og tenkte å høre om kanskje dere har noe liggende? Jeg skulle gjerne hatt nakkestøtter til baksetet - det ser ut til at de har vært der en gang... Dekselet rundt håndbrekket er knekt i festene Og så lurer jeg på om noen har erfaring med å bytte skummet i setene? Førersetet er veldig nedsittet, men forholdsvis helt og pent i trekket - noen erfaringer?
 5. norbakken

  Gerttt's e34 530i vol2

  Oi, dette var spennende lesning. Trist med sedanen, men imponerende stå-på-vilje og resultat med Touringen!
 6. Dette blir spennende å følge med på! Kjekt med flere gjenoppliver gamle slitere
 7. norbakken

  Norbakken's E23 728i

  Visste ikke at du hadde hele historien på bilen Egil, kjempegøy å lese! Forstår at han som hadde bilen før deg hadde ulike planer og interesser, har allerede fjernet en del av påfunnene hans Men bilen har hatt få eiere på sine 35 år, og ingenting er bedre enn at en bil brukes! Nå skal den få stå til det blir varmere i været, driver og handler inn ymse deler som skal på eller byttes, og så er målet å få den EU i løpet av året
 8. norbakken

  Norbakken's E23 728i

  Hehe, nei, ingen hast! Akkurat nå gjør jeg så lite som mulig ute!!
 9. norbakken

  Norbakken's E23 728i

  Fryktet dette, mener og ha hørt at varmeanleggene på disse bilene er ganske store sammenlignet med de andre modellene. Fant en til 2700,- ca, 3900,- på koed. Ahh, det hadde vært fantastisk. Ledningene skal jeg alltid klare å få koblet til rett mottaker igjen, men hvis det ser bedre ut enn det jeg har så er det gull!
 10. norbakken

  Norbakken's E23 728i

  God kveld! Jeg er (blant annet) på jakt etter kupévifte til 7'ern, men ser at det er lettere sagt enn gjort å få tak i dette til en brukbar pris. Utvalget er milt sagt begrenset, så jeg lurer på om dette er en vifte som går igjen i andre modeller som jeg kanskje kan hente fra? Må også ha ny i E28'n, men ser at disse ikke har samme delenummer..., hva er forksjellen??
 11. norbakken

  Norbakken's E23 728i

  Tusen takk! Den er hvert fall overraskende komfortabel, på tross av sin høye alder og kilometerstand. Men du har nok rett i at mange handlet innstegsmodellene, de var nok dyre nok i utgangspunket. Ahh, det hadde vært strålende om du fant det Takk for tipset. Har ikke rukket og sette meg så mye inn i dette enda, så jeg setter stor pris på innspill fra dere som har erfaring med skuter som dette. Skal gå over bolter når det blir varmere i været, dagens 24 minus frister ikke til stort
 12. norbakken

  Norbakken's E23 728i

  Som sagt er det en god del å ta for seg på min kjære E23, men jeg starter i det små. Erfarte i går at den gikk varm på tomgang, og en lett hånd på vifta konstaterte en utslitt viskosekobling. Så da blir det ny viskose, nye plugger, samt slanger til innsuget. På EU slo den til med hele 8,26% på CO-målingen, men dette var visst nok målt på "jagende" tomgang. Prøver å eleminere falsk luft før jeg går på LMM og ser om dette hjelper på. Når det blir varmere i været blir det nok også bytte av ventiltettinger for å se om jeg får redusert oljeforbruket. Er det forresten noen av dere med M30 som vet om det er beskrevet forventet oljeforbruk fra fabrikk på disse motorene?
 13. norbakken

  Norbakken's E23 728i

  Hehe, takk for det! Med minst motor og ingenting utstyr er det bare såvidt dette er en "skikkelig" 7'er, men det har ingenting å si. Sånn sett føyer den seg fint inn i rekken sammen med E28'n, den har også minst motor og utstyr, men begge fortjener livets rett for det Bilen har absolutt potensiale ja. Sånn siden jeg driver å renoverer et hus, samt har tre biler, så blir ikke dette et prosjekt der bilen skal i utstillingsstand - den skal funke og være presentabel. Utseendemessig er disse trauste ja, men en 7-serie var vel heller aldri ment å være noe annet Det er ikke mange igjen av dem nei, nettopp derfor er det viktig å ta vare på de som er igjen
 14. Imponerende jobb, altså! Blir veldig fin den 540'n! Og takk for handelen, akkurat nå står 728'n og fryser i 24 minus, tror den er glad for at kjøreturen sørover er over (det er hvert fall jeg )
 15. norbakken

  MolbergMedia

  Fantastiske bilder! Gleder meg til å følge