bmwgreg90

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1548
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

bmwgreg90 last won the day on April 22

bmwgreg90 hadde mest likt innhold!

Om bmwgreg90

 • Vurdering
  Generalmajor
 1. Haha. Tenkte ikke på tomflasko😂 Hadde HK anlegg i e46 og Logitec 7 i e92. Har ikke stilt inn på equalizer enda, men ut fra det jeg hørte på musikk så spilte anlegget veldig rent og hadde dyp bass. Føltes som en satt rundt et hjemmekinoanlegg. Ser også veldig stilfullt ut mot interiøret.
 2. Takk igjen. Ville egentlig ha svart f11/10 da di ser mest bøllete ut, men kunne ikke takke nei til Individual farge når eg først fant det. Var og skeptisk til tre lister, men di gav en fin overgang fra brunt til svart.
 3. Tipper Frode har en M bil i tankene. Enten M2 eller M4?😎
 4. Flaska var tom, og skulle egentlig ut i søpla, men måtte bare ta et bilde til og..
 5. Tok nattbuss fra Odda kl 00.10 og ankom Oslo bussterminal litt over 06.00. Tok en kaffi, dilla litt med mobilen og etter par timers venting kom forhandleren og hentet meg med bilen. Ble forelsket med en gang! Vi kjørte en tur tilbake til han der vi prata masse bil. For en bil entusiast! Ble lite bilder på vei heim, men turen var flott i finværet og bilen var meget komfortabel å kjøre. Det som ble gjort med bilen før eg henta den: senkesett, foliering av alt krom og soting av sideruter forran.
 6. Noen updates her, @Torek?
 7. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=94624952
 8. Tusen takk:) Ble en lang påske dette med all venting
 9. På tirsdag fikk jeg en hyggelig melding fra forhandleren om at bilen var ankommet Norge, men siden det er påske så kommer ikke skilta på før tirsdag. Satser på å hente bilen ila neste uke. Fikk et par bilder også av folieringa. Gloss black folie på vinduslister, også kommer det soting på sideruter forran og montering av senkesett etter visning.
 10. Jeg skal hente nye bilen i Oslo om ca 1 uke. Det er krom lister rundt vinduer som jeg vil foliere. Hva pris tar du?:)
 11. Ja, koste gjør det. Men det hadde kosta å ta fri fra jobb å ordne alt, hente bilen osv. Samtidig så trenger jeg bare å hente bilen i Oslo og slepper å bekymre meg for noe som helst:)
 12. Forslaget til ahj bør vel fungere, eller?