lagunilla

Medlem
 • Innholdsteller

  2724
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Alt skrevet av lagunilla

 1. lagunilla

  Filmet du bilen din idag?

  Jeg koste meg i vinter uten DSC og regenerering siden bilen var ny. Jeg blir seriøst kvalm når bilen bremser av seg selv. Han ennå ikke greid å venne meg til det. Prøv det ut😀
 2. lagunilla

  Filmet du bilen din idag?

  Tøft! Hadde du på "dyno-mode"? Slår av regenerering og dsc helt.
 3. lagunilla

  Problemer med oppkobling til Bmw online.

  Sjekket om CD abonnement har gått ut?
 4. lagunilla

  Idiotparkeringstråden!

  Jeg hadde bedt fruen om å komme med st.vogna og parkert på andre siden så sjåføren ikke kom inn, så hadde jeg bare stått og filmet, blitt famous på nettet dagen etter. Win win.
 5. Felles kjøring med Autoxo. Andre som var der?
 6. Gikk du for bra kvalitet eller den billigeste? Noen har elendig passform på turbosiden. Jeg monterte BMS på en kompis sin M3, perfekt passform. Bestilt en selv.
 7. lagunilla

  Prosjekt F82 M4

  Da er F30'en solgt og en ny bil snart på vei. Nemlig en Sakhir Orange F82! Ikke mange bilder fra annonsen. **Utstyrliste kommer** For de som lurer så ble det ikke noe av Nardo grå M3 da forhandler som solgte bilen var useriøs på telefon og svarte aldri på mail. Planer for bilen: M-Performance leppe til frontfanger M-Performance diffuser til bakfanger M-Performance sideskjørt M-Performance grill M-Performance ratt M-Performance girkule JB4 Catless downpipe Injen innsug 4x 3,75" eksosstuss NBT EVO Solgardin til bakrute Surround view kamera Side view kamera Kollisjonsvarsler Rattvarme LCI Baklamper LCI IHKA LCI interiør lister H&R Low version Kommer mer etterhvert..
 8. lagunilla

  Prosjekt F82 M4

  Ok👍 Så en bytte turbo på M2, ligna på din.
 9. lagunilla

  Prosjekt F82 M4

  Takk for komplimentet Ikke bare mørket, men en bil uten skilter foran er så mye kulere.
 10. lagunilla

  Prosjekt F82 M4

  Jo, det kunne man, men tar visst 7 virker dager.Får leve med BT skilter enn så lenge. Tusen takk, i like måte. Så din inne hos oss, faktisk litt oftere de siste ukene? Alt bra med bilen? Politiet sa at de ikke var overasket over at det var ZZ skilter er ikke alene om det mao.
 11. lagunilla

  Prosjekt F82 M4

  Skruehullene har utvidet seg bare, ellers ser det greit ut. Fikk BT😢
 12. lagunilla

  Prosjekt F82 M4

  Når drittsekkene ikke har noe å gjøre går de rundt å stjeler skilter, og ikke bare tar de skiltene, men river de av fangeren.
 13. lagunilla

  BMW E39 S50B32

  Rå vogn. Det er leit å se E39 bli brukt som wannabe-stance kjørt av ungdommer som ikke vet hva disse bilene betyr for oss som er eldre. Ser fram til å jobbe på Skøyen sammen snart😊
 14. lagunilla

  Prosjekt F82 M4

  Misunner deg nå, men vi får se hvem som misunner hvem når jeg bestiller M3 Cs. Fikk ellers prøvd denne bilen idag. OK bil med riktig farge, men synes 5 serien har blitt altfor stor for min del etter E39, som også er siste generasjon levert med ekte tysk kvalitet. G-Serien (og F90) har ikke gitt meg "wow" inntrykket ennå. Jeg som jobber med bilene er skuffet over design og kvalitet. Spesielt skuffet over hvordan de har løst ting på billig måte. Tør nesten ikke å kalle BMW premium bil lenger.
 15. lagunilla

  Prosjekt F82 M4

  Tydeligvis ikke😁
 16. lagunilla

  Prosjekt F82 M4

  Idag kjøpte jeg takstativ og boks for sikre meg god plass i bilen for ungene når vi skal nedover Europa nå i sommer, men ble rimelig overasket når jeg så denne: Her var det ingen gjenger for å feste stativene.
 17. lagunilla

  Serviceavtale 320i X-Drive

  Absolutt. Med 4 år og/eller 60 000 km rekker du enkel service, bremsevæske og en stor service som koster langt over 15 000kr tilsammen.
 18. Fruen be like: "M4’en ser så pinglete ut i forhold til i3’en".
 19. lagunilla

  Prosjekt F82 M4

  Stemmer. Kjøpte hos GS bildeler👍
 20. lagunilla

  Prosjekt F82 M4

  Takk😀 Fjærene senket mer enn jeg trodde. Senka litt over 4cm. Kommer meg ikke over fartsdumper så da ble det bestilt 30/30👍
 21. lagunilla

  Noe som kan koding FRM 2 E81 2007 mod?

  Greit å nevne hvor i landet.