Walkabout

Medlem
 • Innholdsteller

  2274
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  40

Walkabout vant dagen sist April 30

Walkabout hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Walkabout

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Stavanger
 • Kjøretøy
  BMW F11

Nylige profilbesøk

8728 profilvisninger
 1. Walkabout

  Luftbelg F11

  https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=84792104 Er en kar på Finn som selger Arnott til 2190,- og noe Kina-greier til 1290,-. Edit: Er vel ikke en "kar" som selger, men airsuspension.no
 2. Måtte en ordentlig vask til i helga, endelig ren og pen
 3. Slenger ut et bilde i dagslys også, ble ganske så fint med de små sølvstripene der egentlig
 4. Walkabout

  F11 - Juletrelys under kjøring

  Dette skjedde med meg for vel tre år siden. Ladet batteriet, også funket alt fint etterpå Byttet for øvrig batteriet nå i høst.
 5. Jepp, derfor jeg også har Codan - ingen aldersbegrensning, går kun på kilometerstand Min bil passerer jo 8 år nå i høst, og med Codan så kan jeg ha maskinskadeforsikring i enda et par år (frem til 200 000 kilometer).
 6. Takk for det! Litt usikker på om jeg skal beholde den "titanstripen" som den er, eller foliere den sort blank, får ha den slik noen dager og se. Jeg kappet bare av begge kablene og teipet med elektrikerteip, også teipet jeg de fast igjen på et egnet sted bak fangeren. Kommer ingen feilmeldinger (kanskje det er fordi jeg har byttet bryterpanelet)
 7. Codan er vel blant selskapene som har mest omfattende dekning på sin maskinskadeforsikring. Godt du hadde en positiv opplevelse. Har selv Codan og er meget godt fornøyd
 8. Greit å få på M550d-dekslene i dag
 9. Takker! Har du noen spesiell lakk å anbefale? Burde jeg gå for en blank sort lakk (i ett) eller også ha noen lag med klarlakk over tror du?
 10. Har kjøpt meg M550d-deksler til å erstatte tåkelysene på min F11. Ettersom all plast i frontfangeren min er lakkert i sort blank så må også dette lakkeres opp tilsvarende. Er det noen som har erfaring med å få et bra resultat selv eller anbefales det å få det lakkert profesjonelt? Er kun snakk om å lakkere gitteret, selve sølvstripen beholder jeg som den er (eventuelt folierer i en annen farge). Setter pris på alle innspill
 11. Dette ble bra Nå må du bare få foliert den lille kromlista i dørhåndtakene også i blank sort, så blir du kvitt alt av krom på bilen
 12. Walkabout

  Spørsmål om spacers

  Jeg kjører spacere på 20mm foran på sommerfelgene mine. På vinteren har jeg 10mm fremme. Begge er fra H&R, ikke skrudde. Ikke hatt noen problemer med de så langt. Hadde også H&R på E60’en jeg hadde (både foran og bak), uten problemer.
 13. Walkabout

  Spon i diselsystem F11

  Finnes det noen alternative pumper som ikke har samme problemet? Er jo ikke akkurat optimalt å bytte til en tilsvarende problematisk pumpe om man først skal i gang. Får legge inn 10.000 kroner + arbeidstid som en ekstra kostnad når bilen passerer 200 000 kilometer da - dersom jeg velger å beholde. Er et par år igjen til den grensa nås Noen som har delenummer på pumpa til en 520d 2011? Plutselig kjører noen leverandører noen kampanjer også kan det være litt prosenter å spare. Så greit å følge med litt. Ved kjøp (og montering) av ny pumpe så vil en jo i det minste ha fem års reklamasjon fra kjøpstidspunktet og dermed være sikret i nær fremtid på den måten.
 14. Walkabout

  Spon i diselsystem F11

  Og jeg som egentlig hadde tenkt å beholde min F11 også etter at motorskadeforsikringen utløper ved 200 000 kilometer, men det frister lite nå. Er det noen måte å bytte pumpa på før den ryker, som ikke koster en nyre og en arm?