cityhopper

Medlem
 • Innholdsteller

  248
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om cityhopper

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Grimstad
 • Kjøretøy
  2014 F11
 1. cityhopper

  BMW dieselmotorer

  Takk for info.
 2. cityhopper

  BMW dieselmotorer

  N57S, hvilken viskositet motorolje er anbefalt for denne motoren? Brukes ikke til banekjøring etc. men sommerstid går bilen med hengervekt på 2000 kg innimellom. Det er litt ulike anbefalinger ute og går på diverse oljekalkulatorer og utenlandske forum...
 3. En fin oppgradering, dette. Hva er den greia som står øverst på lufteventilen?
 4. Det ble til at jeg opprettet konto i den tyske portalen, og handlet abonnement på de aktuelle tjenestene der. Har foreløpig bare testet RTTI og BMW Online. Alles gut.
 5. Flott bil som ser ut til å få godt stell! Har du fire like felger eller er bakhjulene bredere på denne?
 6. cityhopper

  Synspunkter/tips angående kjøp av f11 535d

  Gratulerer med F11. Ingenting er bedre enn om man bruker fornuften og i tillegg blir fornøyd. Uansett en herlig bil for de lengre turene, slik du planlegger å bruke den. Med riktig oppfølging og stell kan du ha en slik bil lenge og da flater verditapet ut, uansett.
 7. Låner denne tråden litt... Har nylig kjøpt en 2014 F11 som ble tatt inn til Norge for noen år siden. Ser i iDrive at Connected Drive tjenestene utløp i fjor høst. All tekst/info om dette er på tysk, så jeg regner med forrige norske eier ikke har lagt til bilen i norsk portal tidligere? Kan jeg da uten videre opprette bruker/konto i den norske portalen, kjøpe de tjenestene jeg ønsker og så vil dette fungere? Eller må jeg kontakte Tyskland og få "overført" bilen til den norske portalen først?
 8. Flotte bilder, nydelig design på F11. Du får legge ut noen flere når sommerhjulene er montert!
 9. Gratulere med en flott bil. Skal innrømme at jeg også vurderte denne, den virket veldig pen og med masse riktig utstyr. Tenker du får fine turer i denne!
 10. cityhopper

  Nye sommer dekk til F10

  Gratulerer med veldig gode dekk. PS 4 er et bra valg.
 11. cityhopper

  Nye sommer dekk til F10

  Har byttet en del biler de siste 10 årene, det har stort sett gått i E-klasser og 5-serier. Tunge biler med sekser-diesel, som har gjort tjeneste som familiefraktere både her til lands og rundt i Europa. Jeg har kommet til at sommerdekk fra Nokian (Hakka Z, Z G2, Z-line og Hakka Black) er veldig gode på mange parametre. Stødige og retningsstabile, trygg følelse på vått underlag og relativt støysvake. Norsk veistandard og asfaltkvalitet er noe for seg selv og ikke nødvendigvis beste match for dekk tunet mot kjøring på kontinentet. Kan trygt anbefale Hakka Black for normalt bruk, i alle fall. Pilot Sport 4 er nok et mer sportslig orientert dekk dersom slikt er viktig for deg.
 12. Gratulere med ny bil, ser bra ut denne! Tipper den vil fungere fint som trekkbil også, ja
 13. Imponert over hva du får til altså. Kan ellers nevne at DAB+ er vertikalt polarisert, noe som i teorien betyr at antenner må monteres stående for å oppnå høyeste følsomhet. Men i praksis kan en oppnå greie resultater selv med nær horisontal montering, slik du har fått til.
 14. Du kan og ta en telefon til Batterielektro på Stoa, de har veldig peiling på Webasto. Fikk overhalt Webasto på min E61 hos de, flinke folk. Skader ikke at de er BMW-entusiaster heller