humpfy

Medlem
 • Innholdsteller

  168
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om humpfy

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Bosted:
  Oslo
 • Kjøretøy
  E70 X5
 1. La min under A-stolpen. Funket ok minus, men levelig! edit: helt nede mot dashbordet. Husk at den ikke må påvirke airbagen(es) funksjon!
 2. humpfy

  Dekkmaskin selges. Brukt, ca 2år gammel.

  Forumets mest underholdende tråd dette!
 3. Ikke Gjensidige, de har 8000,- fast. Dessverre har de begrensning på 8 år.
 4. Han tenker nok at de står feil ift m-merket på felgene dine 😉
 5. humpfy

  Motorrens 2013 520i nødvendig?

  Det beste og mest kostnadsbesparende tipset vil uansett være å ta en titt på den olja som kommer ut, og deretter vurdere eventuelle tiltak. Altså full flush og/eller oljeskift.
 6. Snarere tvert imot. Større bakterieflyt gir sterkere immunforsvar. Kroppens odds for å forsvare deg mot noe den har møtt tidligere er vesentlig større enn i det motsatte tilfellet. Mindre søppel, mer bakterier, bedre helse, bedre miljø. Vinn-vinn. Noen er borti brødet, huttetu! Er det så ille, egentlig?
 7. humpfy

  Verksted i Sandnes/Stavanger området

  Moe Auto i Stavanger. Verdt turen fra Sandnes. Kun BMW.
 8. Nå er det heldigvis ingen krav om å pugge historie for å være entusiast på et bilforum. Ei heller for å delta i en debatt om dagens design-/kvalitetsmessige ulikheter mellom forskjellige bilfabrikanter. Derav ordet dagens... Flere av oss er like interessert i å diskutere dagens modeller og vurdere de ut ifra dagens perspektiver, uten å trekke inn modeller fra forrige århundre. Likefult mener jeg personlig at bilprodusentene nå sliter med nettopp dette. Historie og tradisjon som ikke bryter , men er vanskelig å kombinere, med nytenkende og revolusjonerende. Det synes i det hele tatt som at de tradisjonelle modellene lider av behovet for å tenke nytt. Tenke nytt i form av ny teknologi og nye drivlinjer, samt i form av å kapre markedsandeler ved å konkurrere i samtlige kategorier og kjøpergrupper. Selv om det for BMWs vedkommende betyr at man må bryte med deres historiske tyske kvalitetsstempel. Eller kanskje enda værre deres tradisjonsrike bakhjulstrekk og turboløse seksermotorer til folket...
 9. Dersom dere hadde unngått å gå til (mot-) angrep på hverandre ville denne, da saklige, diskusjonen vært relativt interessant å følge. Til ettertanke...
 10. humpfy

  318i Ingen varme og motoren koker

  Lekkasje i ekspansjonstank er vel en klassiker på disse, dersom du har lekkasje vel å merke.
 11. humpfy

  Ulyder front

  Ikke de tidlige modellene.
 12. humpfy

  LED baklykt på 2009 X5 lyser ikke

  Underbygger forrige talers påstand om at dette er en svakhet. Byttet begge på min bil, samt på flere andre biler. Elendig kvalitet på disse lyktene.
 13. humpfy

  Gabz' garasjetråd

  Alltid fint å lese om slike opprydninger. Liker resirkulering av det som i manges øyne er oppbrukte biler. ... men elektrisk i restavfallet. Ikke like god resirkulering! Nå var jeg gammel og grinete. Huttetu. Henter meg en sherry til fredags ansjosen. Keep up the good work!
 14. Strøken utvendig, innvendig og teknisk. Nytt 2017 - Ny bakluke og samt utbedret (lakket opp flere paneler) det som var av antydning til rust på Bavaria (rustgaranti) - Nye Vredestein Ultrac Vorti i orginal dim. (juni) - EU ok juni - Olje med filter, veivhusfilter og luftfilter skiftet juni - Nye bremseskiver og klosser på alle fire hjørner - Nye glødeplugger og gløde-relè - Blendet swirl-flaps - Service og påfyll av gass på AC-anlegg - Integrert bluetooth musikk-overføring, handsfree og DAB+ med skjult antenne (Dension) - Nytt avtagbart hengerfeste (orginalt hengerfeste var defekt) 2015-2016 - TRF steg 2 (dpf/egr) ring for info - Olje-, filter og skift av bunnpanne på girkasse. Gjort hos RATS. - Service - Oljeskift er utført hver 10 000km https://www.finn.no/94409122
 15. Noen i Rogaland/Stavanger-området som kan/vil kode inn telefon i min E70 X5 (2007 mod CCC)? Installert dension 500s.