andreaskarm

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1849
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om andreaskarm

 • Vurdering
  Konge
 • Bursdag 02/13/86

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Interesser:
  Haugesund
 1. Lite nytt her, foruten 2 garanti reperasjoner og noen nye sommerdekk;-) Hadde bilen på NAF test og fikk feil på en Xenonlys sensor, og en olje svetting/lekasje på bilen. Dette skal Jæger/Bavaria fikse på Garanti. Ellers klarte jeg å få 4 nye dekk til sommeren. Forhandler hadde egentlig bestemt seg for 2 nye da bakdekkene egentlig hadde mye mønster. Men etter en del telefoner og sjekking av ting fant vi ut at forskjellen mellom nytt frem dekk i mønsterdybde og de gamle ble for stor for xdriven. Så da ble det 4 nye Vredstein dekk. Har dekka mine hos foreldrene mine nå, litt tungt å løfte de opp under taket.
 2. Leste en plass at Carly ikke var trygt? Stemmer dette? Har selv brukt det med hell på min E61
 3. Grattis med pen bil :.-)
 4. Dette blir bra
 5. Nja, performance girspaken er den beste BMW har
 6. Pen bil du har
 7. Det blir bra. Har god erfaring med EBC bremser.
 8. Da var tiden kommet, og mine Nokian Hakkepelitta vinterdekk var utslitt. Dette er andre bilen jeg har med Nokian vinterdekk, og jeg må si disse skuffer meg noe enormt. På 1 serien var det flere ganger jeg ikke kom opp bakken hvor jeg bodde, og de hadde null grep på is. På denne har jeg ikke fått testet så mye på glatt, men på vått og vannplaning er de latterlig dårlige. Ligger å flyter på veien. I tillegg så støyer de en del. Derfor fant jeg fort ut at nå når jeg måtte ha nye skulle jeg ikke kjøpe Nokian igjen. Men etter mye surfing på nettet, lesing av tester, osv.. landet jeg på Sailun Ice Blazer WSL2 i orginaldimensjonen 225/50-17. Prisen var 3950kr ferdig omlagt på bil. Altså ikke noe å miste nattesøvnen av. Her er forøvrig naf testen: https://www.naf.no/forbrukertester/dekktester/vinterdekktest-2014/test-av-piggfrie-dekk-2014/sailun-ice-blazer-wsl2/ Dekkene er nå lagt på bilen og fy søren for en forskjell i kjøreopplevelse. Bilen føles mye mer lettkjørt, mye mindre støy, og mer komfortable dekk. Eneste som gjenstår nå er å få testet de litt på glatta
 9. skjønner ikke hvorfor folk skal være så utrolig dumme...... Unødvendig.
 10. Ai ai, kjedelige greier. Er nå bare til å begynne å demontere så går nok dette seg til husk å kjøpe nye pakkninger til de delene du demonterer, typisk innsug, kjølevann osv.. turborør. Jeg måtte bytte en god del pakkninger etter at jeg demonterte halve bilen for å fikse en kjølevannslekasje.
 11. Nytt rattdeksel skal bestilles inn. Det som følgte med var ganske slitt, så trakk det i alcantara.