andreaskarm

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1863
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om andreaskarm

 • Vurdering
  Konge
 • Bursdag 02/13/86

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Interesser:
  Haugesund
 1. Jeg sjekka pris en gang tidligere, og da var ikke prisforskjellen alt for stor. Da sjekket jeg Bavaria, kontra albert bauer i flensburg. Sjekket også ett verksted på Nurburgring, og de var halve prisen.
 2. Monter den med borrelås så kan du enkelt ta den av og på😂😂
 3. Men ser litt mer racing ut med😉
 4. Tøffest med😉😉
 5. Det så veldig bra ut😊
 6. BMW Welt er vertfall ett must for BMW interesserte. Gratulerer med ny bil. Du har noe å glede deg til
 7. Da ble det plutselig veldig hast med å få bilen klar til tur. Er ikke mer enn 5 uker ca til vi reiser. Og på den tiden tror jeg at jeg kun har 2 fri helger. Må bytte bremseskivene foran, da de er under minimums målet. Ellers blir det vanlig service. Bremsevæsken tok jeg i januar, så den er i boks.
 8. Hvorfor ikke?
 9. Wohoho😍😍 glede meg sykt😊😊
 10. Vredstein holder jeg med deg i. Det blir det neste gang. Ikke helt happy med kina dekkene, selv om jeg kommer meg frem over alt😉
 11. Ja, da var årets Nurburgring tur booket Siste helgen i april, gleder meg i hjel.. Hotellet for turen blir Dorint am ring
 12. gå for 245 da?
 13. Det er sånt med spesial dimensjoner gå for 225/40 du
 14. Lite nytt her, foruten 2 garanti reperasjoner og noen nye sommerdekk;-) Hadde bilen på NAF test og fikk feil på en Xenonlys sensor, og en olje svetting/lekasje på bilen. Dette skal Jæger/Bavaria fikse på Garanti. Ellers klarte jeg å få 4 nye dekk til sommeren. Forhandler hadde egentlig bestemt seg for 2 nye da bakdekkene egentlig hadde mye mønster. Men etter en del telefoner og sjekking av ting fant vi ut at forskjellen mellom nytt frem dekk i mønsterdybde og de gamle ble for stor for xdriven. Så da ble det 4 nye Vredstein dekk. Har dekka mine hos foreldrene mine nå, litt tungt å løfte de opp under taket.