Poppy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1196
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Poppy

 • Vurdering
  General
 • Bursdag September 17

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo/Ålesund
 • Kjøretøy
  Q3/Golf

Siste besøkende

1234 profilvisninger
 1. Nei det er ikke lov, men sitat fra Statens vegvesen:
 2. Tror det her er fyren som "laget" den: http://bimmers.no/profile/55173-minien/ Kan prøve å kontakte han selv om han ikke har vært pålogget på en god stund
 3. Han her har en aldri så liten prosess som sikkert har noen triks:
 4. Synes at admins skal gjøre noe lignende som er blitt gjort på detailersclub her. Laste fra photobucket til egen server med plugin. https://www.detailersclub.no/forums/topic/31326-photobucket-bilder-er-nå-synlig-igjen/
 5. Den så jo grei ut den der? Eller har du rengjort før bilde? Slik så en jeg byttet ut:
 6. Det meste fra HRE er ganske pent i mine øyne, og noen fra Vossen også. F.eks. Vossen vfs2 HRE FF04
 7. Pass på at de ikke blir for varme. De har en tendens til det.
 8. Porsche? Audi RS? AMG? Blir spennende å se uansett! Lykke til med salg.
 9. Det tar lengre tid fordi selger må sende pakken til ett "shipping centre" som skal ta seg av resten. Det er nok uansett Posten som vil ende opp med leveringen i Norge. Du kan legge inn sporingsnummer på f.eks. aftership.com som er universal sporingsside og den skal kunne finne hvilket selskap den er sendt med.
 10. Det som kan skje når du bruker autodoc, autodeler osv er at du velger ett varemerke(f.eks. Bosch), men blir tilsendt noe helt annet. Helst et merke du aldri har hørt om, men du betaler fremdeles for Bosch. Dersom du skal prøve å klage på det blir det fort vanskelig, siden du må snakke med folk i Tyskland som slår seg vrang. Dette er selvfølgelig en sjanse man kan ta for å prøve å spare litt penger. autodoc, autodeler osv er forøvrig er eid av samme konsern og de har konstant "15% rabatt som går ut om X timer og X minutter" for å lokke deg til å handle asap. Er forøvrig ikke toll på bildeler, men du må betale mva.
 11. Litt av en sum på fakturaen på siste bildet der gitt.
 12. Under panseret, på dempertårnet mest sannsynlig. Se etter en slik:
 13. Relativt rått ja, er en superbilklubb som skal på roadtrip til Trollstigen og Atlanterhavsvegen. Haha, kan kanskje stemme det. Helt sykt at den koster +- 100 millioner.