Poppy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1233
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Poppy

 • Vurdering
  General
 • Bursdag September 17

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo/Ålesund
 • Kjøretøy
  Q3/Golf

Siste besøkende

1594 profilvisninger
 1. ViskerMotor BAK på Touring e36-e46 ????

  Nei, passer ikke. Dette kan du sjekke selv med å sammenligne delenr på EKT hos f.eks. GS bildeler.
 2. Den store finn.no tråden.

  Bil til 1,3mill - 1 bilde. Bra innsats. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=113890774
 3. Haha, den dagen noen stikker hue inn bak felgen og sjekker om innerskjermen din er original må du si ifra.
 4. Når jeg hadde E39 bestilte jeg innerskjerm fra ebay. Noe sånn som her (eller her for venstre side only). Funka ganske greit det, men den mangler denne biten på bildet her som er gummi mellom skjermen og fangeren. Det jeg endte opp med å gjøre var å skjære ut plast fra den skjermen jeg tok av som jeg kuttet til og festet på M-skjermen.
 5. Jeg har senterkopper om du trenger. 1 sett med svart bmw logo og 1 med vanlig. De er 68mm.
 6. Det er ikke BMW style 42?
 7. Tråden er 7 år gammel
 8. 1974 BMW 2002 Turbo

  Følger med
 9. M3 Style fangersett til E90

  Koed har M-sport fangere
 10. M3 Style fangersett til E90

  Kan prøve å svare på noe av det. Eier ikke E90 så vet ikke så altfor mye. Vil anslå at det vil koste mellom 4,5k - 7k å lakkere settet. Alt etter kvalitet på arbeid og om får kvittering eller ei (svart). Eksosen følger ikke med. Det må kjøpes ekstra og koster over 9000. Link Du ser på bildet hva som må skrues av/på. Kvaliteten er nok som på hvilke som helst andre PP-plast fangere. Det er samme kvalitet på disse som på alle ettermarked M-sport fangere som leveres til de fleste BMWer. Det kan nok være at du må tilpasse litt for å oppnå bra passform, om du ender opp med å kjøpe. Vil avslutte med å si at dersom du har en 316d(som det står i profilen) vil det fort være litt overkill å kjøpe et sånt sett og montere, det vil heller ikke øke verdien på bilen. Det er dessuten(i mine øyne) finere med original M-sport fangere. Det vil nok lønne seg mer å bruke pengene på felger og et bra understell(coilovers), men det er selvfølgelig ditt valg.
 11. Hva med en Land Rover Discovery Sport da? https://goo.gl/fXBa5c Om man pusher budsjettet til max så kan man kanskje få en Volvo XC90 også? https://goo.gl/tihzsR