sandersander

Medlemmer
 • Innholdsteller

  391
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

sandersander last won the day on January 13 2016

sandersander hadde mest likt innhold!

Om sandersander

 • Vurdering
  Major
 1. Gratulerer til dere begge Hva slags bøyler er det som står på hvis dere må ødelegge dem for å fjerne uten nøkkel? Står det ikke et lite nummer inngravert på bøylen som sier hvilken nøkkel det er?
 2. Beste kjøreopplevelse du har hatt?

  Litt som Werther, har ikke kjørt så mange syke biler. Den beste kjøreopplevelsen jeg har hatt må være første langtur med motorsykkellappen. Kjørte E39 vestover fra Stavanger. Har kjørt den ruta så mange ganger med familien fordi vi har hytte der, og har alltid drømt om å kjøre egen sykkel. Sno seg mellom bilene i fergekøen og generelt bare nyte livet Det pøsregnet fra jeg kjørte ut fra garasjen i Stavanger til jeg kom frem til hytta, men det var uansett en helt magisk tur.
 3. Motorsykkel tråden på bimmers

  Noen som har tips til hvordan jeg kan få Honda Transalpen min fraktet til England? Mer nøyaktig Aust Agder til Devon i sørvest-England. Skulle gjerne hatt den her lenge før det er kjørevær i Norge
 4. Kul oppdatering. Så ut som en skikkelig fin hage på det ene bildet der!
 5. Gabz' garasjetråd

  Lurer på en ting. Hvilken innvirkning har det å velge samfunnsstraff fremfor bot? Er jo greit å slippe å betale penger, men ser det verre ut på vandelsattesten f.eks? Og ikke minst; hvilke oppgaver fikk du?
 6. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Det pleier jo å fungere veldig godt på limrester, så det er nok ikke en dum ide Testes!
 7. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Skal på teknisk kontroll med bilen til uka, og en av tingene som må fikses er at beltene til baksetene ikke ruller så enkelt inn. Bilen har tidligere vært varebil, og beltene har vært limt sammen. Fjernet limet veldig enkelt med damprenser, men fikk bare tatt den ene siden og glemte å ta med rensemaskinen tilbake til hybelen. Noen som har tips til hvordan jeg kan få fjernet limet fra beltene? Har kjørt alt av bilpleie hjem til a mor, og har egentlig ingenting her på hybelen.
 8. Den store finn.no tråden.

  Ser kanskje litt sånn ut under 530 ja. Under I-en ser det mer vått ut
 9. Den store finn.no tråden.

  Ser bare ut som den er våt? Syned det ser ut som det har begynt å tørke helt ytterst på luka, men at det fortsatt henger vann på litt lengre inne som får den til å se ruglete/matt ut?
 10. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Parker på IKEA Du kan slippe av familien i Dyreparken, kjøre to min. (bokstavelig talt) til IKEA og spasere 7 min tilbake til familien din i køen og stå med dem i kø 23 min før dere kommer inn Gratis, og hvis du er litt nøye med hvor du står kan du stå alene hele dagen uten at noen parkerer ved din bil.
 11. Min alpinhvite F11 [photoshoot s. 45]

  Tipper A55MAN
 12. Hva tenker dere om denne?

  Sjekket forsikring på det dyret da? Koster sikkert mazze!
 13. Gratulerer! Hvordan gjør man det med registrering når du henter bilen selv i Tyskland?
 14. Varselampe trekant med sirkel rundt

  En stund siden jeg hadde BMW med denne varsellampen, men mener å huske at det var antispinn som ikke funket? SIkkert lurt å få lest ut feilkodene uansett, så får du en mer nøyaktig diagnose
 15. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Var tirsdager, hvis noen skulle lure! Forus har hver dag, hvis noen skulle lure på det og