Raymond86

Medlemmer
 • Innholdsteller

  529
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Raymond86

 • Vurdering
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Interesser:
  Husnes
 1. Active steering og antispinn lampe.

  Fiksa skjøten på fiberen i bagasjerommet men ingen forskjell.
 2. Active steering og antispinn lampe.

  Har funnet dårlig kontakt på fiberoptisk kabel i bagasjerommet til mulf modulen. Venter på deler så den kan fikses. Er most bus men usikker på om denne har sammenheng med fiberen til szl ? Venter på deler så håper eg de kan ordne seg.
 3. E30 stikkaksling

  Ønsker å kjøpe aksling til min 325i. Ser helst at de er abs ring på den. Litt rust går greit men akslingen må være i bra stand. Fra diff til venstre hjul om de har nåke og sei. Ønsker og å kjøpe sportseter. Er og innteresert i trekk til recaro stoler om nåken har.
 4. Active steering og antispinn lampe.

  Tråden er mer aktiv på : https://www.bimmerforums.com/forum/showthread.php?2369750-Active-steering-and-DSC-failure&highlight=active+steering+dsc Har oppdatert feilkoder og lagt ut bilder. Bytta DSC unit og IBS.
 5. Active steering og antispinn lampe.

  Opp
 6. Inpa, ncs expert, Dis /gt1, diagnose pc selges.

  Har også ISTA D og ISTA P om de er av innteresse.
 7. Har ein diagnose pc eg ikkje trenger lengre og tenker og selge. Pcen er jo gammel men fungerer utmerket til diagnose programmer. Har hatt denne i noen år og brukt den på de meste av bimmere. Det medfølger ladekabel og d+kcan kabel. biler nyere en 2012 er de ikkje kompatibelt med. Eg har også ein carly adapter til android som eg kan selge da den aldri har blitt brukt. Eg kan også sette opp slike programmer på en pc om du allerede har en pc du ønsker å bruke til slikt. Ta kontakt på pm.
 8. bmw e60 feilkoder

  Fant du problemet ? Har lignende sjøl...
 9. Active steering og antispinn lampe.

  På den modulen som de står control module fault på, da er eg inne på SZL modulen. Denne koden har ikkje komt fram før. På skjermbilde der det står summation steering angle så hopper verdien ifra 0, til 1.58 og til - 1.58. Uavhengi om rattet står i ro. Skjer ikkje noe om eg beveger rattet. På steering angle beveger den seg fint når eg svinger på rattet. Denne klarer eg også å kalibrere uansett i hvilken vinkel rattet står. Etter feilen kom står rattet ca. 20 grader mot venstre når eg kjører beint fram. Det gjorde den ikkje før feilen kom. da var rattet beint og alt var i skjønneste orden.
 10. 2001 530D Webasto problemer

  kan de være den vannventilen som står i motorrommet som ikkje åpner ? står på venstre side i motor rom ved siden av diesel filter.
 11. Active steering og antispinn lampe.

  bare morro om noen andre melder seg på med litt kunnskap om active steering feil og løsninger.
 12. Får ikkje lyd på radioen i bilen. Lyden på cd og aux fungerer feilfritt. Men når eg søker inn radio på fm eller søker inn dab modulen min får eg ikkje lyd. Noen som har opplevd lignende ?
 13. Active steering og antispinn lampe.

  Ok. Får se om eg får skrudd ut setene i helgo og sett etter den. Han Jacek solgte meg overhalt CCC unit idag. Veldig seriøs og grei kar. Kan annbefales om andre trenger skifte ut ccc. Han tok min deffekte i innbytte og ga meg en han allerede hadde fiksa. Ferdig koda med vin nr og AUX