Raymond86

Medlemmer
 • Innholdsteller

  490
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Raymond86

 • Vurdering
  Major

Profile Information

 • Interesser:
  Husnes
 1. nei eg har den enda
 2. Bytta kontakten til webasto. De hjalp litt da eg fekk komme fram til combustion noe eg ikkje såg tidligere. Men så stiger temperaturen på coolant temp brått over 100grader. Så da ressonerte eg meg fram til at vannpumpa ikkje sirkulerte kjølevannet godt nok. Så bytta vannpompa og da var alt på stell. Nå fungerer den helt som den skal vinteren kan bare komme. Om ikkje bilen blir solgt før de da hehe.
 3. Opp
 4. Ja får sjekke de da neste gong. Men eg såg no på en diagnose etter fan interuption at de kommer feil på circulation pump. Antar de er vannpumpen på webasto. Men den starter og går jo så skjønner ikkje helt denne sammenhengen. Er og noe kbus feil som eg ikkje hengte meg veldig oppi der og da. Men trur eg må undersøke ledninger og kontakt ....
 5. Synes de var litt merklig. Alt høres likt ut som tidligere e39 webastoer eg har hatt me og gjøre. Med unntak av at den guffer ikkje på skikkelig og spyr ut ein masse eksos vifta fortsetter å gå når den går over på cooling. Kan de være dårlig kontakt da trur du? Se om eg klarer få tak i en vifte så eg kan prøve men er de flere en den på toppen av enheten ?
 6. Hei. Holder på å blåse liv i webastoen på min e39. Har satt på den ny dieselpumpe og resett interlock med DIS. Den starter opp å viser gode verdier på livedata i INPA. Men plutselig kommer de opp FAN INTERUPTET i statusen og den switcher over på cooling. Før denne meldingen kommer og avbryter hele brenninga etter ca. 4-5minutter ser alt greit ut. Glødeplugg ca. 16-1700grader. Flame er recognized og fuel blir pumpa o.s.v men så kommer altså denne meldinga. Etter den er ferdig med cooling så går den i interlock igjen. Kjører med bilen igang for sikkerhetskyld da for og stryke ut eventuelt spenningsfall. Halvfull tank med diesel ca. Kanskje litt over. Coolant temp kom opp til ca. 65grader da de skjedde ifølge status på inpa. Dette er en bil i daglig drift uten temperatur problemer. Noen tips til hva som er gale ?
 7. Ønsker å kjøpe en vannpumpe til e39 webasto.
 8. Hei. Du har ikkje tilfeldigvis en vannpumpe til webasto du kan selge ?
 9. Ok. Sjeldent å finne i GOD stand då. Er de greit ?
 10. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=99525890&myad=99525890
 11. Hvilke delenr ? Har ei liggende til m57 3liter men er forskjellige typer ute og går tror eg.
 12. Står på vinterdekk nå. Sommerhjul er snart klar.