Raymond86

Medlemmer
 • Innholdsteller

  502
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Raymond86

 • Vurdering
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Interesser:
  Husnes
 1. Koding av webasto i E46

  Har forresten telestart på den. Men fjernkontrollen har eg ikkje fått ned da eg kjøpte den. Er de bare og kjøpe en brukt webasto fjernkontroll og den vil starte eller må eg ha en helt bestemt type til min webasto? Trur de er t90 eg har men må sjekke igjen. Såg en sånn modul i bilen en plass husker eg.
 2. Koding av webasto i E46

  Nei de funka ikkje. Prøvde retrofit med DIS og men de fungerer heller ikkje. De lot seg ikkje gjøre med denne av en eller anna grunn. Men mistenker at den er kobla utenom kbus siden den starter npr eg vrir om tenninga og går til motor har drift temp.
 3. Koding av webasto i E46

  Får feil npr eg prøver å legge til #536 eller $536. $ forran alle andre option som eg har i lista. Prøvd bpde expert mode og revtor profilen...
 4. Koding av webasto i E46

  Kan eg samtidig programere webasto til å kun starte som hjelpevarmer om de er 5 grader eller kaldere ? Nå starter den konsekvent om eg setter på tenninga. Unødvendig med 15 grader å bruke hjelpevarmer liksom.
 5. Koding av webasto i E46

  Kan du skrive nøyaktig hvordan de gjøres? Eg har prøvd men trur noe blir gjort feil. Bruker revtor profil.
 6. Koding av webasto i E46

  Har ettermontert webato telestarter i min e46. Brenneren starter når tenninga blir satt på men fjernkontrollen har eg ikkje. Så derfor vil eg prøve å få lagt inn AUX heat i NAVI skjermen slik eg har gjort tidligere på E39. Da har eg hatt timer også... Noen så veit ka eg må legge inn i ncs experten for og få dette til ? Rekner med det kan legges inn i det forskjellige modulene men eg finner ikkje stanheizung noen plass når eg leser de forskjellige modulene med NCS.
 7. Komunikasjonssvikt ved diagnose

  Da er problemet løst. Eg kobla multimeteret på diagnosestikket på pin 16 og på pin 8 imens eg starta og nappe en og en ledning. Viste seg og være en av de lilla og kvite i den svarte boksen over sikringsboksen. Usikker hvor denne går men på diagnose fekk eg kontakt med alle moduler etterpå. Om de var en så mangla så var den vertfall ikkje savna. Håper denne tråden kan hjelpe noen andre med samme problem
 8. Komunikasjonssvikt ved diagnose

  Ja er sein preface som kan ha 2 kontakter. Om de finnes 2 må en bruke rundpin. Men her er de nok heller de der i hanskerommet som er problemet :/ må nappe en og en kontakt. Off...
 9. E39 525d sedan -03 Orginal M-Tech

  Solgt ja
 10. Hei. Har eit problem med ein e46 320d facelift når eg kobler til pc for og ta diagnose. Eg tar diagnose ofte og på masse forskjellige årganger og modeller men dette har eg bare opplevd en gang tidligere. Eg får kun til å kommunisere med dde og egs. Dette er med kabelen som ikkje har bro mellom pin 7 og pin 8. Bruker eg kabelen med bro er de null kontakt. Når eg måler spenning i kontakten får eg mellom pin16 og pin 7 : 0.24v og mellom 16 og 8 får eg 9.45v. Mulig dette var omvendt når eg tenker meg om. At de var pin 7 som var 9.45 og 8 som ikkje hadde. Eg tror de skal være rundt 11v på begge pinner men ikkje helt sikker på de. Har prøvd å koble ifra noen ting iform av sikringer (abs,dsc,instrumentpanel) men får ikkje opp spenninga alikevell. Så tenker at de har noe med kbus å gjøre men de er jo 100ledninger i den store kontakta bakom sikringsboksen. Google sier at de kan ha med abs uniten eller lws (rattvinkelsensoren) å gjøre men har prøvd å koble ifra både på stikket til lws og sikringen til abs/dsc. Noen så har kunnskap om detta så kan være til hjelp så del gjerne Eg bruker følgende programmer : Inpa. Ncs expert. Bmw scanner. Dis/gt1. Eg har forskjellige kabler der en er lodda bru mellom pin 7 og 8 og en er uten.
 11. Hei. Leiter etter kart over norge eller skandinavia /europa til min E46 navi MK3 spiller. Detta er altså cd leser versjonen og ikkje DVD leseren. Noen som har en nedlastingslink eller ei orginal plate de kan selge meg? Om de er nyeste versjon av kart er ikkje så nøye. Viktigeste er at de virker i de orginale anlegget. Har den store skjermen men de har vell ikkje noe å si.
 12. E39 525d sedan -03 Orginal M-Tech

  nei eg har den enda
 13. Webasto - Diagnose/Feilsøking/Spørsmål - Samletråd

  Bytta kontakten til webasto. De hjalp litt da eg fekk komme fram til combustion noe eg ikkje såg tidligere. Men så stiger temperaturen på coolant temp brått over 100grader. Så da ressonerte eg meg fram til at vannpumpa ikkje sirkulerte kjølevannet godt nok. Så bytta vannpompa og da var alt på stell. Nå fungerer den helt som den skal vinteren kan bare komme. Om ikkje bilen blir solgt før de da hehe.
 14. Vannpumpe til webasto e39 Ø.K

  Opp