Raymond86

Medlem
 • Innholdsteller

  539
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Raymond86

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Interesser:
  Husnes
 1. Raymond86

  2x pdc e46

  har til vanlig bakfanger. Det som er festa i ei list på bakfangern. Send sms 99444028 viss innteresse. 200kr pr stk.
 2. Raymond86

  Baksete E46

  har beige skinn. Send sms til 99444028 viss innteresse.
 3. Raymond86

  Div deler til e46 touring

  er de map sensoren på innsuget du trenger ? isåfall har eg heil delebil. send melding på 99444028 om innteresse.
 4. Raymond86

  Active steering og antispinn lampe.

  Nå har eg fått bytta sensor på tannstang. Da får eg kjøre igjennom kalibreringsrutina på ista. Alle varsellamper blir vekk. Men rattet står fremdeles skjeivt. Og når eg tar en kjøretur og passerer ca. 40kmt så kommer både afs og dsc lampen tilbake.
 5. Raymond86

  E30 servo tannstang

  Ja denne som eg har er 86 mod. med servo. ja har fått løs pinjongen. men stanga vil faen ikkje ut. eg tror huset skal deles på midten men eg skjønner faen ikkje hvordan.
 6. Raymond86

  E30 servo tannstang

  den tannstanga er ikkje lik Hadde lyst å holde mest mulig orginalt så derfor eg var sugen på å få dette til...
 7. Raymond86

  E30 servo tannstang

  Hei. Har en tannstang som svetter litt så eg tenkte eg ville demontere å bytte pakninger. Men eg får jo ikkje demontert stanga. Finner ikkje noe relevant på google eller tuben. Noen som har en oppskrift for å få de fra hverandre ? Snakka med en fyr på ett annet forum som mente ståldelen måtte løyses ifra aluminiums huset for og få ut stanga. Men de sviver bare og eg ser ikkje hvor de eventuelt sitter en låsering...
 8. Hei. Har en klunkelyd i fra forstillinga høgre side når eg kjører i lav fart med sving mot venstre. Er de noe typiske ting som pleier svikte ? Ved vanlig kjøring og over fartshumper og slike ting merkes ingenting og den føles helt fin.
 9. Raymond86

  Active steering og antispinn lampe.

  De to ledningene til venstre med fingen min har kontakt i stikket på bilsiden. Fra tannstang er de ikkje kontakt i mellom det. Altså når eg kobler til vil eg få en kortslutning i mitt hode. Men eg klarer ikkje finne noe brudd på ledningene noe sted. Ifra control modulen til AS ser eg bare den ledningen som er kvit og grønn. Den som er brun og svart rekner eg med er jording som kan komme fra hvor som helst annet sted. Har eg da en kortslutning inni AS control modulen eller skal de være sånn ?
 10. Raymond86

  Active steering og antispinn lampe.

  Fiksa skjøten på fiberen i bagasjerommet men ingen forskjell.
 11. Raymond86

  Active steering og antispinn lampe.

  Har funnet dårlig kontakt på fiberoptisk kabel i bagasjerommet til mulf modulen. Venter på deler så den kan fikses. Er most bus men usikker på om denne har sammenheng med fiberen til szl ? Venter på deler så håper eg de kan ordne seg.
 12. Raymond86

  E30 stikkaksling

  Ønsker å kjøpe aksling til min 325i. Ser helst at de er abs ring på den. Litt rust går greit men akslingen må være i bra stand. Fra diff til venstre hjul om de har nåke og sei. Ønsker og å kjøpe sportseter. Er og innteresert i trekk til recaro stoler om nåken har.
 13. Raymond86

  Active steering og antispinn lampe.

  Tråden er mer aktiv på : https://www.bimmerforums.com/forum/showthread.php?2369750-Active-steering-and-DSC-failure&highlight=active+steering+dsc Har oppdatert feilkoder og lagt ut bilder. Bytta DSC unit og IBS.
 14. Raymond86

  Active steering og antispinn lampe.

  Opp