Shattered

Medlem
 • Innholdsteller

  5391
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Shattered vant dagen sist Februar 17 2015

Shattered hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Shattered

 • Rang
  Sutregjøk fra Helvete
 • Bursdag 04/02/1993

Contact Methods

 • MSN
  sombrero@live.com
 • Skype
  eriksombrero (inaktiv)

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Andeby
 • Interesser:
  Damer, musikk og biler.
 • Kjøretøy
  525d E61

Nylige profilbesøk

3441 profilvisninger
 1. Shattered

  E60/61 tråden

  Prøvd å bytte den også. Fortsatt samme feilmelding. Eneste diagnoseutstyr jeg har er en icarsoft, og det kommer opp "brake pads front axle worn" eller liknende. Har naturligvis prøvd å slette feilkoden og koble til igjen men den går ikke vekk. Kan det være noe elektronisk som kødder? Noe som ikke kommuniserer?🤔🤔
 2. Shattered

  E61 525d - Et nytt kapittel

  Prøver å bytte bremsesensor bak. Ops, litt slitent dekk! Men det andre er helt fint. Burde få bestilt time til hjulstillingskontroll!
 3. Shattered

  E61 525d - Et nytt kapittel

  Jeg kommer ikke til å selge den uansett Eneste byttet jeg kjnne gjort, hadde vært e39 med tilsvarende krefter og utstyr, men det blir også for mye penger i minus savner e39 en del, men denne er fantastisk på sin egen måte .
 4. Shattered

  F31 316i Safirsort

  Hvorfor tar du av viskeren bak? Den er ganske nyttig når det regner 🤔🙃
 5. Shattered

  E61 525d - Et nytt kapittel

  Glemte å sjekke at jeg kjøpte riktig 😣 Dekselet jeg skal ha koster over 300 på ebay
 6. Shattered

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Enig med deg Fredrik, Facebook har mer useriøsitet og er vanskeligere å bruke med tanke på å finne fram gamle tråder og liknende Pluss at det er så mange idioter på facebook som hele tida kødder
 7. Shattered

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Innså nettopp at jeg har vært på bimmers i 7 år!🙄 Begynner å føle meg gammel 🤔
 8. Shattered

  E60/61 tråden

  Har feilmelding på brake pads. Får opp feilmelding hver gang jeg starter bilen, og lampe som lyser i dashen (brekk) konstant. Men, det er alltid et men: sensoren foran er bytta, har også prøvd å kode den vedd med icarsoft, men feilen forsvinner faen ikke. Er det flere sensorer som kan være gåene?🤔 regner med dette må være i orden til eukontroll🙄 @Djwik mener i hvert fall at det bare er én sensor!
 9. Shattered

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Flere steder det var grisebillig drivstoff i dag? 13.99 fylte jeg for (fast lavpris, ubemannet stasjon), på Shell 100m unna var det nede i 13.46! Diesel ja
 10. Shattered

  Min E61 525dat

  Det er gøy Om du skal selge er det bare å si fra Leter som faen om dagen men de som ligger ute er langt over budsjettet mitt!
 11. Shattered

  Min E61 525dat

  Høres bra ut! fått tahoe gjennom eu da?
 12. Kan slå ut veggen til han lakkerern da Eller får han til å flytte
 13. Jøss, trodde ikke det var feil på 525'en. Lurt å ta den inn litt før ja, tenker å kjøre min egen på eu i oktober ca😎 for da er det god tid til januar Du har jo egentlig så mange prosjekter at du burde hatt større verksted 😛 og garasje.
 14. Shattered

  E61 525d - Et nytt kapittel

  Ikke skjedd stort her. Bestilte meg noen lokk til å ha over tauekroken både foran og bak. Bilen brukes hver dag, har ikke stort nytt å fortelle. Men småfeila irriterer meg like mye enda, har dog ikke tatt meg råd eller tid til å fikse ting, da jeg sparer størsteparten av det jeg tjener om dagen Bilen rister ganske mye, litt usikker på om det er hjula eller noe i understellet (hatt i bukk, ingenting er løst, casterstag ble bytta i fjor høst). Så skal få kjørt innom og sjekka balansen i hjula en dag (tror jeg ga 600 sist, på dekk1) 😛 til vinteren har jeg litt lyst på en Tahoe! Men får se hva jeg ender opp med. Sto nede i Kragerø (er mye her da dama bor her uten egen bil) og etter en dag med snø ble bilen totalt innesnødd. Hadde vel stått der enda om ikke viking hadde dukka opp, haha 😛 Så vi får se, har lyst til å vinterlagre denne. Har ikke lyst til å selge da jeg ikke får igjen en dritt, pluss at det er mye småplukk som trekker ned pris 😛 Så tror det er bedre å lagre E61 en tørr plass.
 15. Shattered

  Min E61 525dat

  Nice! Hvordan er det å kjøre uten DPF da? 🙃 Jeg lurer litt fram og tilbake på å bare fjerne dritten 😛 Skjedd noe mer her da?