Skulebollen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3590
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

2 følgere

Om Skulebollen

 • Vurdering
  Generalløytnant
 • Bursdag 10/10/91

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Stryn
 • Kjøretøy
  e61 530d, 98 m3 3.2

Siste besøkende

1354 profilvisninger
 1. E46 m3 med ess kit godkjent i vognkort begynner det jo og bli noen av Hadde uten tvil gått for den. Grom bil både på bane og vei som går godt og holder seg i pris
 2. Ja glemte helt vekk det sorte taket Har en liten plan om å få gjort hjulhusene like strøkne som dine etterhvert også, er mye god inspirasjon i den tråden Men rekner med det blir og vente med til neste vinter igjen.
 3. Ja gleder meg selv, hehe Bilen er rimelig bra, både teknisk og utvendig. Men noe smårusk er det jo alltids på en gammel bil, satser på og ta det etterhvert Rekner med det hovedsakelig blir og bruke bilen i år. Våre biler er vel nesten identiske, bare blinklys og vinge som er forskjell
 4. Da har jeg fått skiftet termostat. Siden jeg tidligere har fjernet EGR systemet var dette en enkel og grei jobb Av med motordeksel og kom da til termostaten sine 4 skruer uten noe mer demontering. Tok også av bakfanger og fikk skiftet ledningsnett til PDC, men oppdaget at pinnen til ene pdc sensor var gåen, ( mulig ledningsnettet var helt da ) Så nå er ny PDC sensor bestilt og håper jeg har den snart. Tok en sjans og bestilte en billig uoriginal fra Ebay, så får vi se hvor lenge denne holder.. Sparte 1500 kr. på 1 sensor så tenkte det var verdt og prøve Ikke så mye skruing og ta bilde av så ble dårlig med det Ellers fikk jeg for noen dager siden beskjed om at M3en hadde blitt testkjørt og alt fungerte som det skulle! Denne har ikke blitt kjørt på 2 år så det var på tide! Blir spennende og prøve den med manuell istedenfor SMG. Bilen vil stå hos mekaniker frem til snøen forsvinner så jeg kan kjøre bilen hjem ( Står 7 timer unna )
 5. Mykje fint arbeid her! Følger
 6. Var det diffestene som var kommet sprekker i? Er dette "normalt" på e36 m3? Ellers utrolig mye godt arbeid som blir gjort!
 7. Skal du ikke ha spylervesketank osv.?
 8. Da satser jeg på han ordner saken
 9. Er bulkut i ørsta? Bare en privatmann som driver? Har noen parkeringsbulker på begge biler jeg virkelig kunne tenkt meg og få tatt. Pen bil med fin høyde!
 10. Ville ivertfall aldri kjøpt en ombygd e36 3.2 til noe i nærheten av den prisen der. Du vil få en originalbil med tilsvarende km. til den prisen
 11. Jeg manglet den rustsjekken på 120.000km.. Men fikk likevel dekket rust i dørfalsen. Men ikke rusten i batteribrønnen da jeg manglet rustsjekken. Så når ny sjekk kom opp på ca. 180.000 km. Ringte jeg min Bmw forhandler, og spurte om det var vits og ta denne, om jeg da ville få videre garanti på rust.. Men det gjor jeg ikke. Så da droppet jeg denne.
 12. Ok, utroolig irriterende. Men hjertelig takk for hjelp! Hadde kjøpt disse imorgen hadde det ikke vert for dette Må nesten sjekke.. På bmwvin.com ser jeg at bilen min er produsert: Prod.date 2005-05-10 Er den da produsert i mai eller oktober?
 13. jeg har 05 ja.. Er ikke speiler like? Trodde disse var like frem til 2010`?
 14. Hva menes med og sandwich montere? At senter står bak kanten? Hartge hjulene der er en av mine absolutte favoritter. Er på utkikk etter slike selv til e36en.. Men virker til og vere sjelden vare.
 15. Ok, to nye speil for 1800 er vel ikke så mye og lure på med andre ord Jeg har ikke innfellbare speil fra før.. Men mener og huske at på e39 min så monterte jeg bare speil som var innfellbare, og ny speilbryter på førersiden. Så funket det. Hva menes med og legge en ledning fra dørmodul? tenkte du på ledning fra dørlys til speil for og få lys?