Skulebollen

Medlem
 • Innholdsteller

  4237
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Skulebollen vant dagen sist April 4

Skulebollen hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Skulebollen

 • Rang
  Generalløytnant
 • Bursdag 10/10/1991

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Stryn
 • Kjøretøy
  e61 530d, 98 m3 3.2

Nylige profilbesøk

3847 profilvisninger
 1. Da har jeg også bestilt og tester ut har du linken til tråden hvor dette har vert diskutert? ( Fant ikke igjen ) Ble gromt med Acs! Du kan ikke kjøre litt mer strekk på bakdekkene?
 2. Skulebollen

  E30M3 S14 + E30 S50 Kompressor

  Meget imponert over kunnskapen din på alt du driver med! Ser meget bra ut 😊
 3. Skulebollen

  BMW E39 S50B32 TIL SALGS!

  Helt rått!
 4. Skulebollen

  Senke E61 , tips bak

  Last ned inpa på dataen din, kjøp kabel og senk selv på lufta
 5. Hvor mye måtte du ut med for nye dyser ? Og nappet du bare dysene rett opp? Har lest om denne oppgraderingen selv og vurderer det nå når jeg først må ta igjen hele motoren.. 😛
 6. Sliter med og finne tak i ledningsnett 😕 Ikke ett eneste for salg på ebay. Noen som har tips til hvor jeg kan lete ? Frister lite og kjøpe nytt til 12k..
 7. Skulebollen

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=120640066 Ringte på denne idag, og maaakan til selger har ikke jeg vert borti.. Var rusthull i bakskjerm bl.a. Og når jeg spurte om han kunne sende noen mobilbilder av dette, så ble det for mye styr for han. Så da la han på.
 8. Skulebollen

  Den store finn.no tråden.

  Nesten doblet seg i pris på noen få år den der 😛
 9. Spent på og høre hvordan den blir med luft! 😊
 10. Skulebollen

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  @Hpi Fikk sporingsnr. Og forventet leveringstid 9 mai. Som jo var sent nok når ordrebekreftelsen var den 24 april. ( En tirsdag ) Men nå fikk jeg en oppdatering idag, på at varen er på veg 😛 men uten videre leveringsdato.. Det kommer garantert til og bli uti neste veke og da er jeg jo oppi 1 mnd. Etter at ordren er bekreftet. Det er nok sikkert PostNord som har rotet her, men dette mener nå jeg dekkonline burde kompansere for, vertfall når det tok så innmari lang tid. Hadde jo aldri bestilt hadde jeg visst om slik leveringstid.
 11. Skulebollen

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Dekkonline velger jo og bruke PostNord. Jeg har bestilt og betalt for en vare levert på døren, av dekkonline. Derfor er det jo selvsagt dem jeg må forholde meg til. Og kundebehandlingen til dekkonline er vel ikke akkurat tipp topp. Har enda ikke snakket med noen som snakker tydelig norsk. Og eneste jeg får til svar er at di ikke vet når varen vil bli levert. Kan dog ikke huske og ha lest om noe leveringstid når jeg bestilte.. tok det vel bare for gitt at lagervare ikke skulle ta 1 mnd. Og få levert.
 12. Skulebollen

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Har alltid handlet dekk fra min lokale leverandør, men jeg ville prøve nye Falken dekket og dette hadde ikke han. Valgte derfor dekkonline.com Dekkene var lagervare og jeg hadde da trodd dette skulle gå rimelig raskt. Har nå ventet over 3 uker siden ordre, og dekkene er det ingen som vet når kommer. Grunnet rot med PostNord.. Er det mulig og klage på dette ( få rabatter el. ) ? Skal vertfall aldri handle hos dekkonline igjen.
 13. Er noe småplukk her og der, så når først motor er ute frister det og gjøre det 100% Men det blir vel sikkert nedprioritert ja.. Hele bilen skulle hatt seg ett strøk lakk for og bli perfekt, men da tørr jeg ikke bruke den mer 😅
 14. Min velger band L og det skjer ikke noe når jeg prøver og feks. Velge band 3+l Den står liksom låst på band L
 15. Kom over dette.. Men klarer ikke endre Band. Skal denne stå sånn ?