Skulebollen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3697
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

Skulebollen last won the day on March 12

Skulebollen hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Skulebollen

 • Vurdering
  Generalløytnant
 • Bursdag 10/10/91

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Stryn
 • Kjøretøy
  e61 530d, 98 m3 3.2

Siste besøkende

1468 profilvisninger
 1. Jeg og har alltid trodd TSW oljen var det eneste rette og bilen har da fungert fint med denne også Ja har lyst og prøve bilen litt på bane.. Og da er det nok fullt mulig det blir ett oljeskift til TSW
 2. Etter og ha lest side opp og side ned nå ser jeg at mesteparten anbefaler 5w40. Og at motor får en penere gange med 5w40 da 10w60 er i tykkeste laget ved normal kjøring. Castrol TSW har aldri vert anbefalt til s50 såvidt jeg har lest..feks.:http://forums.m3cutters.co.uk/showthread.php?t=171868 Tsw ble først anbefalt til s54 motoren. Uansett hvilken oljekonfigurator jeg sjekker kommer det aldri opp 10w60, ikke engang Castrol anbefaler den oljen. Jeg har derfor valgt og prøve Fuchs 5w40 etter anbefalinger fra engelsk m3 forum. Så skal jeg se om jeg hører noe forskjell, man kan høre en svaak raslelyd nå. ( helt normalt ifølge folk med erfaring fra s50b32 selvom bilen ikke blir brukt vinter er det jo mye lave temperaturer vår og høst, i tillegg til at bilen aldri blir kjørt hardt over lengre tid.
 3. Skjønner ikke hvorfor dette skal vere så vanskelig m.t.p alle e36 som er ombygd til m3?
 4. Fikk meg en liten skruøkt ikveld Demonterte veivhusventilasjonen og såg litt på den, fant ut at det ikke var noe poeng i og skifte denne. Sprayet godt med bremserens til det var rent det som kom ut, var ikke mye smuss inni. Fikk også skiftet til kobber ringer på bremseslanger og tømt systemet. Ringene som sto på såg forsåvidt strøkne ut men.. Så er det bare og håpe på jeg har deler før helgen Bilde av ringene som sto på. Over til en annen ting, oljeskift.. Denne bilen har alltid gått på Castrol TSW 10w60. Så tenkte og fortsette med dette. Men etter og ha lest litt rundtom såg jeg at det var anbefalt med 5w40. Og at 10w60 var hovedsakelig for banebiler.. Bilen blir jo brukt for det den er lagd til. Men blir jo aldri til at man kjører på landevei på samme måte som på en bane. Så noen anbefalinger og komme med her ?
 5. Skal få testet dette neste gang jeg er i nærheten av bilen
 6. Nei her er det noe feil. Bilen drar knapt på lave turtall. Hadde en 520d. og den var på ingen måte slik. Jeg er nesten garantert sikker på at det er LMM. Men har lest at noen av disse må kodes? Hvordan vet jeg hvilke som må kodes? Og hvordan vet jeg at den som står på bilen faktisk er kodet?
 7. Dette står sikkert tidligere i tråden. Men blir mange sider og lese igjennom.. Har en 320d m47d20 som har "ketchupeffekt". såvidt den drar før den plutselig skyter fart. Er skiftet endel vakumslanger. Men rekner med problemet her er LMM. Men hvordan sjekker jeg dette? Har INPA men hvordan er fremgangsmåten for og måle det ut Her?
 8. Imola rød hadde vert rått! Husker det lå en for salg for noen år siden
 9. Ja du mener selve beholderen? Denne blir bestilt fra Gs sammen med veivhus 250 kr så er ikke deeet så mye og stusse på Du har ikke en formening om hvor mye som trengs også vel? Holder med 1 liter? Kunne virkelig tenkt meg og tatt spjeldhusene slik som du gjorde på din. Er litt irr så hadde gjort seg mye! Men det blir desverre for avansert for at jeg får det til
 10. Hadde vertfall ikke firet på prisen når der er såpass mange interesserte! Veldig pen annonse ja
 11. Dette settet har jeg jo faktisk Da får jeg se litt nermere på dette til uka.. Satser på slangene er fine så jeg slipper kjøpe disse. Mase litt videre da, hvilken servoolje skal det på? ATF utifra hva jeg kunne se på lokket
 12. Ok, om der er ett filter nedi tanken så blir det ny tank da ja Litt usikker på om jeg helt forstår hva disse skivene er, men ser det vel raskt når jeg skrur på det. Skal en tur innom Tess imorgen og få tak i vakumslanger. Dei har vel kanskje skiver også, dere vet ikke dim på disse skivene? Er dette evt. Noe man får bestilt fra GS?
 13. Greia er jo at om du selger 530d får du råd til både kosebil og garasje jeg vet hvertfall hva jeg ville valgt...
 14. Oki, den er grei såg det var ganske heftig pris på slangene til servobeholderen vertfall så får se litt nermere på det. Tenkte også og skifte servooljen.. Er det nok og suge ut oljen fra beholder og fylle på ny? Eller må det noe mer hokus pokus til?