Nyheim

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1664
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

Nyheim last won the day on October 7 2016

Nyheim hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Nyheim

 • Vurdering
  BMW-guru
 • Bursdag 04/16/95

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Finnsnes, Troms
 • Interesser:
  BMW
 • Kjøretøy
  Se signatur

Siste besøkende

2192 profilvisninger
 1. På grunn av andre prioriteringer så så jeg meg nødt til å selge min kjære E34. Bilen ble solgt til en som har eid bilen før. Dette var den 7ende BMW'n jeg har hatt gleden av å eie, og jeg kan med hånda på hjertet si at det er en av de beste utav dem, om ikke den beste. På sine måter overgår den clubsporten jeg hadde for et par år siden. Anbefaler alle BMW entusiaster som ikke har hatt E34 å finne seg en før de blir like sjelden og dyr som E30. Fantastiske biler Her er de siste bildene jeg tok av bilen, før den ble overlevert til ny eier.
 2. Hei Selger nå min kjære E34 da jeg har behov for 4x4 bil. Virkelig trist å måtte skille vei med denna, men må man så må man. Pris: 60.000 kr Legger ved link til bimmers-tråden, samt en link til autodb. Bilen blir lagt ut på finn.no snarest. Bimmers: http://bimmers.no/forums/topic/809502-nyheims-1994-e34-525i-nye-felger-s5/ AutoDB: https://www.autodb.no/bil/view/1920604 Send meg ei melding på forumet eller ring på 47311115 ved interesse
 3. Interessant lesestoff om E34 her https://bmwguide.net/bmw-e34-history-and-characteristics/
 4. Tråden for BMW med høy KM-stand.

  Ser hvertfall meget pen ut på bildene
 5. Tråden for BMW med høy KM-stand.

  Ahhh, litt lysere ser jeg nå Meeeget pen farge du har der!
 6. Bilen lever i beste velstand og blir brukt daglig. Kjører over 1 time med den hver dag Har montert US-blink moduler på den. Løpehjulet til multireim-strammeren tok også kveld så da fikk den nytt løpehjul og ny multireim i samme slengen. Må si det er bare en drøm å ha full defa-anlegg med fjernkontrollstyringa. Alltid godt med strøm, og alltid stuevarmt i bilen når jeg skal kjøre en plass. For tiden så har vi vært oppi -20 grader her, og ligger på rundt 10-15 minusgrader nå så det kommer godt med.
 7. Tråden for BMW med høy KM-stand.

  Ligner veldig på min 1994 525i Samme farge ser jeg... Fjordgrau.
 8. Ja, men når man lagrer full-størrelsen så blir det i samme kvalitet som originalen lastet opp?
 9. Vet du om bilde som man lagrer kun ved å høyreklikke og velge lagre bilde, blir da lagret i dårligere kvalitet enn det egentlig er?
 10. Kjempegreier! Takk skal du ha, Gabz!
 11. Se der ja! Du har ikke flere liggende eller muligheten til å spore opp noe, du som er så god på det med bilder og foto?
 12. Hei. Skal få printet et lerretbilde/canvas av en BMW E30 som kjører DTM på 80-tallet. Størrelsen skal være 40x60 cm, og i følge japanphoto så må det være 2060x3080 piksler. Det er ikke lett å finne bilder fra 80-tallet med den typen oppløsning. Så lurer på om noen har liggende noen slike bilder? Legger ved noen eksempler på typer jeg er ute etter
 13. Kjøre Hønefoss-Bodø

  Er nok mer BMW på østlandet, ja. Har også inntrykk av at folk i Nord-Norge holder litt lengre på bilene sine før de selger enn dere på østlandet, spesielt når det er snakk om litt eldre biler, men det kan være bare meg som syns det. Er du smart så går du for piggdekk ja. Som du sier så er det slitsomt å kjøre med helårsdekk, og kan være potensielt farlig. Så lenge du er riktig skodd for turen med både utstyr på bilen og ekstra utstyr i bagasjerommet hvis det skulle gå galt så kan du kjøre norge langs i storm omså. Saltfjellet blir den største risikoen for din del hvis det skulle bli stengte veier pga snøstorm, etc. Derfor er det viktig å ha godt med bensin på tanken, så du kan sitte inne i varm å god bil, samt mat og drikke. Er bilen din nogen lunde godt vedlikeholdt kan du kjøre opp og ned den strekningen titalls ganger uten å være redd for havari Men nå er jeg over snittet glad i BMW, så ta det med ei klype salt, haha. Neida, disse BMW'ene er milslukere, går langt og er svært god å kjøre. Er som regel dynamo, lambdasonde, vannpumpe eller en eller annen sensor som ryker hvis du først er uheldig.