Nyheim

Medlem
 • Innholdsteller

  1676
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av Nyheim

 1. Takk for tips. Skal sende di ei melding Noen andre med erfaringer?
 2. Hallo bimmersfolk :) Har søkt etter lignende tråder men ingen / få av de er fra nyere tid. Hvem her har hatt BMW'n sin på oppretting og hellakkering i Polen eller et annet europeisk land? Med tanke på at det koster 40-50 tusen kroner for å få gjort en sånn jobb her i Norge så er det mye mer attraktivt å kjøre på en liten ferie et par uker til utlandet og levere av bilen til komplett lakkering der. Men først trenger man referanser og tips. Kan dere som har erfaring med dette poste et innlegg her med info ang. hvordan bil arbeidet ble utført på, hvordan type jobb som ble utført, hvilket verksted som utførte arbeidet og hvordan resultatet ble? :) Jeg har en 2003 E46 Clubsport jeg har lyst å få opplakkert i originalfargen (Estorilblau).
 3. Nyheim

  .

  .
 4. Nyheim

  Min E34 525i

  Koed selger sachs clutcher, og man skal vel lete lenge før man finner noen som er bedre på å lage clutcher enn de
 5. Selger et sett med BBS RS / GS Retro felger. Felgene er helt ny så å si. Se vedlagt link til finn. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=116037349&fks=116037349
 6. Nyheim

  17" BBS RS kopier selges

  Solgt
 7. Hei Selger nå min kjære E34 da jeg har behov for 4x4 bil. Virkelig trist å måtte skille vei med denna, men må man så må man. Pris: 60.000 kr Legger ved link til bimmers-tråden, samt en link til autodb. Bilen blir lagt ut på finn.no snarest. Bimmers: http://bimmers.no/forums/topic/809502-nyheims-1994-e34-525i-nye-felger-s5/ AutoDB: https://www.autodb.no/bil/view/1920604 Send meg ei melding på forumet eller ring på 47311115 ved interesse
 8. Joda, det har vi Like trist syn uansett, haha Første bilen min, en E36 318is, er et trist syn når jeg ser tilbake
 9. Nyheim

  Aleksander’s E34

  Knallbra! Følger med
 10. Ikke lenge til bare veier nå er så nydelig den bilen din sveigis. Stor pris på at du er originalpolizei!
 11. La meg få poengtere på nytt hvor mye jeg setter pris på at du er originalpolizei når det kommer til denna! Blir trist når jeg ser E34 med sota lykter og 19" japsefelger kommer nedover gata med så mye bass at hele bilen er på tur å riste i biter.
 12. Nyheim

  Min E34 525i

  Der var tråden opprettet, ja! Blir artig å følge med på hva du gjør med den. Håper virkelig denna får godt med stell da det er et utrolig pent eksemplar av E34. Kommer til å angre på salget om noen år, det er jeg ikke i tvil om. Det er nå jeg kommer til å klikke vinkel på tråden din hvis du gjør noe med bilen jeg ikke hadde gjort! Neida!
 13. På grunn av andre prioriteringer så så jeg meg nødt til å selge min kjære E34. Bilen ble solgt til en som har eid bilen før. Dette var den 7ende BMW'n jeg har hatt gleden av å eie, og jeg kan med hånda på hjertet si at det er en av de beste utav dem, om ikke den beste. På sine måter overgår den clubsporten jeg hadde for et par år siden. Anbefaler alle BMW entusiaster som ikke har hatt E34 å finne seg en før de blir like sjelden og dyr som E30. Fantastiske biler Her er de siste bildene jeg tok av bilen, før den ble overlevert til ny eier.
 14. Slik ser bilen ut i 2018: ___________________________________________________________________ Hei Har i mange år hatt svært lyst å eie en E34, men det har bare endt opp med E36 eller E46. Tenkte at hvis jeg skal eie en så må jeg slå til nå. Så i kjølvannet av at Clubsporten min vinterlagres hver høst, og at jeg trenger en bruksbil så ble det til at jeg begynte å se meg etter E34. Hadde endel krav til bilen jeg lette etter (1990-1995, M50, manuell gir, ingen farlig rust, sort interiør, sedan). Heldigvis for meg så dukka det opp en kar fra Tromsø som vurderte å selge sin. Dro å tok en titt på bilen og etter en hyggelig samtale så ble det til at jeg kjøpte bilen da den sto til alle krava mine og var over forventning i tilstand Jeg kjøpte bilen av @Kennethe34 her på forumet, og bilen har en tidligere tråd her. Litt generell info: - Produsert 18.04.1994 - #310 Fjordgrau Metallic - Originalt en 520i ombygd til 525i (M50tuB25 - 192 hk) - 309.000 km på telleren - Manuelt gir - Delskinn interiør i sort og grå farge - 720 Executive Edition Mer nevneverdig utstyr/oppgraderinger: - M-sport understell - M5 styresnekke - Nylakkert frontfanger og panser - 2 soners klima med air condition som faktisk funker slik som det skal - Cruise control - Takluke - Elektriske ruter fremme, samt el. takluke - Innvendig listverk er lakkert i fjordgrau - Stabstag i motorrom Bilen er veldig bra for rust i karosseri og har hele og pene kanaler uten rust noe som begynner å bli sjeldent på E34. Problemet her er at det er rustet hull i gulvet rundt dreneringsplugger på begge sider, så det må kappes ut en firkant og sveises i ei ny plate. Ikke noe stort problem. Hvorfor dette har skjedd når resten av bilen er såpass bra, vet jeg ikke men tror det har vært lekkasje inn, dermed rust Helt nye baklykter, ny radiator, diverse fôringer og lister, casterstag, powerflex stabstagforinger, girkasseoppheng, smurt opp takluke, vannpumpe og termostathus, vannventil, toppdekselpakning, bunnpannepakning, plugger, motorolje, oljefilter, osv er nytt. Fast og fin i styring så er ikke den typiske slakken i snekka som E34 har. Legger ved full utstyrsliste i spoiler her: Hva syns dere? Har litt planer, så bare å følge med Kom med tips! Logg på reparasjoner/oppgraderinger sortert etter KM-stand:
 15. Interessant lesestoff om E34 her https://bmwguide.net/bmw-e34-history-and-characteristics/
 16. Hei Tenkte det kunne være interessant å ha en tråd for forskjellig BMW med høy KM-stand som folk har eid eller eier. Alt fra 300.000 km og opp bør vel kvalifisere til en liten benevnelse her i tråden syns jeg. Legg gjerne ved et bilde av din BMW og skriv hvor langt den har gått. _____________________ Kan begynne med min. Har en '94 E34 525i med 330.000 km. Har riktig nok vært et motorbytte i den, men regner med motoren har gått noe lignende. Uansett en høy km-stand på resten av bilen, og den ser meget pen ut både innvendig og utvendig. Alt fungerer tipp topp uten slakke, etc Bare elsker M50 motoren. Et annet utrolig eksempel er "kburger" på e46fanatics.com sin E46 323ci som pr. 25.11.2017 har gått over 980.000 km (!). Ja, du leste rett. Nesten 1 million km. Har skrevet litt mer om det noen innlegg under her.
 17. Ser hvertfall meget pen ut på bildene
 18. Ahhh, litt lysere ser jeg nå Meeeget pen farge du har der!
 19. Bilen lever i beste velstand og blir brukt daglig. Kjører over 1 time med den hver dag Har montert US-blink moduler på den. Løpehjulet til multireim-strammeren tok også kveld så da fikk den nytt løpehjul og ny multireim i samme slengen. Må si det er bare en drøm å ha full defa-anlegg med fjernkontrollstyringa. Alltid godt med strøm, og alltid stuevarmt i bilen når jeg skal kjøre en plass. For tiden så har vi vært oppi -20 grader her, og ligger på rundt 10-15 minusgrader nå så det kommer godt med.
 20. Ligner veldig på min 1994 525i Samme farge ser jeg... Fjordgrau.
 21. Hei. Skal få printet et lerretbilde/canvas av en BMW E30 som kjører DTM på 80-tallet. Størrelsen skal være 40x60 cm, og i følge japanphoto så må det være 2060x3080 piksler. Det er ikke lett å finne bilder fra 80-tallet med den typen oppløsning. Så lurer på om noen har liggende noen slike bilder? Legger ved noen eksempler på typer jeg er ute etter
 22. Ja, men når man lagrer full-størrelsen så blir det i samme kvalitet som originalen lastet opp?