thbrekke

Medlem
 • Innholdsteller

  930
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

thbrekke vant dagen sist November 23 2013

thbrekke hadde mest likt innhold!

Om thbrekke

 • Rang
  Oberst

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Haugesund
 • Kjøretøy
  E39 525d - Manuell

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja syns det ble pent. Veldig fornøyd
 2. Luftet E34 idag. Alltid digg Fått polert opp de "nye" Rondellene. De har blitt herjet en del med, så er litt kantsår som ikke lar seg fjerne. Dekk på i morgen.
 3. Dekkspørsmål. Fått tak i et sett med Rondell d58. 8.5 og 10 x 18. Skal på en E39 Touring. Hva er riktig størrelse på dekk og hva går uten å subbe? Vil ikke ha dekkstrekk.
 4. Fikk tak i noen nye felger idag. Ikke så stor variasjon, men en tomme større! 8.5 og 10 x 18 Veldig slitt klarlakk og noen hakker. Blir å pusse de opp over litt tid å få på nye dekk med litt mindre strekk! Satt på BBS hjulene her forleden dag også, tror jeg må få balansert de andre, er noe kast i hastighet over 80.
 5. Vask idag! Før den ble satt bort for en periode mens jeg er på jobb.
 6. thbrekke

  Sveigis sin e34 535i shad.line.14/9 upd.

  Artig med 6 års jubileum! Gratulerer! Bilen ser som vanlig svært bra ut! Er 7 år siden jeg kjøpte min også til høsten, tiden går!
 7. Takker:) Ja bilen går smertefritt! Angående nivåregen din, så tror jeg ikke bilen går i nødmodus hvis du ikke kobler de ledningene om. Jeg kjørte selv en periode uten å koble om de ledningene og eneste som skjedde var at det kom en feilmelding opp som varslet om feil på nivåreg. Bilen oppførte seg akkurat likt. Hadde en bekjent med 540ia, kun feilmelding og ingen nødmodus der heller.
 8. Rundet 285 000 km idag
 9. Sommer og sol. Nyvasket!
 10. Takk Jan. Felgene er jeg veldig fornøyd med. Bakfelger skal få et strøk lakk. Men det blir på sikt Bra du har fått orden på det ang blending av nivåreg. Fått bort alarm også? (Kommer etter litt kjøring og varsler om feil på nivåregulering, lett sak å koble bort).