thbrekke

Medlemmer
 • Innholdsteller

  873
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

thbrekke last won the day on November 23 2013

thbrekke hadde mest likt innhold!

Om thbrekke

 • Vurdering
  Oberst

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Haugesund
 • Kjøretøy
  E39 525d - Manuell
 1. Takker. Nei, han hadde ikke på lager når jeg skulle bestille, å fikk heller ikke inn i nærmeste fremtid da. Så jeg bestillte fra England via Ebay. Veldig fornøyd. Lett å montere og god passform. Veldig fornøyd med resultatet også (lyd osv)
 2. Montert avtagbart hengerfeste
 3. Fikk på bakfanger sent i går. Deilig å ha alt på plass! Nå venter jeg bare på deksel til å ha på fangeren, som er på vei fra koed.
 4. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Takker. Fant monteringsanvisning originalt fra BMW, etter litt søking. Der stod det veldig fint forklart
 5. Fikk tak i komplett avtagbart hengerfeste. Type Westfalia. Mye likt som jeg monterte på IX'en. Har nå fått montert, alt gikk veldig greit. Plug and play. Knakk innfestning til et par ryggesensorer, så må avvente med å sette fangeren tilbake på plass...
 6. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Har fått tak i brukt hengerfeste (avtagbart) til min E39, type Westfalia. Noen som har montert dette før? Blir ikke noe problem med det mekaniske, mer usikker på det elektriske. Hvor det skal trekkes i bilen og om det må kodes etterpå.
 7. Fine oppdateringer Jan. Er selv tilbake i E34 miljøet. Kjøpt tilbake IX'n jeg hadde før E39. Nå er e34 satt til vinterlagring. Skal pusses og gnikkes på og bli en kosebil.
 8. IX'en ble satt til vinterlagring igår. Tenker å få byttet dempere bake og tatt litt rust gjennom vinteren. Jakter også etter nye felger. Retro stil og helst 17", tips mottas gjerne, men ikke uoppnåelige priser
 9. Nyvasket E34 Nye skilt må til. Litt bulker og riper er det blitt gjennom årenes gang. Men ikke mer enn en må regne med.
 10. Ser at nye skilt må til! Også på jakt etter AZEV A felger. 2 eller 4. Med bredere bakfelger (8.5-9"). Send PM om du har noe
 11. Kjapp runde med skumkanon idag👌 525d
 12. Noen bilder etter en kjapp runde med skumkanon.
 13. Takker:) Ja jeg syns det ble bedre etter eksosmoddingen. Før måtte jeg over 2000-2500 omdreininger for å få skyv. Nå trenger jeg ikke så mye. Mer jevnt drag. Ikke minst litt hissigere i eksoslyden. Stereoen var absolutt en god investering. Mye jobb, men angrer ikke. Nye forsterkere, høyttalere og spiller + ettermontert sub på original plass (skjult) har gitt et relativt bra lydbilde til slutt.