thbrekke

Medlemmer
 • Innholdsteller

  867
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

thbrekke last won the day on November 23 2013

thbrekke hadde mest likt innhold!

Om thbrekke

 • Vurdering
  Oberst

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Haugesund
 • Kjøretøy
  E39 525d - Manuell
 1. Fine oppdateringer Jan. Er selv tilbake i E34 miljøet. Kjøpt tilbake IX'n jeg hadde før E39. Nå er e34 satt til vinterlagring. Skal pusses og gnikkes på og bli en kosebil.
 2. IX'en ble satt til vinterlagring igår. Tenker å få byttet dempere bake og tatt litt rust gjennom vinteren. Jakter også etter nye felger. Retro stil og helst 17", tips mottas gjerne, men ikke uoppnåelige priser
 3. Nyvasket E34 Nye skilt må til. Litt bulker og riper er det blitt gjennom årenes gang. Men ikke mer enn en må regne med.
 4. Ser at nye skilt må til! Også på jakt etter AZEV A felger. 2 eller 4. Med bredere bakfelger (8.5-9"). Send PM om du har noe
 5. Kjapp runde med skumkanon idag👌 525d
 6. Noen bilder etter en kjapp runde med skumkanon.
 7. Takker:) Ja jeg syns det ble bedre etter eksosmoddingen. Før måtte jeg over 2000-2500 omdreininger for å få skyv. Nå trenger jeg ikke så mye. Mer jevnt drag. Ikke minst litt hissigere i eksoslyden. Stereoen var absolutt en god investering. Mye jobb, men angrer ikke. Nye forsterkere, høyttalere og spiller + ettermontert sub på original plass (skjult) har gitt et relativt bra lydbilde til slutt.
 8. Ble liten vedsiden av en X5 gitt... Har ellers fått montert DAB i bilen. Har jo fjernet alt originalt BMW stereo opplegg og loddet inn ISO. Valget falt på en pioneer 2 din spiller. Loddet også inn adapter til rattkontroll slik at det er operativt.
 9. Hefner's 2003 BMW 525D M-Sport

  Fortsatt like pen denne! Skulle hatt msport på min også ser jeg!
 10. Fikk montert idag. Greit å bytte, fant synderen til eksoslukt i motorrom. Sprukket i sveis til katalysator. Godt å bli kvitt
 11. Dette har jeg troa på
 12. På min 2003 modell 525d (e39) fungerer (!) Webasto feilfritt. Utrolig men sant. Har lagt frem sikringen slik at den er lett å komme til. Så ved perioder med mye småkjøring nappes den ut. Brukes kun når jeg vet at bilen skal kjøres langt.