Fidelio

Medlem
 • Innholdsteller

  894
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Fidelio

 • Rang
  Oberst

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Østfold
 • Kjøretøy
  E46 03 (solgt), F20 12

Nylige profilbesøk

992 profilvisninger
 1. Fidelio

  Den store finn.no tråden.

  Alpina Noen som har noen formening om prisen som er satt på denne?
 2. https://www.felgteknikk.no
 3. Fidelio

  TLS/SSL (HTTPS)

  Hvor lang tid er det snakk om her?
 4. Fidelio

  BMW M2 som konebil

  Haha, leste svaret ditt litt fort ser jeg nå
 5. Fidelio

  BMW M2 som konebil

  Tusen takk for utfyllende svar Oi 36 liter tank ja. Det hadde jeg ikke tenkt på. Hvordan er støynivåaet om man ligger i 110-120 km/t? over litt lengre perioder. Tenker på vindstøy og dekkstøy( Dekkene kan i seg selv være skylden selvfølgelig) Hehe, er et lite stykke for meg å reise til Bærum "bare" for å sitte på den men takk for tilbudet
 6. Hellu. Jeg og madammen lurer på og kjøpe oss en M2 som hverdagsbil som skal brukes hele året. Det er ikke aktuelt å kjøpe oss en helt ny en, men en brukt 2016 modell f.eks. Det vil være hovedsaklig dama som kommer til å bruke den til jobb osv (en av premissene for at det her skal bli aktuelt ) Er det noen her som eier eller har fått god kjennskap til M2 som kan svare på følgende: - Hvordan er den på vinterføre? - Hvordan er forbruket? ( vanlig kjøring) - Er det noe som irriterer deg/dere over bilen? (noe du føler mangler osv) - Hvordan er det å kjøre langturer med denne? - Hvordan er serviceintervallene? Er det lurt med serviceavtale på denne? - Har det kommet noen barnesykdommer på den? - Ca hvor mye ligger dere på i forsikring? - hvordan er det med plass til 4 voksne personer og hvordan er det med bagasjeplass? Fint om dere har noe annet dere vil tilføye som vi ikke har tenkt på Takk for svar!
 7. Fidelio

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=128129662 "Den er ikkje vinterkjørt bortsett fra sisst vinter men de var ikkje akkurat ein skikkelig vinter kan man seie." Er vel det som veier opp for den prisen.
 8. Snart skal alle BMW-verstingene gå på strøm
 9. Han fant nok en løsning på det 👍
 10. Fidelio

  SMG -> Manuell E46 m3

  Rats i Trøgstad
 11. Hva sier forsikringsselskapet? Kan du bytte takstmann? Jeg gjorde noe lignende med DNB for noen år tilbake. Så lenge det ble benyttet en godkjent takstmann. Måtte selv dekke betalingen av takst vel og merke, men det lønte seg for meg.
 12. Fidelio

  Spørsmål om spacers

  Syns jeg og. Så ga faen og kjørte med ikke skrudde 10mm fremme og bak. Ingen problemer.
 13. Fidelio

  Spørsmål om spacers

  Bavaria Oslo sa 5mm til meg, før jeg måtte gå over til skrudde.