Fidelio

Medlem
 • Innholdsteller

  884
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Fidelio

 • Rang
  Oberst

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Østfold
 • Kjøretøy
  E46 03 (solgt), F20 12

Nylige profilbesøk

911 profilvisninger
 1. Han fant nok en løsning på det 👍
 2. Fidelio

  SMG -> Manuell E46 m3

  Rats i Trøgstad
 3. Hva sier forsikringsselskapet? Kan du bytte takstmann? Jeg gjorde noe lignende med DNB for noen år tilbake. Så lenge det ble benyttet en godkjent takstmann. Måtte selv dekke betalingen av takst vel og merke, men det lønte seg for meg.
 4. Fidelio

  Spørsmål om spacers

  Syns jeg og. Så ga faen og kjørte med ikke skrudde 10mm fremme og bak. Ingen problemer.
 5. Fidelio

  Spørsmål om spacers

  Bavaria Oslo sa 5mm til meg, før jeg måtte gå over til skrudde.
 6. Fidelio

  Den store finn.no tråden.

  Vanskelig å gi bud uten å ha sett bilen. Hva er mer reell pris?
 7. Fidelio

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=119286943 Noen som kjenner til denne? Hva tenker dere om prisen? Har ikke så mye kjennskap til disse modellene.
 8. Er på utkikk etter E30(minimum 320) Eller E34 (Minimum 525) Enten veteran eller blir snart f.eks 1990 modeller. Skriv gjerne pm med bilder og info om du har noe, eller legg ut her Ikke interessert i prosjektbiler eller rustobjekter.
 9. https://teechip.com/stores/bmworld Er nok ikke tysk kvalitet men
 10. Fidelio

  TÜV godkjenning - prosedyre

  Jeg kan ikke tysk spesielt godt. "This is necessary to prove the durability:
 11. Kanskje nyttig for noen her inne. Fikk besvarelse av Tüv angående prosedyren for godkjenning. Jeg spurte angående det å godkjenne kompressor, pris, og tid. Fikk dette som svar. "These tests must be performed at different locations. That means about 1-2 weeks, depending on the dates. The costs are difficult to estimate, but the exhaust gas assessment costs about 1500, - €, the remaining tests noise, brake, etc. will again be charged at about 2000, - €. In addition, the vehicle must demonstrate durability, which can only be proven by a continuous drive of 2000 km on a race track, because the performance increase is over 40 %. For this durability test, we have to ask at a suitable race track for the price." Banekjøringen gjelder kun på biler som endrer hk over 40%
 12. Fidelio

  E46 forbruksmåler rører seg ikke

  Koble fra batteriet. Jeg ventet ti min, så fungerte det hos meg
 13. Fidelio

  Tuning av BMW 116i (F21)

  Har ingen erfaring når det gjelder den motoren, men utifra noen søk på Google så er det svært få som har noe å levere. Nå har jeg ikke undersøkt nøye, men ser at MINI har også B38 motoren. Og den leveres det tuning til https://www.dinancars.com/product/d440-0012-dinantronics-sport-performance-tuner-for-mini-b36-b38-b46-b48-engines/ og 20 hp mer er jo ikke store greiene. må nesten bytte eksosanlegg og diverse for at det skal bli noe merkbart brått, og det blir jo fort dyrt. Så kan jo heller lønne seg å spare pengene til en med større motor. Eller 114i med N13 motor den kan mappes til 218 hk(i følge papirer).
 14. Fidelio

  9,5" x19 på e46?

  Blir for lav ET. Vil stikke utenfor. ET 35 9.5" går akkurat på coupe uten mod. Litt usikker på sedan/ stasjonsvogn.
 15. Fidelio

  Eisenmann e46 330i

  Det kan jeg ikke si noe om. Eisenmann Har mer "grom/dypere" lyd i forhold til Supersprint f.eks, som har mer den "snerr" lyden du kanskje ser etter.