laffe

Medlemmer
 • Innholdsteller

  225
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 1. Enig alt du sier, både med tanke med 1-serie og Mb sitt interiør.. Men jeg mener samtidiga at MB ødelegger hele interiøret med widescreen cockpitenen. En avlang firkantet skjerm satt oppå dashbordet ser hverken pent heller gjennomdesignet ut. Tipper det er billigere enn et tradisjonelt dashboard og at det er grunnen til at MB gjør det til standardutstyr i a-klassen.
 2. Batteribytte E90

  Carly har fungert utmerket til meg. Men de tar en 100 lapp ekstra for åpne batteriregistreringsmuligheten i app'n selv om du har Pro-appen bare så det er nevnt.
 3. Batteribytte E90

  Jeg kjøpte AGM-batteri på Biltema til min 08 520d uten start og stopp nå i vinter. Funker utmerket sålangt. Jeg er ingen ekspert, men tror ikke du må ha start/stopp for at Biltema`s AGM batteri skal fungere. Det høres veldig rart og ulogisk ut. Pengene du sparer på å kjøpe biltema batteri kan jo bruke på en Carly adapter og Carly Pro til mobilen også kode inn nytt batteri selv (Adapter og app koster vel 11-1200 kroner tilsammen).
 4. Etter å sett på bildene i denne artikkelen får jeg litt mer trua på 8-serien: http://bilnorge.no/artikkel.php?aid=49326 Blir spennede å se endelige bilen. Får bare håpe de dropper megatrenden med heldigitalt instrumentpanel. Merk min ord, om noen år får klassiske instrumenter sin renesannse:)
 5. Kondolerer med tanke på boten. Men kudos for at du følger opp med info i tråden. Gull verdt for andre i samme situasjon.
 6. Får litt Toyota/Lexus vibber over en del av designet på 8-serien. Blir litt for mye linjer hit og dit og streker opp og ned, sammenlignet med det rolige og avstemte (og selvsikre) som jeg mener har preget tidligere BMW`er. Trist at også BMW hiver seg på trenden med (unødvendige?) diffuseråpninger/luftespalter. På en del av de siste bilene til BMW får jeg en følelse av at BMW i større grad henger seg med på designtrender i stedet for å være de som leder an og definerer trendene. Men mulig jeg er litt hard nå. Blir spennende å se hva jeg synes om et år eller to.
 7. Gabz' garasjetråd

  Kjekt å slippe og hele tiden slå av antispinn da Og gratulerer med førerkort tilbake - krysser fingrene for at det ikke ryker igjen pga en breisladd...
 8. Gabz' garasjetråd

  Hva - kjører du uten ESP
 9. Enig med det som skrives over. Avslutta medlemskapet mitt for et par år siden, men var egentlig godt fornøyd med tjenestene de hadde. Men mener de beveger seg litt i feil retning. Det at de skal begynne å reparere biler på trafikkstasjonene tror jeg også er et stort og feil steg bort i fra uavhengigheten som trafikkstasjonen byr på.
 10. Viskerarm løsnet BMW E61

  For å svare meg selv☺️ Fant kanskje riktig del i katalogen nå. Ser ut som en rimelig easyfix om jeg ikke er helt på bærtur. Men tar gjerne innspill..
 11. Viskerarm løsnet BMW E61

  Viskerarm på passasjersiden løsnet i dag. Se bilde. Ser ut som et lager er ødelagt. Er litt redd hele mekanismen må byttes om man skal få fikset det fort. Noen som har vært bort i noe lignende? Klarte heller ikke finne igjen viskerarmen i GS sin katalog, men har bare mobil å søke med så ikke like lett å se ting da.
 12. Tenk å sitte med 25 bitcoins på "kontoen" idag som du fikk for 4 år siden for en gammel saab😀
 13. E60/61 tråden

  Hehe.. Noen ganger er det dyrt å spare litt:)
 14. E60/61 tråden

  Er det noen som vet hvilke intervall det er på bytta av multireim på 520d? Og er det slik at man bør bytte løpehjul samtidig? Må jo vurdere litt hva som er nødvendig å handle på black friday:)
 15. Gabz' garasjetråd

  Hehe, el-avfall i søpla var en av mine første tanker også😰 Men alltid underholdene å følge denne tråden. Blir spennende å se interiøret etter en shine.