laffe

Medlemmer
 • Innholdsteller

  217
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 1. Enig med det som skrives over. Avslutta medlemskapet mitt for et par år siden, men var egentlig godt fornøyd med tjenestene de hadde. Men mener de beveger seg litt i feil retning. Det at de skal begynne å reparere biler på trafikkstasjonene tror jeg også er et stort og feil steg bort i fra uavhengigheten som trafikkstasjonen byr på.
 2. Viskerarm løsnet BMW E61

  For å svare meg selv☺️ Fant kanskje riktig del i katalogen nå. Ser ut som en rimelig easyfix om jeg ikke er helt på bærtur. Men tar gjerne innspill..
 3. Viskerarm løsnet BMW E61

  Viskerarm på passasjersiden løsnet i dag. Se bilde. Ser ut som et lager er ødelagt. Er litt redd hele mekanismen må byttes om man skal få fikset det fort. Noen som har vært bort i noe lignende? Klarte heller ikke finne igjen viskerarmen i GS sin katalog, men har bare mobil å søke med så ikke like lett å se ting da.
 4. Tenk å sitte med 25 bitcoins på "kontoen" idag som du fikk for 4 år siden for en gammel saab😀
 5. E60/61 tråden

  Hehe.. Noen ganger er det dyrt å spare litt:)
 6. E60/61 tråden

  Er det noen som vet hvilke intervall det er på bytta av multireim på 520d? Og er det slik at man bør bytte løpehjul samtidig? Må jo vurdere litt hva som er nødvendig å handle på black friday:)
 7. Gabz' garasjetråd

  Hehe, el-avfall i søpla var en av mine første tanker også😰 Men alltid underholdene å følge denne tråden. Blir spennende å se interiøret etter en shine.
 8. E60/61 tråden

  Bakseter - E60 kontra E61. Har gått litt i tanker om å bytte ut min E61 i en E60 eller E61:) Men innbiller meg å ha hørt at baksetene i E60 ikke har like bratt vinkel som i E61. Noen som vet om det stemmer? Sitter litt bak i bilen i ny og ned og er ikke super happy med comforten idag.
 9. Herlig reisebrev Ga en fin start på dagen å lese dette.
 10. Selv tror jeg ikke det er noe problem. Har dog aldri kjørt med vogn så skal egentlig ikke uttale meg. Men høres ut som du har den perfekte unnskyldning til å kjøpe 525/530d og slippe unna 4-syl diesel:)
 11. Min G31

  Gratulerer med nydelig bil. Synes felgene var en innertier.
 12. Jepp. Pengene var tilbake på konto idag uten at jeg trengte gjøre noe så det var positivt. Så systemet ser jo ut til å fungere bra, med unntak av det blir litt ekstra leveringstid siden selger først må sende varen til GSP. Men kjedlige være satt en uke tilbake i delejakten. Takker for alle svar.
 13. OK, det forklarer nok hvorfor det tok så lang tid fra selger markerte "itemet" som sendt til det kom noe sporingsdetaljer. Takk for tips om aftership.com. Skal teste ut når jeg kommer hjem, virka ikke fra jobbpc`n.
 14. Brukt bensinpumpe. Så spørs om den har vært dårlig pakket inn og kanskje luktet bensin.
 15. Dukket plutselig opp noen shippingdetaljer nå i går kveld, men ser ikke så lovende ut. Ser i hvertfall ikke ut som dette dukker opp innen en uke slik jeg er vant med pakker fra England.