laffe

Medlem
 • Innholdsteller

  307
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av laffe

 1. laffe

  Prosjekt F82 M4

  Helt nydelig bil. Jeg er som regel litt koservativ og er av typen som skulle ønske BMW leverte en diskre versjon av M-bilene sine uten styling og tettest opp mot orginal modellen, men i denne fargen og med alle M-performance (?) delene ble det helt perfekt også i mine litt sære øyne🙂
 2. Kanskje han ikke tør skrive noe før motoroppgraderingen er i boks?
 3. laffe

  Kjøp av F10, ca 2011 - 2013, råd?

  Selv om risken er lav for registerhavari og dieselpumpehavari (med følgeskader) ville jeg prøvd å kjøpt en bil med sevicehistorikk og sørget for å hatt en kaskoforsikring med motorskadedekning. Da slipper du den bekymringen. Ellers er det jo, om du ikke er kjent med BMW, greit å sette seg litt inn utstyret man kan få og hva man vil ha. Ville kjøpt en så godt utstyrt bil som mulig så slipper man å savne noe i etterkant.
 4. laffe

  Prosjekt F82 M4

  Synes ///M-ini95 har gode argument for BRG. Selv synes jeg også den er det peneste valget. Blir penere og penere jo mer man ser på. Litt mer dybde og eleganse, samtidig som det er en farge du ikke ser på hvert gatehjørne.
 5. Du må huske på at det er 645i du kjører. Påkjenningen til bakfjærene hver gang bilens akselerasjon brukes er heftig og overstiger nok påkjenningen til framfjærene fra bremsing. Tenk over det neste gang du gir på hardt og slakker jevnt av etterpå! Du heller bør avslutte med hard bremsing for å få belastet framfjærene i samme grad som bakfjærene. 😉 Synes forresten bilen oste klasse med vinterfelgene. Liker at det er litt tett mellom eikene, spesielt når man har bremser som ikke fyller felgen innvending. Har forøvrig fått mer og mer sansen for E63 etter at jeg begynte å følge med på denne tråden.
 6. laffe

  Farlig med bare 2 runflat dekk på x1?

  Pass på at dekkene har omtrent lik slitasje. Hvis du nå får 2 nye dekk og de 2 gamle dekkene er halvslitte kan jo det by på problemer.
 7. Ja, helt rå serie så langt. Får leve med noen småbugs. Er vel ikke verre enn Tom Cruise Sin Triumph i MI1 som plutselig får grove knastedekk når den kjører utenfor veien.
 8. Kanskje dette ikke passer helt i BMW i media tråden. Men om det er noen som ser Bodyguard serien på netflix så er jo en flott G01 7-serie gjenganger i serien. Men i episode 2, når ting blir hett, så duger ikke G01 lenger. Noen flere enn meg som la merke switchen som ble gjort?
 9. Nydelig reisebrev som alltid👍 Og arti å se igjen parkeringskjelleren jeg har parkert i de 2 gangen jeg har vært i Hamburg med bil. Strategisk plassert😀
 10. Nice👍 da er det bare å sette seg ned å vente på gratis underholdning (For min del, for deg blir det vel langt fra gratis😅)
 11. Belgia... Bytter det at vi snart kan se fram til et reisebrev fra et Spa-opphold?
 12. laffe

  Brann BMW i8

  Går du rett til tingretten, eller blir det forsikringsklagenemda først?
 13. Ja! 😀 Synes vi heller skal begynne å diskutere hva folk synes om det nye instrumentpanelet. Er det skritt framover at rundt speedometer og turteller går bort? Jeg synes klassiske runde instrumentklokker eller hybridløsningen i dagens G30 ser langt mer elegant ut. Men mulig jeg bare er gammeldags.
 14. Spent på hva du får igjen for den etter litt kjærlighet og med en god annonse på finn. Fikk du forresten med flagget/badehåndkle baki på kjøpet eller? 😅
 15. Så denne på finn selv og var overraska over at den ikke ble solgt samme kveld som den ble lagt ut. Selv om prisene på F10 og F11 har begynt å synke litt har jeg aldri sett en bil med såpass grei utstyrsliste og km til en sånn pris. Gratulerer med godt kjøp👍
 16. laffe

  På søken etter riktig bil!

  Gjør det vel litt vanskeligere med engang man setter et fargekrav. Pris og km er vel realistisk: https://www.finn.no/129790823
 17. laffe

  Bytte batteri X5 E70

  Er vel kun 90 eller 100ah som er valgen du får i Carly i hvertfall. Var vel sånn at man må velge 90ah i Carly når man setter inn 95ah såvidt jeg husker. Velger man 100ah vil aldri bilen registre at batteriet er fulladet og fortsette ladingen tror jeg. Men ikke bombesikker der. Satte inn 95ah AGM biltema i fjor høst på min E61. Registrerte batteribytte med Carly. Har fungert fint sålangt.
 18. laffe

  Serviceintervall E90 2011

  Et oljeskift i året er bra, men tror bilen prøver å fortelle deg at det er 33000 km igjen til neste service, evt. Juni 19 hvis det kommer først, ikke at du skal bytte olje når bilen er kjørt 33000 km. Forøvrig bemerkelsesverdig lav kmstand på bilen🙂
 19. Går mot strømmen og stemmer for original Pre-LCI fanger så lenge det kun er frontfangeren som skal oppdateres. Dessuten er det jo litt kult at ting er originalt. M6 fanger synes jeg krever at man følger opp med sideskjørt og bakfanger også, men ja det er den peneste front fangeren. LCI hadde vel også oppdaterte sideskjørt og bakfanger som "passer" til front fangeren, eller tar jeg feil der?
 20. Nydelig reisebrev👍 Gir en ekstra sjarm at det kjøres med god gammel e28, min favoritt veteran
 21. Stemmer opp Quaife jeg også🙂
 22. Den så skummel ut den rutsjebanen på det neste siste bildet🙂
 23. Synes MB er litt på feil vei med eksteriørdesignet sitt etter å kanskje vært en av de mer vågale av de 3 tyske de siste årene. Både nye A-klasse, GLE og CLS ble litt for kjedelig og lite utfordrende utvendig. Vil ikke kalle de stygge, men ikke særlig spennede. Interiøret synes jeg er bra med unntak av det avlange nettbrettet som ser langt mindre eksklusivt ut enn et skikkelig gammeldags instrumenthus. Synes det ser billig ut når skjermen ikke er integrert i dashbordet. Men hakket bedre i GLE sammenlignet med A-klassen. Men mulig det er dette de hippe unge med penger synes er kult idag:)