osteper

Medlem
 • Innholdsteller

  254
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om osteper

 • Rang
  Kaptein

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Bosted:
  Kongsberg
 • Kjøretøy
  F31, 525tds E39, MT09

Nylige profilbesøk

581 profilvisninger
 1. Driver å styrer att og fram med verksted om dagen, satser på at det ordner seg med styringa. I mellomtiden, et lite bilde: Må bare få ordna svarte lister og takrails nå
 2. Så ikke dette innlegget før nå, takk for svar! Nei regnet med det, skulle få prøve en tilsvarende bil på verkstedet for å kontrollere. Skal bli spennendes å se om jeg opplever det samme der, tviler på det. Vanskelig prosess dette, skulle ønske de bare kunne byttet tannstanga med en gang. Okei, skal høre med Bilia der jeg kjøpte bilen om de vil dekke dette på deres garanti. Edit: Har forresten en takboks til salgs om noen skulle være interessert: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=122002833&fks=122002833 Kanskje litt for dyrt priset? Uansett, pris blir vi enige om
 3. Har helt glemt bort denne tråden Må få lagt ut noen bilder snart! Har vært opptatt med å få den i orden. Tannstanga har en klunkelyd når man svinger mens motoren er av, samt at den virker "hakkete" i slake svinger, og føles upresis. Merkeverksted mener både "hakkingen" og klunkingen er normalt på X-drive modeller, noen som vet noe mer om dette? Høres rart ut for meg at BMW lager en premium bil med styring som hakker i slake svinger. I tillegg funker ikke AC, og verkstedet mener at dette ikke dekkes under nybilgaranti?
 4. Får reise innom forhandler så kjapt som mulig! Ubehagelig når man må trå alt man kan på bremsen for å stoppe i kryss! Skal ordne det, må bare få vasket den først
 5. Har fått montert sorte nyrer samt M-Performance leppe nå, må bare få somlet meg til å ta et bilde å legge ut her! Har hatt den i 1mnd nå, og tilbakelagt 4000km og er storfornøyd! Eneste jeg har å klage på er at bremsene ofte er utrolig harde ved de første oppbremsingene når det har vært kjølig ute. Har lest meg frem til at dette er en vakumslange som fryser, og at dette byttes på garantien. Så dette er forsovidt greit. Det andre er at styringa føles "hakkete" på en måte. Når man kjører rett frem eller svinger lange slake svinger, føler man at servo'en "hakker" i det den hjelper til ved små utslag på rattet. Merkes ikke når man svinger mye om gangen. Flere som har vært borti dette?
 6. Tusen takk! Takk for tips, skal ha det i bakhodet når jeg bestemmer meg for å bytte de ut! Skal tenke litt på det, blir enten glossy svart eller "carbon". Kan ta kontakt når jeg får bestemt meg
 7. Mange takk! Ja den så veldig lik ut, flott bil du også har! Der ser jeg forskjellen ja, så flott ut! Det blir nok byttet en gang i fremtiden, syns ikke de jeg har nå ser så ille ut så er ingen hastesak. Fikk beskjed fra koed om at leveringstiden på leppa er over 2 mnd fra leverandør, så det blir å avbestille der. Noen som vet om andre steder enn gs (som er alt for dyrt ) eller Schmiedmann (som heller ikke har det på lager) som har kurrant leveringstid og pris? Edit: De refleksene nederst på bakfangeren, har de noe for seg? Er vel ikke noe ekstra bremselys eller noe? Hvordan fjerner folk de? Vurderer å plasti-dippe/foliere de matt svart så de går i ett med diffuseren.
 8. Ah skjønner! Fant ingen bra sammenligningsbilder på google ved første øyekast, får undersøke det litt nærmere. Mulig det blir lagt til i delelista
 9. Skjønner jeg godt! Funker jo det og Mulig jeg beholder den selv og, kjekt å ha i tilfelle, selv om jeg mest sannsynlig aldri kommer til å frakte noe jeg ikke får plass til baki Mange takk! Er nok ikke noe jeg kommer til å gjøre med det første, men meget mulig det kommer etterhvert! Syns egentlig ikke forskjellen er så stor mellom pre-LCI og LCI, eller er jeg blind?
 10. Tusen takk! Tusen takk! Du får si ifra om du får lyst på takboksen!
 11. Kjøpte meg akkurat ny bil, så tenkte jeg skulle lage en liten tråd på denne. Er som nevnt i tittelen en F31 320dX 2014 modell, nedjustert til 163hk. Svarte nyrer og M-performance leppe er allerede bestilt. Ellers har jeg ingen store planer for denne, annet en litt smådetaljer og retrofit av div. ekstrautstyr som f.eks rattgir. Nye felger kommer vel etterhvert, senk blir vurdert når nybilgarantien går ut. M-Performance Power-kit er i tankene, noen som har erfaringer fra 163hk motoren og dette? Utstyrsliste: Slenger med noen bilder fra annonsen: Skiboksen ble tatt av 30 minutter etter kjøp Er til salgs om noen er interesserte, passer F11 og mener jeg.
 12. osteper

  BMW dieselmotorer

  Liker at det er M51 prat her inne! Lurer stort sett på samme spørsmålene som du har minim, så følger med her! Kommer nok til å kontakte deg TRF når det nærmer seg sommer ang. mapping og tips.
 13. Gratulerer med salg! Følger spent med på nytt prosjekt!
 14. osteper

  Tips til nybegynner på MC

  Du kjenner ingen som er gamle nok til å øvelseskjøre med deg da? Da går det jo evt. ann å begynne på et lite område for å lære seg clutch og giring, og så ta det ut på veien etterhvert. Så har du sykkel klar til du er ferdig med lappen og.
 15. osteper

  Tips til nybegynner på MC

  Anbefaler å gå for mellomtung som de over her sier. Når du har hatt mellomtung i 2 år kan du få tunglappen bare ved å ta et obligatorisk kurs (Nye regler for noen år siden). Veldig lurt å øve seg på moped først ja, kjørte mye moped før i tiden pluss at jeg hadde bil-lappen da jeg skulle ta mellomtung. Trengte kun de obligatoriske timene, så det hjalp stort! Kom vel på rundt 15k mener jeg å huske. Ang. sykkel finnes det veldig mye å velge mellom. Spørs litt hva slags kjøring du tenker på. Hvis du liker litt blandet kjøring som meg, altså å kjøre både på vei og leike litt i skogen er nok supermotard/endurosykkel veien å gå! Har en DRZ400 nå, veldig lettkjørt og utrolig robuste sykler!