Stawky

Medlem
 • Innholdsteller

  802
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Stawky vant dagen sist Mars 18 2015

Stawky hadde mest likt innhold!

Om Stawky

 • Rang
  Oberst
 • Bursdag 06/21/1992

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Klepp / Stavanger
 • Kjøretøy
  E60 550i
 1. Fyttifan så surt... Noe lignende jeg var borti med Eika når jeg ble påkjørt av en traktor... I den saken ble jeg også konfrontert med vider undersøkelse. Personlig møte, dypere forklaring og sjekk av ulykkessted. Husker ikke om denne personen var fra Eika eller en 3part, men fy for en serie med frekke og usaklige spørsmål. Satt med klump i halsen helt frem til alt var OK i den saken.. Har stor mistanke om at de prøvde å slu seg unna i denne saken siden traktoren også var forsikret i Eika og hadde ingen skader, og jeg hadde kun delkasko. Heldigvis løste det seg til slutt, faktisk mye takket være eiern av traktoren som sto på sitt at det var hans feil. Føler med deg, dødskjip sak som jeg ikke ønsker at noen skal havne i Takk for at du deler dette med navn på forsikringsselskap! Jeg ble nettopp kontaktet av Frende, så dette gjør det lett å takke nei.
 2. Skitten bil og dårlig mobilkamera, men veldig fornøyd og endelig få nye felger på bilen
 3. Stawky

  E60/61 tråden

  Har bestillt nye felger og sitter å ser litt på dekk. Felgene er 9x20 ET25 og 10.5x20 ET25. Noen formening om at 245/30/20 og 295/25/20 går? Senket 35mm med H&R fjører.
 4. Haha, kan se for meg at det ikke er veldig praktisk, selv om den har Isofix. Forbruk på 1.5 på mila på 98 hjelper nok ikke
 5. Har ikke sett noe. Ble solgt videre igjen pga. den funka dårlig med kid på 1 (Billig å kjøre er den heller ikke). Blir en stund til det kommer ny bil her, holder meg til brukisen akuratt nå frem til Leiligheten er ferdig byggd og overtatt. Så får vi se hva det blir etter det. Fortsatt veldig lyst på en E30, men vurderer også nyere 2, 3 eller 4 serie.
 6. Da får vi vell avslutte denne tråden med et siste bilde. Bilen er solgt, og på vei til nytt hjem. (Ser trolig en ny tråd på den her fra ny eier)
 7. Trenger ikke M3 Kulere lyd i denne
 8. Flittig bruk av Thunders annonse som "mal", kansje litt mye info å lese men Hatt 2000 visninger på finn på 1 1/2 time nå så vi får se ^^ Måtte jo ta det med, bra bilde jo ^^ Bare dumt du ikke tok det dagen før når den var ren og det var sol
 9. Haha, slæck. http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=76116294
 10. Se finn annonse. http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=76116294
 11. Hehe, trist blir det, men Leiligheten frister mer ^^ Har også hatt lyst på en E30 en stund, så tar dette som en mulighet til å skaffe meg en etter Leilighet er overtatt mm.
 12. Et kjapt bilde fra detailing i helga, klar for salg til uka
 13. Siste finish før den skal legges ut for salg