Stawky

Medlem
 • Innholdsteller

  808
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Stawky vant dagen sist September 22

Stawky hadde mest likt innhold!

Om Stawky

 • Rang
  Oberst
 • Bursdag 06/21/1992

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Klepp / Stavanger
 • Kjøretøy
  E46 330Ci

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk takk Takk Måtte fortsette trenden fra den forrige med en litt utenom det vanlige av farger ^^
 2. Blir nok ikke kjørt i vinter tror jeg
 3. Takktakk Skal du godkjenne? Er vell kansje ikke så mye vits siden det er 320 org ^^ Har ikke sett mye E46 i denne fargen nei. Org farge til bilen, men den er opplakkert.
 4. Etter litt over 2 år med diverse biler etter jeg solgte forrige 330 så måtte jeg tilbake ^^ Måtte som vanlig ha en farge som er litt utenom det vanlige Orginalt en 318, men er komplett ombygget til 330. Har selfølgelig en del planer, både kort og langsiktig: Kopi speil skal byttes ut med org M3. Bestillt Nye Coilovers. ST XTA coilovers og KW krengestag bestillt. Eisenmann cat-back eksos. Bestillt. Kopi CSL luka skal byttes ut med Org CSL luke. CSL eller M3 frontfanger vurderes. M3 fanger og leppe bestillt. M3 sideskjørt? Vurderer også amber blink på hele bilen. Harman Kardon e.l. oppgradering + 2din Andre interiør lister. Forsterke bakstilling. Forsterke oljepumpe. Litt oppgradering av bremser. Powerflex foringer LSD Kompressor Nye felger til neste sesong! Apex Arc-8 bestillt! Her er et par bilder fra annonsen siden været har vært kjipt og har ikke fått vasket og tatt bilder selv enda.
 5. Fyttifan så surt... Noe lignende jeg var borti med Eika når jeg ble påkjørt av en traktor... I den saken ble jeg også konfrontert med vider undersøkelse. Personlig møte, dypere forklaring og sjekk av ulykkessted. Husker ikke om denne personen var fra Eika eller en 3part, men fy for en serie med frekke og usaklige spørsmål. Satt med klump i halsen helt frem til alt var OK i den saken.. Har stor mistanke om at de prøvde å slu seg unna i denne saken siden traktoren også var forsikret i Eika og hadde ingen skader, og jeg hadde kun delkasko. Heldigvis løste det seg til slutt, faktisk mye takket være eiern av traktoren som sto på sitt at det var hans feil. Føler med deg, dødskjip sak som jeg ikke ønsker at noen skal havne i Takk for at du deler dette med navn på forsikringsselskap! Jeg ble nettopp kontaktet av Frende, så dette gjør det lett å takke nei.
 6. Skitten bil og dårlig mobilkamera, men veldig fornøyd og endelig få nye felger på bilen
 7. Stawky

  E60/61 tråden

  Har bestillt nye felger og sitter å ser litt på dekk. Felgene er 9x20 ET25 og 10.5x20 ET25. Noen formening om at 245/30/20 og 295/25/20 går? Senket 35mm med H&R fjører.
 8. Haha, kan se for meg at det ikke er veldig praktisk, selv om den har Isofix. Forbruk på 1.5 på mila på 98 hjelper nok ikke
 9. Har ikke sett noe. Ble solgt videre igjen pga. den funka dårlig med kid på 1 (Billig å kjøre er den heller ikke). Blir en stund til det kommer ny bil her, holder meg til brukisen akuratt nå frem til Leiligheten er ferdig byggd og overtatt. Så får vi se hva det blir etter det. Fortsatt veldig lyst på en E30, men vurderer også nyere 2, 3 eller 4 serie.
 10. Da får vi vell avslutte denne tråden med et siste bilde. Bilen er solgt, og på vei til nytt hjem. (Ser trolig en ny tråd på den her fra ny eier)
 11. Trenger ikke M3 Kulere lyd i denne
 12. Flittig bruk av Thunders annonse som "mal", kansje litt mye info å lese men Hatt 2000 visninger på finn på 1 1/2 time nå så vi får se ^^ Måtte jo ta det med, bra bilde jo ^^ Bare dumt du ikke tok det dagen før når den var ren og det var sol