Zerotaste

Medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Zerotaste

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  e90
 1. Driver å prøver litt programmering med ncs expert, men når jeg skal utføre jobben så får jeg feilmelding på noen av modulene. Had prøvd å søke rundt på nettet uten å finne noe klart svar. Jeg kan sikkert prøve å installere alt på nytt, men om noen vet hva det kan være og det fins en enkel løsning på problemet så hadde det vært kjekt Får jo ellers til å lese ut feilkoder etc i inpa.
 2. Zerotaste

  Erfaringer med F10 523i N53B30?

  Kjøpte dette settet fra Mosselman tidligere i sommer og monterte det på en e90 325i N53. Er bra fornøyd med hvordan bilen går nå . Det er jo klart at det er jo ingen turbomotor så den er jo fortsatt litt seig under 2k omdreininger i høyere gir, men kjenner godt at den har mye mer bunndrag og bedre aks. Bestilte pakken og når den kom så leste jeg ut hjernen (tok ca en time) og endte opp med to filer som jeg sendte de på epost. Fikk ny fil tilbake etter ett par dager og lastet det inn i bilen (tok ca 10min). Byttet innsuget på mellomtiden. Mosselman sendte innsuget + en obd kabel til pc som registreres opp mot vin-koden på bilen når du kobler den opp. Jeg bestilte selv nye pakninger til innsuget.
 3. Zerotaste

  Hjelp med delenummer

  Joda kan være enig i det :), men det skal være et nummer til som man kan bruke til å for eksempel legge in på koed etc sånn at man får riktig del evt. på realoem sånn at jeg vet hvilke funksjoner den har og hvilken bil den passer til. Skal se ut som dette: Edit: hadde kanskje håpt at man kunne bruke LK nummeret til å finne LZ nummeret, men har søkt opp flere forskjellige enheter med det LK nummeret som har forskjellige LZ nummer... Jaja, det blir vel selgers problem
 4. Zerotaste

  Hjelp med delenummer

  Kjøpte for noen uker siden enheten bak rattet, dvs cruise control, blinklys og vindusviskerspakene på ebay. Da den kom viste det seg at de hadde sent en annen type en det jeg hadde bestilt. (mangler A'en på vindusviskerarmen) Selger har akseptert retur, men ønsker å vite delenr på det jeg har fått. Problemet er at lappen med delenr er skrapt bort og det eneste jeg har da er en lappe med et nummer som iallefall ikke fungerer hos realoem. Er det noen annen måte å finne ut hva delenummeret er? Legger ved det nummeret jeg har:
 5. Zerotaste

  Feilmelding blinklys bak E90 LCI

  Hadde det samme problemet for noen år siden. Endte opp med å bytte begge baklyktene i tur og orden da de røk med noen mnd mellomrom. Hvis jeg husker riktig så er det loddingen på printkortet som er dårlig så det er mulig å fikse det om man splitter lykta. (man kan se at en og annen led ikke blinker sammen med resten) Kjøpte alternativ vare som var en del billiger og de har fungert fint nå i 3-4 år. Eneste problemet var at jeg mått pusse ned en kant på baksiden av lykten slik at den passet 100%.
 6. Zerotaste

  Den StOoOrE BMW-nevnt-i-media-samletråden!

  http://www.t-a.no/nyheter/article9925585.ece#.U8bphfl_tfY
 7. Zerotaste

  Nox sensor, E90

  Det var vel noe av det samme jeg tenkte da jeg så prisen, men den blir nok byttet ganske snart regner jeg med.
 8. Zerotaste

  Nox sensor, E90

  Ingen som vet noe?
 9. http://bimmers.no/topic/739835-min-store-led-lysp%C3%A6re-tr%C3%A5d-hb4h8-80w-s1/ Her finner du vel ett eller annet vil jeg tro.
 10. Zerotaste

  Nox sensor, E90

  Fikk for en stund tilbake fikk jeg mulighet til å sjekke om det var noen feilkoder på bilen og fant da ut at det var noen få. 2B07 Nitrogen-oxide sensor, electric, var en av dem, husker ikke resten men de hadde noe med den samme sensoren. Sletted feilkodene og sjekket etter en stund og da hadde de samme feilkodene kommet tilbake. Jeg aner ikke hva den gjør og jeg har sett litt rundt på nettet og noen sier at sensoren bør byttes med en gang, mens andre mener at den ikke trengs å byttes så lenge motoren går som normalt. Jeg aner ikke om motoren går for fullt da feilen går helt tilbake til da jeg kjøpte den så da lurer jeg egentlig på om noen her vet noe? Er en 325i N53.
 11. Zerotaste

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Noen som har prøvd e12 528 og vet hvordan den går i forhold til e24/e28 535? Har egentlig lyst på 535, men har egentlig ikke penger til det akkurat nå så..
 12. Zerotaste

  Nürburgring tråden

  Kan jeg bare møte opp der å leie på stedet eller bør jeg forhåndsbestille?
 13. Zerotaste

  Nürburgring tråden

  Kjører forbi nürburgring neste uke en gang og tenkte da kanskje å stikke innom, men har ikke mulighet til å kjøre med egen bil på banen, så jeg lurte på om det er noe annet jeg kan finne på der uten å forhåndsbestille et eller annet? Leie banebil ellerno?
 14. Zerotaste

  Lærlinglønn - delelager

  Det vanlige er vel at man får en vanlig årslønn fordelt ut over læretiden? Var iallefall slik hos meg, men det var et annet yrke da.. Starter lavt og bygger seg oppover.
 15. Joa, vurderer det , men tenkte å få med en til og han kommer ikke til å melde seg inn og hvis han da ikke kommer inn med bilen sin så tviler jeg på at han gidder å kjøre de 5 timene det er en vei hehe. Det var vel egentlig bare derfor jeg lurte.