ZeroTaste

Medlemmer
 • Innholdsteller

  18
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om ZeroTaste

 • Vurdering
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  e90
 1. Joda kan være enig i det :), men det skal være et nummer til som man kan bruke til å for eksempel legge in på koed etc sånn at man får riktig del evt. på realoem sånn at jeg vet hvilke funksjoner den har og hvilken bil den passer til. Skal se ut som dette: Edit: hadde kanskje håpt at man kunne bruke LK nummeret til å finne LZ nummeret, men har søkt opp flere forskjellige enheter med det LK nummeret som har forskjellige LZ nummer... Jaja, det blir vel selgers problem
 2. Kjøpte for noen uker siden enheten bak rattet, dvs cruise control, blinklys og vindusviskerspakene på ebay. Da den kom viste det seg at de hadde sent en annen type en det jeg hadde bestilt. (mangler A'en på vindusviskerarmen) Selger har akseptert retur, men ønsker å vite delenr på det jeg har fått. Problemet er at lappen med delenr er skrapt bort og det eneste jeg har da er en lappe med et nummer som iallefall ikke fungerer hos realoem. Er det noen annen måte å finne ut hva delenummeret er? Legger ved det nummeret jeg har:
 3. Hadde det samme problemet for noen år siden. Endte opp med å bytte begge baklyktene i tur og orden da de røk med noen mnd mellomrom. Hvis jeg husker riktig så er det loddingen på printkortet som er dårlig så det er mulig å fikse det om man splitter lykta. (man kan se at en og annen led ikke blinker sammen med resten) Kjøpte alternativ vare som var en del billiger og de har fungert fint nå i 3-4 år. Eneste problemet var at jeg mått pusse ned en kant på baksiden av lykten slik at den passet 100%.
 4. http://www.t-a.no/nyheter/article9925585.ece#.U8bphfl_tfY
 5. Det var vel noe av det samme jeg tenkte da jeg så prisen, men den blir nok byttet ganske snart regner jeg med.
 6. Ingen som vet noe?
 7. http://bimmers.no/topic/739835-min-store-led-lysp%C3%A6re-tr%C3%A5d-hb4h8-80w-s1/ Her finner du vel ett eller annet vil jeg tro.
 8. Fikk for en stund tilbake fikk jeg mulighet til å sjekke om det var noen feilkoder på bilen og fant da ut at det var noen få. 2B07 Nitrogen-oxide sensor, electric, var en av dem, husker ikke resten men de hadde noe med den samme sensoren. Sletted feilkodene og sjekket etter en stund og da hadde de samme feilkodene kommet tilbake. Jeg aner ikke hva den gjør og jeg har sett litt rundt på nettet og noen sier at sensoren bør byttes med en gang, mens andre mener at den ikke trengs å byttes så lenge motoren går som normalt. Jeg aner ikke om motoren går for fullt da feilen går helt tilbake til da jeg kjøpte den så da lurer jeg egentlig på om noen her vet noe? Er en 325i N53.
 9. Noen som har prøvd e12 528 og vet hvordan den går i forhold til e24/e28 535? Har egentlig lyst på 535, men har egentlig ikke penger til det akkurat nå så..
 10. Kan jeg bare møte opp der å leie på stedet eller bør jeg forhåndsbestille?
 11. Kjører forbi nürburgring neste uke en gang og tenkte da kanskje å stikke innom, men har ikke mulighet til å kjøre med egen bil på banen, så jeg lurte på om det er noe annet jeg kan finne på der uten å forhåndsbestille et eller annet? Leie banebil ellerno?
 12. Det vanlige er vel at man får en vanlig årslønn fordelt ut over læretiden? Var iallefall slik hos meg, men det var et annet yrke da.. Starter lavt og bygger seg oppover.
 13. Joa, vurderer det , men tenkte å få med en til og han kommer ikke til å melde seg inn og hvis han da ikke kommer inn med bilen sin så tviler jeg på at han gidder å kjøre de 5 timene det er en vei hehe. Det var vel egentlig bare derfor jeg lurte.
 14. Noe sånt? Det var litt mye solskinn på felgene så mister litt detaljer. Er noen år siden sist jeg brukte photoshop så mulig jeg kunne brukt en annen metode