walter

Medlemmer
 • Innholdsteller

  79
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om walter

 • Vurdering
  Fenrik

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen
 • Interesser:
  Stance
 • Kjøretøy
  E39 Touring 530i

Siste besøkende

76 profilvisninger
 1. Vell å merke ikke mitt prosjekt, men med på det ivertfall! Stod en 2.8 i denne som ble kjørt på e30meet i fjord, som kjørte utrolig bra! I år har vi sittet nedi en s50b32. Satser på og få denne klar til Våler, få testet den ut og gjøre den klar til E30meet. Sort interiør, hvitt halvbur og bøttestoler i stoff. Tenkte jeg skulle ta noen bilder no under veis og lage plass her
 2. Et lite prosjekt på si! håper på å bli ferdig til Våler neste helg 👌🏼
 3. Gjor seg med matt svart
 4. Var og så på disse varrsoten. generelt sett så var alle felgene veldig flesset. Hadde kledd bilen godt, noe jeg kunne tenkt meg! Og syntes prisen var veldig dyr! Mye arbeid! Har ikke funnet varrstoen med 74.1 i nav størrelse. @Thundercoil @DanielStance brock b1 hadde jeg på sedan'n 👌🏼 I 17" men føler jeg ivertfall må ja 18-19 på touring
 5. Skjedd lite den siste uken Fortsatt på jakt etter nye sommer felger Valget er vanskelig! Men fikk ivertfall tatt en kjapp vask og tok med kameraet hinn dagen.
 6. Liten oppdatering 👌🏼😃 Hentet ny eksos kam, luft filter og pollen filtre. Fikk også en lapp i postkassen der det stod at bakpotten var kommet. Greide å huske å handle inn de deksel proppene og bærearm, knirkeforing og simmer ringer til motor og gir. ut med Biltema og inn med det nye Syntes det luftfilteret så litt "tett" ut, med tanke på den ytterste delen som var svamp aktig. Fikk montert eksosen og Ble meget fornøyd hadde meg en liten kjøretur for å teste ut dette. Lydmessig var det helt perfekt innvendig i bilen. Og veldig fornøyd ved pådrag og i tunell.
 7. Fin bil! følger med her!
 8. Kom over noen rimelige M-Lister. Har sett på helt standar med BMW logo og, men tror det gjør seg med dem som kommer i posten no.
 9. Kommer seg, små detaljer er viktig. Ble invistert i nye innstigs lister i dag og ifra eBay håper de er så bra som bildene viste!
 10. Då var innfellbare m speil montert de gamle var full i "Irr" pluss at blending funksjonen var ødelagt. Hadde en kontakt ledig etter montering no (lilla) som jeg regner med har noe med den blendingen Satser på å ta med meg speilrefleks kameraet i helgen for å ta noen bilder bør også få på noen skikkelige sommersko no etter vært, har noen på hånden, men får se.
 11. Ringte lakkeringen på fredag. Fikk bedskjed at det nye speilsettet kan hentes i uken Skal bli digg å montere dem på bilen Det å få vekk de gamle som har tatt kveld, skal bli godt! Før og etter bilder kommer
 12. Veldig greit å ta å bytte det meste i samme slengen Notert! Vært mye jobb og bilen har igrunn stått hele uken
 13. Heisann! @sh0xx Veldig fornøyd med kombinasjonen Jeg ligger vell på rundt en liter jeg og, og så nedpå 8,8 til 9,5 på lang kjøring. Jeg vet jeg har en kamsensor feil, om det er eksos eller på innsuget, det vet jeg ikke. Men om det har noe betydning på forbruket er jeg usikker på. Føler ivertfall det!
 14. En grundig vask etter en lang tur sist helg, Overasket over hvor godt supersport understellet er på lang. Ligger godt på både motorveien og svingete veier! Grei komfort i dem samt sportslig. Desverre mistenker jeg en defekt belg som jeg nettopp byttet. Så det er planen å få sjekket! Byttet ny ekspansjonstank rett før turen, egentlig greit at den røk før avreisen og ikke på turen! samt nye lufteskruer hvor disse tok kvelden under lufting av systemet.
 15. Ble bra dett! Godt å få rengjort teppet! Her selv Eisenmann på vei i posten, Syntes du lyden er for tam med midtpotten?