tpmek

Medlemmer
 • Innholdsteller

  182
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om tpmek

 • Vurdering
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Hordaland
 • Kjøretøy
  E53 E30

Siste besøkende

788 profilvisninger
 1. E 30

  Resten får lakkmannen ta seg av 😃
 2. E 30

  Møkka jobb grand delux🙄🙄gammel lakk var seig som fy. Sliping og vasking med tynner 🤢 Henge lippe på eier.. men kledelig lippe på bil 👍
 3. E32 740 il

  Artig bil! Glemmer aldri første gangen jeg la "jernet" i en 740i E 32 lykke til med shainings 👍
 4. E 30

  Da begynner det å nærme seg lakk. hadde en LE lippe liggende med en liten sprekk rundt midtre skruefeste. Den manglet også innfestning på ene siden. Etter mye frem og tilbake så kappet jeg ut feste fra den orginale lippen. Mye sliping og fresing/ forbehandling for å så lime dette sammen.
 5. Ble jo knallbra dette 👍
 6. E 30

  Ja det har røket noen lønningsposer her 😂 Og det ryker nok noen til. Har prøvd å ikke spore helt av,og heller legge tid å penger i karosseriet i første omgang. Så får "tilbehøret" komme etterhvert.
 7. E 30

  Feirer 20000 visninger med litt klarlakk 👍😉
 8. E 30

  Da er det å få surret seg til å levere den på lakk. Høsten er i anmarsj så da er det ikke så mye annet å finne på en å skru gammel BMW 😳 Kjenner det er greit å ta det litt i etapper istedet for å gå seg lei med ett løpende prosjekt. Målet er definitivt og få den på veien til neste sommer.
 9. BMW e53 Tikkelyd ABS pumpe.

  Hei! Har en tikkelyd i ABS pumpe. Den følger bilens hastighet. Ingen feilkoder, alle sensorer har samme hastighet når jeg kjører med tilkoplet diagnose (launch) Kjøpte en brukt pumpe med styreenhet. Det samme skjer. Noen som har vært borti samme problem ? 2000 mod 3,0i X5
 10. E 30

  Nye lykteringer..dukket plutselig opp på EBay. 4 for 550kr var jo helt topp 🙃 Er så smått begynt å renovere ledningsnett. Ikke store greiene, men blir å teipe opp på nytt. Ellers prøver jeg å finne noen som kan lakkere til en fornuftig pris. Håpet er fremdeles å få lakk på den før vinteren.
 11. E 30

  Jeg kjøpte ett på EBay for mangen År siden, Eastwood company står det på det. Men Biltema sitt er identisk. Dette har vært mye brukt og er meget fornøyd med det. Kjøpte mitt andre flensesett hos Biltema, det bruker jeg for å flense røret mens det henger på bil, feks når man må skjøte ett rør. Dette fungerer også veldig bra.http://www.biltema.no/no/Sok/?query=Koningsverktøy verktøy nr 1 og 3 er det jeg bruker 👍
 12. E 30

  Her har jeg hatt mye kvalitetstid de siste 8 årene. Mest brukervennlige rommet på bruket 👍
 13. E 30

  Fikk gjort litt småting i Quell også. Bøyde til bremserør over torpedo vegg. Det var 8 cm for langt når jeg var ferdig å bøye det til. Så jeg måtte kappe å flense på nytt.(orginal rør) Postmannen var og innom med clutchsylinder. Så fikk sammen resten på pedalsettet.
 14. E 30

  Oj.. lenge siden 😂😂nymalte pedaler. Da er det å vente på EBay postmannen skal komme med clutch sylinder . Blir å montere ferdig bremsesystem nå fremover. Garasjen har fått en liten makeover, og det gjorde seg kraftig. Skiftet over 100 fliser på veggene,så bilen har ikke hatt mye prioritet.
 15. E 30

  Noen som har bilder av bremserør fra caliper Og ut på bærearmer bak. Er skivebremser. Setter pris på om noen kan sende meg så jeg har sånn Ca mal å bøye etter 👍