tpmek

Medlem
 • Innholdsteller

  257
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om tpmek

 • Rang
  Kaptein

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Hordaland
 • Kjøretøy
  E53 E30

Nylige profilbesøk

1510 profilvisninger
 1. tpmek

  E 30 Under montering !

  Det siger sakte på frem. Oppdaget at celleverket til varmeapparatet har hatt en liten lekkasje, så her måtte jeg bestille ny. Men har fått på plass viskersystem varmeapparat og øvre dashboard.. Ble litt knoting da jeg har mistet en bildefil om hvordan allt var hengt på plass. Men Google er en god venn 👍
 2. tpmek

  E 30 Under montering !

  +til - himmel til jord 👍
 3. tpmek

  E 30 Under montering !

  Er mye godt arbeid igjen enda Jan. 635 hadde fått ett godt hjem her 😂
 4. tpmek

  BMW e53 Tikkelyd ABS pumpe.

  Kan jo oppdatere i tilfelle noen opplever det samme. Det viste seg til slutt at det var ABS ringen som var slitt/brudd på ett bakhjul . Dette klarte jeg ikke se når jeg kjørte i måleverdiblokk på min diagnose tester. selve lageret var ingenting galt med.
 5. Artig å se at noen har ett kjørbart prosjekt. Flott bil og strøkent arbeid 👍
 6. tpmek

  E 30 Under montering !

  Måtte prøve montere litt.. Fristelsen var for stor, og kjenner at uansett om det er sommer og Ca 30c i Bergen så måtte jeg montere på låsen i bakluken. Men nå er det offshore i noen uker !!
 7. tpmek

  E 30 Under montering !

  Da var den endelig kommet på tunet igjen. Ser meget bra ut og er meget fornøyd med resultat. Er mye støv på dører å panser så ser litt rart ut på bilder. Så da er det å begynne å montere når sommeren er lagt seg.
 8. tpmek

  E 30 Under montering !

  Ja skal bli artig å få den ut i dagslys å se resultatet 😬
 9. tpmek

  E 30 Under montering !

  Det har vært stille i fjøset en stund nå. Men endelig kom bildene fra lakkerer. Bilen blir hentet hjem ila denne uken. Var innom lakkverkstedet en tur i dag. Det så meget bra ut ved første øyekast. Den stod litt dumt plassert så kom ikke rundt hele bilen. Så nå blir det å rydde plass i garasjen, den har jo stått tom i 5 mnd og da er jo det selvfølgelig hopet seg opp med gammal drit 😂😂
 10. Voldsomt hvor arbeidslyst det var her da Kjenner det skal bli godt med en pause fra min..
 11. tpmek

  danskiii's E21. C&C 12.08.18

  Skal lukte litt av gamle biler..Kjekt å se at noen får kjørt i år
 12. tpmek

  E 30 Under montering !

  Litt prøvemontering 🤔 mulig det blir litt mye «gull»
 13. tpmek

  E 30 Under montering !

  Ikke helt ferdig på lakk enda. Men har fått tilbake litt deler fra Vestby Galvaniske Verksted. Så veldig bra ut 🤩. Så nå kan jeg begynne å ferdigstille motor å girkasse.
 14. tpmek

  E 30 Under montering !

  Var innom og hadde en mys i dag. karosseriet er oversprøytet og klar for mellomsliping/retting.Dører og allt annet er klart. Ja det skal bli spennende å begynne monteringen. Blir mye pussel med chrome lister og andre eksteriør detaljer.