tpmek

Medlemmer
 • Innholdsteller

  202
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om tpmek

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Hordaland
 • Kjøretøy
  E53 E30

Siste besøkende

911 profilvisninger
 1. 1974 BMW 2002 Turbo

  Dette er ett fantastisk gøyt prosjekt. Pittelitt misunnelig😂😂 lykke til på ferden videre 👍👍
 2. E 30

  Ja det er noe eget med de 👍
 3. E 30

  Da har jeg hentet blokk fra honing. Ble tatt litt ovalitet i sylinderveggene. Den så veldig fin ut. Men lå rundt 300deler i ovalitet,så helt i grenseland 😝. Nå er blokken blåst, klar for ett strøk med lakk, før jeg setter den sammen. Skifter samtidig frostplugger og nålelager til fordeler.
 4. E 30

  Den blir i originalfargen cosmosblau metallic. Den var delphin grau under ett lite øyeblikk da lakkbutikken gikk på en smell 😂😂
 5. E 30

  Da var den levert. Blir blandet noen fargeprøver før vi går all inn. Proffene ved fanalakksenter får ta siste finpussen før den går til lakk. det ble fattet interesse av den yngre garde på gulvet med en gang den var kommet innforbi porten. Så får vi se om det arbeidet jeg har gjort frem til nå står i stil med ferdig utvendig resultat.
 6. E 30

  Ja har fått estimat på forhåpentligvis noen uker. Men det er jo vinter og plutselig renner det inn med skadebiler og da kommer nok denne i bakerste rekke hos lakkerer 😉😉Handlet interiør hos Adrian Ertesvåg. Han hadde også noen Recaro stoler som jeg vurderte, men tenkte jeg hadde ett greit utgangspunkt med dette settet til jeg finner noe annet som frister mer. Han hadde også ett sebring grenrør til M20 liggende. Hadde lyst på det og men blir å fokusere pengebruken for å få den godkjent på veien med det jeg har av deler nå.
 7. E 30

  Snakkes om noen uker.. klar for lakk 🧐
 8. E 30

  Da har vi vært på roadtrip til Kaupanger og hentet interiør hos en trivelig kar. En kjapp rens og det ble veldig bra tatt i betraktning at interiøret er fra 1984.
 9. Joachim's E30

  Kjent posisjon det der. Er helt topp med sånn snurre. Letter jobben enormt. Ser veldig bra ut 👍
 10. E 30

  Litt demontering før det blir sendt til planering og sliping av ventiltallerken/seter. Må nok spandere ny kam med tilbehør.
 11. E 30

  Hvem kjenner vel ikke « Heggassen» Hehe Joda han har snakket mye om BMW gjengen i Ølen. Og de holdt på med annet enn strikkmotoren fra Kokstad 😂😂
 12. E 30

  Forsiktig med paknings silikon folkens!! Silen i oljepumpen så slik ut. Husk at det som tyter ut på utsiden legger seg like mye på innsiden 🤕
 13. E 30

  Jepp her har det virkelig tæret. joda, den Kan sikkert planes. Og monteres med tykkere pakning. Har allerede fått tak i ny blokk/motor. Så det blir å demontere den å sjekke tilstand. Når det gjelder V8 konvertering så var det vel for å sjekke om noen har oppskriften på godkjenning. Lar den ligge som ett alternativ. Uansett så vil det aldri bli gjort inngrep som gjør at den ikke kan tilbakeføres i orginalstand. Nå har jeg endelig fått fatt i en lakkerer som syntes dette var ett artig prosjekt og hadde virkelig lyst å sprøyte den. Den går til lakk tidlig i Januar. Det gleder jeg meg noe sykt til. Har også bestillt meg noe gulkromateserings utstyr slik at bolte/skruer og annet får riktig finish. Men nå bærer det offshore i noen uker. Så det blir en spennende januar mnd
 14. E 30

  Ble ikke så værst. Det som var driten er at jeg må ha ny blokk. Fikk slipt blokken ren, og det som først så ut som pakningsrester var rust/tæring. Har muligens fått tak i ny. Men kjenner på meg at jeg er nærmt en forandring i planene. Så om noen av dere som er innom denne tråden har oppskrift på å få godkjent med V8 så gi meg ett hint. Fant en gammel tråd fra 2011 der vedkommende fikk godkjent med V8 ...så da er det vel mulig.