A.Ertesvåg

Medlem
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. A.Ertesvåg

  E46 m3 banebil/drifting

  Takk det skal eg 😊 Føler ikkje det er så mange som lagar prosjekt trådar på driftebilar i Norge så mulig det er noko folk vil følge med på 😄
 2. A.Ertesvåg

  E46 m3 banebil/drifting

  Ja mykje driftebilar i området 😄 kan vel sei so mykje som at 2jz’en allerede er Komt i garasjen 😂 Hovudårsaken til dette er at eg har lite kunnskap på motorar å med ein 2jz blir det ikkje problem å få hjelp viss det er noko ein lurer på.
 3. A.Ertesvåg

  E46 m3 banebil/drifting

  Ja held til i Kaupanger 😄 har igrunn aldri gjort noko liknande før, men fulgt mykje med på andre som har bygd. Har ein del folk i nærområdet eg får mykje gode tips å triks av som har bygd bil før.
 4. A.Ertesvåg

  E46 m3 banebil/drifting

  Etter punktsveisinga begynte me å lage brannvegg bak då det er krav at det skal være vesketett mellom bagasje/cupe i drifting 😊 Lagde først mal i byggplast, deretter fekk eg knekt platene av ei lokal sveisebedrift. Skar deretter ut platene med vinkelsliper heilt til me var forøygde. Ein anna ting me har gjort er å skjære ut bagasjerommet for å lage plass til røyrramme med fuelcell i. Har begynt å lage innfesting til røyrramma men ikkje noko meir. Patent for å lett kunne skru av røyrramma dersom behov. Samme jobben er også påbegynt i fronten på bilen då det også vil bli røyrramme der etterkvart 😄 framme har me også kappa så mykje som mulig i henhold til reglementet. Dette for at ting skal være enklare å fikse dersom bilen får seg ein smell. Framme var det også eit hol i torpedoveggen me ville ha tett. Etter litt pønsking fann me ein løysning på det. Plata vil vere enkel å demontere for tilkomst til viskarmotor. Ellers har eg kjøpt tannstang fra venstre ratta m3 som er Komt på plass, bora hol og laga rattstamme. Fekk ein kompis til å dreie «lagerhus» som vil bli sveisa inn i torpedoveggen. Der med z-skruer sånn lageret er lett å skifte ut. Kjøpte snap-Off fra pedersen racing som eg er veldig nøygd med 😊Fekk ein anna kompis til å dreie hylse fra snap-off’en til deler av org rattstammen. Fekk tak i dashbord fra venstre ratta bil, dette er no ferdig tilpassa. Fjerna alt me meinte ikkje var nødvendig på det 😊 Her ser ein også deler av buret, kjem tilbake til det 😁 Liten oppdatering igjen men får ta det litt etter litt 😁 Under er det bilde av (meg til venstre) og ein veldig dyktig kompis til høgre. Veldig fint med flinke hjelparar på sånne prosjekt.
 5. A.Ertesvåg

  E46 m3 banebil/drifting

  Takk takk 😄
 6. A.Ertesvåg

  E46 m3 banebil/drifting

  Fann ut av det 😅
 7. A.Ertesvåg

  E46 m3 banebil/drifting

  Viss nokon kan forklare meg kvifor bilda etter den siste teksten dukkar opp hadde eg blitt glad 😄
 8. A.Ertesvåg

  E46 m3 banebil/drifting

  Heisann ! Mitt navn er Adrian, 20 år gammal i fra Sogn og Fjordane. Alltid vore BMW interessert å nokon ganger vore inne og lest på prosjekt-tråder på bimmers. Veldig lærerikt og interessant. Tenkte å prøve meg på ein tråd angåande prosjektbilen. Er første gang eg bygger banebil og min første prosjekt-tråd. Så kom gjerne med innspel. Begynte å bygge bilen i januar 2018. Å har periodevis allerede lagt ned ein del timar på dette prosjektet. Når det blir ferdig er aldri godt å vite så setter ingen dato på det 😄 Når eg kjøpte bilen sto den uten motor/gir og med rattet på høgre side. Komplett bil igrunn uten motor og gir. Dagen etter bilen blei kjøpt var eg allerede igang og vaske bilen under samt fjerne store mengder plastikk og diverse ein ikkje har behov for på ein bil til dette formålet. Deretter gjekk turen heim til garasjen som eg rett i forkant hadde brukt ei god stund på å fikse opp. Der støypte eg nytt golv, fora ut veggene/isolerte, hengte opp mykje nytt lys, nye stikkontaktar, ny arbeidsbenk osv. Bilde invendig før interiøret blei teke ut og solgt. Lite bilder undervegs men skal seiast det var mykje jobb å ribbe bilen for alt mulig slags dilldall, brakettar osv. Andre ting eg har gjort er fjerning av asphaltplater og fresing av fugemasse/karosserikitt for deretter å punksveise karosseriskøytane innvendig. Samt tetta store mengder hol for å stive opp bilen og sleppe dekkrøyk innvendig i bilen. Køyrer på med litt bilder igjen 😄 Fjening av asphaltmatter brukte eg varmepistol til. Deretter brukte eg tynner på restane så blei eindel gris. Begynner å bli tomt i bilen 😄 Her har eg også hatt nokon timar med sveising av hol. Så var det karosserikitten for tur, tok sin tid det også. Når karosserikitten var fjerna stod punktinga for tur. Håpar dette var okai lesning, har Komt ein del lengre på bilen no men legg ut dette for denne gang så skal eg ta meg ei ny økt å skrive litt så fort eg får tid igjen!😄
 9. A.Ertesvåg

  Bmw e30 delebil

  Har du framskjermer uten rust og bulker ? eventuelt om dei passa på 2-dørs preface ?
 10. A.Ertesvåg

  Kan slettes.

  Hei, meget intresert i m- tech 1 bakfanger ! pris ?
 11. A.Ertesvåg

  Project E39: BMW 528i | S.48 nye bilder

  Veldig fin bil du har ! Følger du resten av planene dine blir denne kanonbra !
 12. A.Ertesvåg

  Eikebø's BMW E28 1987

  Skal følge med her ! virker til og bli bra
 13. A.Ertesvåg

  Henriksen & Meralis e30 s50b30 drifter

  Tøøft prosjekt, gler meg til å sjå denne på banen !!
 14. A.Ertesvåg

  SuxXx e30 325ix Kompressor + PlastiDip

  Dette må bli hjevlig bra ! Må få ut ein video av køyringa når du kjem så langt !