Marionette

Medlem
 • Innholdsteller

  638
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Marionette

 • Rang
  Oberstløytnant
 • Bursdag 09/02/1990

Profile Information

 • Interesser:
  Andøy / Tromsø

Nylige profilbesøk

445 profilvisninger
 1. Marionette

  Starter som skraper/henger ved oppstart

  Takker for svar! Jeg må av med innsug osv, da det er tid for å bytte gløderele/plugger. Tenker jeg flesker til med ny startmotor, den gamle har vell gjort sin jobb med 200k km
 2. Marionette

  Vindusviskerene stopper midt på ruten

  Vil tro det er samme opplegg, men ikke sikkert. Men det samme skjedde på min E46 2004mod Etter en del googling, viste det seg at det er noe i viskermotoren som forteller hvor start/stopp er. Så er den gåen er det ikke noe annet å gjøre enn å bytte viskermotor..
 3. Marionette

  Starter som skraper/henger ved oppstart

  Siden lyden er skrapende, tenker jeg at det er solonoiden som ikke trekker den langt nok tilbake, er vell ikke stort å gjøre annet enn å demontere å se.
 4. Hei! Etter en del kalde dager på -10* har starteren begynt å henge litt ved oppstart. Slipper nøkkelen med en gang den starter å da gir det seg, har ikke prøvd å holde nøkkeln for å se om den kobler av, av seg selv. Hva kan være årsaken/løsningen? Bilen det gjelder er en E46 330xd om det har noe å si.
 5. Marionette

  E46 Ryggesensor

  Takker! Det var nettopp det jeg lurte på! Da bytter jeg sensor som ikke fungerer i første omgang.
 6. Marionette

  E46 Ryggesensor

  Hei! Er det noen som kan fortelle meg hvordan bilen vil være dersom ryggesensor ikke fungerer? Jeg har to som ikke lager lyd, ergo; som ikke fungerer. Men bilen lager ingen beep når jeg setter den i revers uansett. Er det normalt, eller kan jeg gå utifra at styreboksen er gåen?
 7. Hei! Har et problem med min E46 330XD 2004mod. Den lyser kun langlys med halogen pærene, men jeg forstår det sånn at "shuttern" skal åpne i xenon lys, slik at de lyser med langlys. Så slik jeg ser det er det enten problem med denne "shutteren" eller motor/solonoiden som åpner den. Jeg har lest at man skal kunne høre klikket idet shutteren åpner, hvis man legger øret på lykta å får noen til å skru på langlys. Det hører jeg ikke. Men kan det være noe annet?
 8. Som tittel sier, alt står i annonsen http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=75092620
 9. Marionette

  m50b25 NV tungstarted, kald

  It's a motherf****ng B U M P
 10. Marionette

  m50b25 NV tungstarted, kald

  bymp
 11. Marionette

  m50b25 NV tungstarted, kald

  Startet imorges med starthjelp på, den hørtes friskere ut, (mer power i batteri) men det tok likevell likelang tid før den fyrte. Du hører at den prøver å fyre 3-4 ganger før den starter.. Tips ?
 12. Marionette

  m50b25 NV tungstarted, kald

  Det kan jo som noen foreslo være av batteri som ikke er helt på topp, men det er såpass bra at jeg tror ikke det er problemet. Men jeg skal prøve med starthjelpbatteri imorgen tidlig, så ser vi. Takker for alle svar!
 13. Marionette

  m50b25 NV tungstarted, kald

  Det er derfor jeg spørr, jeg er ikke heelt ny. har ny veivakselsensor (original ja, bilen likte ikke de to uoriginale jeg kjøpte) har org luftfilter. Det er ikke derfor jeg koster på ny LMM, det er av andre grunner. Men ja, hvis jeg stopper bilen når den er driftssvarm, og starter den igjen, er den som normal.
 14. Marionette

  m50b25 NV tungstarted, kald

  Temp sensoren i toppen under innsuget som kan ha invirkning på det? Alle filter er relativt nye. LMM er begynt å fjuske litt, ny er på vei i posten. Har opplevd noen ganger når den først starter, så "henger" den litt på tomgangen før den faller ned til 6-700rpm, så tok ut tomgangsregulator og rengjore samme. Men dog uten bedring, så er nok LMM relatert.
 15. Marionette

  m50b25 NV tungstarted, kald

  Starteren drar ok, ikke helt 100% pga batteri, men jeg må kinne den en god stund.