tambur4

Medlemmer
 • Innholdsteller

  450
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om tambur4

 • Vurdering
  Major
 • Bursdag 10/11/63

Profile Information

 • Interesser:
  Halden
 1. Hei igjen😁 Beholder jeg hardtopen så beholder jeg nok stativet også.
 2. Kom gjerne med bud 👍
 3. Hardtop til BMW E46 selges. Litt lakkskade under vindu som er "utbedret". Originalt stativ følger med. Det følger også med et trekk (fra E36) Interiørlys fungerer. Farge: Mystic Blue. Pris: 7000,- Sted: Halden
 4. Makan Fredrik 90! Dette var lavmål fra en ellers oppegående person! «…alle vet jo at…», «…som er så forbanna dumme…», «…er virkelig folk så fjerne…», «…mange (udugelige) velgere…», «…når man ikke klarer å bli til noe i livet selv…» Er du virkelig så enkel og har så lite respekt for andre!? Ikke alle innbyggere har de samme verdigrunnlag, livssyn, verdisyn, evner eller muligheter som deg. Det er ikke alle som er friske for eksempel, men som har et liv som fokuserer på egenandeler, sykepenger, velferd etc.. Ha litt respekt og ikke fordum de som har et annet liv enn deg. Jeg respekterer at du (høyst sannsynlig) stemmer FRP (eller kanskje H), og jeg synes at du skal respektere andres valg. For ordens skyld: Jeg er enig i mye av det du sier (stemmer selv H), men hvis for pokker litt respekt for folk!
 5. Har vært mye negativt prat rundt Dalen parkering i det siste!
 6. 2005 330ci
 7. Endelig nypolert og vokset! Brukte maskin og Menzerna medium(?) sammen med Autoglym. Selv etter å ha vasket, avfettet, vasket, clayet og vasket igjen så var det fortsatt mye urenheter i lakken. Det hjalp betraktelig, men ser fortsatt vaskeriper. Kunne sikkert ha brukt grovere skyts! Til helgen blir det kosetur til Larvik (Farris bad) sammen med noen vennepar. Vi tråkler oss nedover langs kysten fra Horten, om Åsgårdstrand, Ringshaug, Husvik, Tønsberg (verdens fineste by etter Halden), Nøtterøy/Verdens ende, Melsomvik, Sandefjord, Larvik. En fantastisk tur som absolutt kan anbefales!
 8. Fart på bil under opptak? ...og kamerainnstillinger?
 9. Jaså, du har hatt Porsche? 😉
 10. Har nå fått dette svaret fra Bilradiospesialisten: Hei! Dette er en av de bilene hvor det nesten er helt umulig å integrere noe som helst. Når bilen har telefonforberedelse fungerer ingen av produktene vi har for å ettermontere DAB+, AUX eller Bluetooth. I aller verste fall har man også DSP som gjør systemet helt låst. Her står man igjen med 1 løsning og det er universale adaptere, slik som Highway 400 og Audio C5. Når det gjelder original antenne er denne mest sannsynlig forsterket eller filtrert som gjør at den ikke kan benyttes til å ta imot DAB+ DSP har jeg ikke. Det ender vel med at jeg nøyer meg med en aux-kabel...
 11. Holder til i Halden ja. Bor nær Fredriksten festning. Halden har blitt en flott by! Festningen er i en særklasse med alle sine arrangementer, alt fra Tons of Rock til opera. Mange bilkklubber har også treff der. Sørsiden med alle sine restauranter, gjestehavna, turterrenget med alle sportshyttene... Historien blir tatt godt vare på, interessant med kulturvandringer hver torsdag med mye lokalhistorie. Det fine med Østfold er at det meste er sentralt, og det er kort vei til mange fine kjøreturer. F.eks: Sarpsborg-Skiptvedt-Askim-Rakkestad-Sarpsborg. Hvaler-Fredrikstad-Engelsviken-Rygge-Larkollen-Moss.
 12. Forrige uke ble det en 2-dagers tur langs svenskekysten. Vi tråklet oss nedover, via Grebbestad, Fjällbacka, Hunnebostrand, til Smögen. Flotte cab-veier! Hjemturen tok vi over den "blå-grønne"-veien via Enningdalen og langs iddefjorden. Turen kan anbefales! "Riksdagsman Carl Wallentins fisk- och skaldjursgryta" Kan anbefales!
 13. Utrolig flott og smakfull bil. Morsomt å se den på Rudskogen og hyggelig å prate med deg👍