tambur4

Medlemmer
 • Innholdsteller

  453
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om tambur4

 • Vurdering
  Major
 • Bursdag 10/11/63

Profile Information

 • Interesser:
  Halden
 1. Mitt umiddelbare ønske : Hva har du av utstyr? Hvilken type optikk bruker du på interiørbilder, og eksteriørbilder? Lyssetting?
 2. Får frysninger på ryggen av bildene dine! Hva med å arrangere et kurs!?
 3. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Historieløs kommentar. Selvom jeg ikke stemmer AP, så mener jeg at de faktisk har bygget landet vårt, tuftet på en sosial grunnidé. I mine øyne så er det dét (+olje og fisk ) som har gjort dette landet til et av verdens beste!
 4. BMW E46 hardtop

  Hei igjen😁 Beholder jeg hardtopen så beholder jeg nok stativet også.
 5. BMW E46 hardtop

  Kom gjerne med bud 👍
 6. BMW E46 hardtop

  Hardtop til BMW E46 selges. Litt lakkskade under vindu som er "utbedret". Originalt stativ følger med. Det følger også med et trekk (fra E36) Interiørlys fungerer. Farge: Mystic Blue. Pris: 7000,- Sted: Halden
 7. Fredriks alternative bimmerstråd

  Makan Fredrik 90! Dette var lavmål fra en ellers oppegående person! «…alle vet jo at…», «…som er så forbanna dumme…», «…er virkelig folk så fjerne…», «…mange (udugelige) velgere…», «…når man ikke klarer å bli til noe i livet selv…» Er du virkelig så enkel og har så lite respekt for andre!? Ikke alle innbyggere har de samme verdigrunnlag, livssyn, verdisyn, evner eller muligheter som deg. Det er ikke alle som er friske for eksempel, men som har et liv som fokuserer på egenandeler, sykepenger, velferd etc.. Ha litt respekt og ikke fordum de som har et annet liv enn deg. Jeg respekterer at du (høyst sannsynlig) stemmer FRP (eller kanskje H), og jeg synes at du skal respektere andres valg. For ordens skyld: Jeg er enig i mye av det du sier (stemmer selv H), men hvis for pokker litt respekt for folk!
 8. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Har vært mye negativt prat rundt Dalen parkering i det siste!
 9. Legg ut bilde av din E46

  2005 330ci
 10. E46 330i Cabriolet 2005

  Endelig nypolert og vokset! Brukte maskin og Menzerna medium(?) sammen med Autoglym. Selv etter å ha vasket, avfettet, vasket, clayet og vasket igjen så var det fortsatt mye urenheter i lakken. Det hjalp betraktelig, men ser fortsatt vaskeriper. Kunne sikkert ha brukt grovere skyts! Til helgen blir det kosetur til Larvik (Farris bad) sammen med noen vennepar. Vi tråkler oss nedover langs kysten fra Horten, om Åsgårdstrand, Ringshaug, Husvik, Tønsberg (verdens fineste by etter Halden), Nøtterøy/Verdens ende, Melsomvik, Sandefjord, Larvik. En fantastisk tur som absolutt kan anbefales!
 11. Fart på bil under opptak? ...og kamerainnstillinger?
 12. Fredriks alternative bimmerstråd

  Jaså, du har hatt Porsche? 😉
 13. Har nå fått dette svaret fra Bilradiospesialisten: Hei! Dette er en av de bilene hvor det nesten er helt umulig å integrere noe som helst. Når bilen har telefonforberedelse fungerer ingen av produktene vi har for å ettermontere DAB+, AUX eller Bluetooth. I aller verste fall har man også DSP som gjør systemet helt låst. Her står man igjen med 1 løsning og det er universale adaptere, slik som Highway 400 og Audio C5. Når det gjelder original antenne er denne mest sannsynlig forsterket eller filtrert som gjør at den ikke kan benyttes til å ta imot DAB+ DSP har jeg ikke. Det ender vel med at jeg nøyer meg med en aux-kabel...