tambur4

Medlemmer
 • Innholdsteller

  463
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om tambur4

 • Vurdering
  Major
 • Bursdag 10/11/63

Profile Information

 • Interesser:
  Halden
 1. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Mener det absolutt er grunn til å løfte pekefingeren her. Jeg har IKKE lyst til å møte sånne idioter i trafikken!
 2. Importere E34 - Erfaringer

  Importerte en e28 for 5-6 år siden fra privat selger. Han hadde bestilt time på en TÜV-stasjon som ordnet alt av papirer og skilter. Det gikk veldig greit. Det er viktig at alle papirer (vognkort etc) følger med. Sjekk også vin-nummer. Vi skrev også en egen salgskontrakt med nesten korrekt pris (med tanke på mva og avgifter) Har også handlet bil usett via firma i Tyskland. Firmaet og norsk fraktselskap tok seg av alt papirarbeidet. Når jeg viste bilene på biltilsynet var de mest opptatt av papirene og vin-nummer. Ellers bare en enkel sikkerhetssjekk. Det er vel egentlig ganske dyrt å handle fra Tyskland nå. Du kan vel ikke regne med å spare noe på dette, men det er kanskje ikke meningen?
 3. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Golf GTE kan trekke henger ja.
 4. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Ja, leaser denne. 50.000 i innskudd. 2.700 pr mnd (for 20.000km pr. år)
 5. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Veldig fornøyd med vår GTE. Vårt kjøremønster passer hybrid-drift ganske godt, og vi har nå et snitt-forbruk på 0.35 l/m. Og det med bruk av GTE-knappen innimellom ☺ Vi har blitt veldig glad i å kjøre på el, deilig og stille - spesielt på bykjøring. Har så langt kjørt 34.000 km uten problem. Har dessverre ikke kjørt BMW 330e, så kan ikke sammenligne.
 6. Vet ikke så mye om anlegg i E46, og har ikke bilen tilgjengelig. Det er snakk om en 330Ci 2005-modell. Først: Hva har jeg egentlig? 464 Skibag 609 Navigation System Professional 672 CD Changer 6 CDs 676 Hifi Loudspeaker System Betyr dette at jeg har forsterker i bagasjerom? Og at jeg enkelt kan ettermontere subwoofer i stedet for skibag? Finnes det høyttalersett som vil forbedre lyden? Jeg vil IKKE endre originalutseendet.. Takk for svar!
 7. BMW modellbiler

  1:43 eller 1:18?
 8. BMW modellbiler

  http://www.modelcarworld.de/uk/ Http://www.modellbiler.no http://www.modellbilarna.se Ellers er det vel eBay som gjelder!
 9. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  https://www.dagbladet.no/nyheter/politiet-jakter-bmw-brannstiftere---kan-vaere-brent-i-ansiktet-eller-haret/69213788 Noen som vet noe mer om denne saken?
 10. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Hjerteskjærende lesing... Huff, så gammel man føler seg når man leser det slik...
 11. Mitt umiddelbare ønske : Hva har du av utstyr? Hvilken type optikk bruker du på interiørbilder, og eksteriørbilder? Lyssetting?
 12. Får frysninger på ryggen av bildene dine! Hva med å arrangere et kurs!?
 13. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Historieløs kommentar. Selvom jeg ikke stemmer AP, så mener jeg at de faktisk har bygget landet vårt, tuftet på en sosial grunnidé. I mine øyne så er det dét (+olje og fisk ) som har gjort dette landet til et av verdens beste!
 14. BMW E46 hardtop

  Hei igjen😁 Beholder jeg hardtopen så beholder jeg nok stativet også.
 15. BMW E46 hardtop

  Kom gjerne med bud 👍