tambur4

Medlem
 • Innholdsteller

  483
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om tambur4

 • Rang
  Major
 • Bursdag 10/11/1963

Profile Information

 • Interesser:
  Halden

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Og da blir jo spørsmålet: Har noen originale Xenon-lykter til preface til salgs?🙂
 2. Bilen er forøvrig nr 59 av kun 287 biler. Motoren er basert på e36 m3 3.2 l motor. Den har 280 hk. Jeg kjøpte jo en E46 330i cab i fjor (Har byttet endel de siste årene!) Kona ble fryktelig glad i cab, men av medisinske årsaker sliter hun med å geare (sliter med venstrebenet). Derfor mente hun at jeg burde kjøpe en cab med automat 🙂 Ble tipset om denne, og ble ikke skuffet! Jeg hadde en fantastisk flytur med Widerøe over til Ørsta, og en enda finere tur hjem over Strynefjellet med bilen! Eneste problemet nå er jo at kona er så glad i bilen... Etter en tur med den i sommer, kom hun hjem og utbrøt "den bilen er jo bare driiitrå"!
 3. Dette er min Alpina B3 3.3 cabriolet automat 2001-modell! Carbon-svart metallic. Denne ble kjøpt i vår av en hyggelig kar i Ørsta, og den skal være den eneste i Norge. Jeg vet forøvrig bare om én tilsvarende coupé i Norge. Bilen ble visstnok importert i 2007 og det har vært ganske mange eiere på den. Så langt viser km-teller 128.000 km og bilen er tight og fin, og det er ingen lekkasjer å se. I mitt eie har jeg kun skiftet dekk, og lakkert støtfanger bak, spoiler foran og kanallister. Jeg har kjøpt nytt bagsjeromsteppe og nye striper til frontspoiler. Bilen har etter min mening noen grusomme blå Depo angel eyes lykter, som i løpet av vinteren skal byttes tilbake til originale xenon-lykter! (Noen som vil bytte?) I løpet av vinteren skal førersete repareres pga skinnslitasje på typisk sted. Jeg skal også pusse opp senterdekslene på felgene med nye emblemer. På bakluken har noen limt fast Alpina-emblem over BMW-emblemet! Slikt skal selvfølgelig fjernes!!
 4. tambur4

  Schmiedmann

  Handlet diverse varer fra Schmiedmann til min Alpina B3i juli, intet å utsette på Schmiedmann da!
 5. Men et større bilmerke vil vel bedre tåle å tape penger i en periode, dersom det føles strategisk riktig? Blant annet for å etablere seg innenfor et område som av noen mener vil vokse.
 6. Tror nok dette var en "ekte" BMW😊 og det er en 327, ikke 328. Var det ikke etter krigen at de ble produsert i England?
 7. Bilmuseum i Burton-on-the-water i dag. Ellers var det meste Engelsk!
 8. Jeg har ikke lyst til å klistre fast en dab-antenne i ruta, og lurer derfor på om noen har erfaring med å bare ha den liggende skjult? Jeg tenker da på en dab antenne-pisk. Og hvor er det ev best at den ligger? Gjelder E46 cab
 9. Ja, ble en Alpina b3 3.3 automat😁 Kjøpte bilen i Ørsta og hadde en fantastisk tur hjem over Strynefjellet!
 10. tambur4

  E46 vind-avviser

  Ønsker å kjøpe vind-avviser (vind-deflector/vind-skydd...) til E46 cabriolet. oivind(at)fladeby.net
 11. tambur4

  E46 330i Cabriolet 2005

  Til salgs! Finn-kode: 122160087
 12. Flott og velholdt rustfri bil vurderes solgt. Kun 2 voksne eiere. Prisantydning: 175000,- Finn-kode: 122160087 tlf 995216syttiåtte oivind(at)fladeby.net
 13. tambur4

  BMWCCN

  Ja!