turbojugen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  284
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

4 følgere

Om turbojugen

 • Vurdering
  Kaptein

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  e36 328i og e39 530D
 1. ehaugsnes' e46 330cd

  Ja, det var noe slik jeg så for meg. Bestilte 100 små fra ebay igår, så nå er det bare å kaste alt av skiltholdere 😅
 2. ehaugsnes' e46 330cd

  Takk for tilbakemelding!! Skal forske mer på dette godt mulig det må bestilles magneter nå..
 3. ehaugsnes' e46 330cd

  Blir borrelås ja, slik som jeg hadde på m3'n. Funka bra litt lyst til å prøve magneter da, for å slippe å ha borrelåser synlig når man tar av skilt. Noen erfaringer me det?
 4. ehaugsnes' e46 330cd

  Fått gjort litt ikveld og! Demontert framfanger, skal lage ei leppe selv på den. Så kjekt og ha den som mal har og begynt og demontere forstilling. Skal fjerne skitt og lakkere hjulhus med ny karosserimasse, nye bremseskiver, lakkere calipere, nye styrestag, og lufta! har og pussa ned overflaterust i bunn av batterikasse, og den braketten batteriet står i. Har montert interiørlistene jeg folierte btw, og syns det passa mye bedre til rødt!
 5. ehaugsnes' e46 330cd

  Var 3m den jeg hadde! Foliert listene på dash no, blei strøkent. Trengte bare litt trening aldri gjort dette før.... hehe. Men blir og ta dørtrekka på nytt, må bare ha mer folie 😅
 6. ehaugsnes' e46 330cd

  Fikk foliert listene på dørtrekka igår, etter å ha sett en film på youtube, å lånt en varmepistol. Ble veldig fornøyd med resultatet faktisk men skal rive det av igjen, å prøve på nytt. Må ha tapetkniv for å kutte den med, samt et forsøk til for å få det helt strøkent 😅
 7. ehaugsnes' e46 330cd

  Enda en liten update! Har plokka ut dørtrekk, har noen kule planer ifbm interiør. Stay tuned 😎 imens har jeg begynt foliering av lister. Blir børsta alu-look. Syns det passer mye bedre til rødt! Noen som har noen gode forslag til plug and play høytalere? Er ikke harman kardon. Og så passer ikke kontakten på m3 speila mine (ebay speil) noen som har kobla om slikt til å passe? Nye speil har 10 ledninger, men jeg har 6 i ledningsnettet i bilen, i 2 kontakter: se bilde. peace!
 8. ehaugsnes' e46 330cd

  Btw, har solgt hiacen å kjøpt ny hiace!! Kjøpte denne pga den var rød og hadde 4wd. Perfekt match til 330n 😂👍🏻 Jævla gode biler dette!!
 9. ehaugsnes' e46 330cd

  Fortsatt ikke bestemt meg for farger på senter.. har lyst på rosegull eller hvitt, med gull skruer. Prøvde hjula på bil idag da!! Elsker resultater 😍 hva tror dere?
 10. Takk igjen for handel, og grattis med gromme hjul! Kledde de begge
 11. ehaugsnes' e46 330cd

  Modena er gromt med stor G 10x18 et20 og 10,5x18 et25. Litt usikker, mulig en ikke alt for mørk gråfarge, men føler det er så standard på røde biler. Men det er nå pent. Blir ikke hvit iallefall. Forslag? Tenker gull bolter
 12. ehaugsnes' e46 330cd

  Juhu! Da er allerede ACS hjula solgt, og nye hjul er kjøpt og betalt. Ikke fullt så heftige specs på de nye, men det var det jeg var ute etter. Dette er det eneste settet med 18" i Norge, hva tror dere? Skal deles, poleres, få annen farge på senter, og nye bolter ila vinteren. Tror dette blir skamrått!
 13. ehaugsnes' e46 330cd

  Er litt i tankeboksen på andre hjul forresten, noe litt smalere bak muligens. Ikke så gira på sinnnsykt med dekkstrekk og camber, samt jeg har hatt disse på tre biler nå, så skader ikke å prøve noe nytt. Noen som har gode forslag? Eventuelt har noen for salg? 18-19"
 14. ehaugsnes' e46 330cd

  Aah, da skal den få stå! 😃 tusen takk!
 15. ehaugsnes' e46 330cd

  Vært å sett om 330'n en tur ikveld og.. fikk ikke gjort så mye, men skal fjerne no overflaterust i batterikassa, rengjøre reservehjulsbrønn, og planlegge plassering på komponenter til luftfjæringa fant ut ut ifra ledningsnettet at bilen orginalt har navi osv, men alle boksene i bagasjerommet var borte, utenom bm54 modulen, som ikke var kobla til. Fjerna den og, og der er det god plass til kompressor og ventil! Får forske litt mer på det neste gang 😄 noen som veit hva den canbus boksen er forresten? Legger ved bilde.