stig.

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2848
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

stig. last won the day on January 20 2015

stig. hadde mest likt innhold!

1 følger

Om stig.

 • Vurdering
  Generalløytnant

Profile Information

 • Interesser:
  Akershus
 1. Løsne avrunda bolter

  hvis det er en bolt som har blitt rund, så kan du ofre en 12 kant pipe å hamre på , dette har hjulpet meg mange ganger, å hvis det er en umbrako eller torx som har blitt så kan du virkelig hammre inn en 12 kant bits. det finnes 4 brukbare verktøy for køddne bolter å det er , innvendig å utvendig 12 kant, varme , vicegrip har aldri brukt den biltema saken forsåvidt.
 2. pfføy , 47000 er jo moped , brukisen min bikka 380.000 her om dan , e39`n er fortsatt like god som ny , bare litt svettere, å litt rust, å en sjåfør stol som er litt godt nedsitti.
 3. Designer's E38

  sjekk pumpa i tanken før du går til innkjøp av et hav med pumper . Tipper du finner synderen der. Kan hende at den virker men med dårlig virkningsgrad. Ofte hører man det når de blir belastet
 4. Designer's E38

  Jeg har bytta en 3-4 av de i tank , er en ganske fort gjort jobb på e39 vertfall , for der fjerner man bare sitteputa bak , å et blekklokk som sitter i et par skruer , så sitter hele greia med hurtig klips nedi der.
 5. Designer's E38

  De m57 motora er jo kjent for def pumpe i tank å def pumpe under bil. Men skal jo ikke få luft fordet. Utifra symptomer du beskriver tviler jeg på at det er en dyse. Du kan jo sjekke at begge pumpene går å høres fine ut. Før man driver å river fra hverandre hele bilen.
 6. BMW E34 - Foringer etc.

  Brilleforing er ok , men å bytte traversforinger er litt dritt faktisk , å anbefaler på det sterkeste å montere powerflex da det er mye enklere å montere en org foringer . Vertfall om du skal bytte det når bakstillinga er på bilen ,
 7. Kjøpe L7

  så vidt jeg vet kommer alle 7 serier i L7 men ikke veldig vanlig/populært her til lands. har bare sett to i Norge å det er en E23 og E38
 8. du skjønner det , Morten lider av en veldig sjelden sykdom , har har ingen Ford nå, å for x ford rånere så må man ha en gammel ford selvom man har konvertert til bmw . å han kan kun kurere "fordus depresjonus" ved å skaffe seg en ford igjen, å først da kan han begynne å skru bmw atter en gang.
 9. jeg å savner flere gamle bmw`r her, er jo generelt gammelbil entusiast kan man si. men folk har jo forskjellige interesser , jeg liker å se en gammal e23 f,eks , mens en ny g12 interiserer meg midt i brunøyet (vertfall som noe annet en en bruksbil ) men derimot en som har en g12 elsker kansje den å fnyser av gammelt skrot som e23. å at man har begge deler her inne på bimmers det er det jo ingen tvil om, så man får vel bare sortere ut selv det man gidder å følge med på.
 10. kan slettes

  KJØPT
 11. Hvorfor skrev du ikke at det var rydda opp å at folk heretter kan holde seg til topic ?
 12. Ja da vart det jo passende at du som admin/moderator skulle komme med en kommentar om pris