Kolstad Jr.

Medlem
 • Innholdsteller

  728
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Kolstad Jr. vant dagen sist Desember 26 2014

Kolstad Jr. hadde mest likt innhold!

Om Kolstad Jr.

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Mo i Rana
 • Kjøretøy
  E39 540ia / E36 GTR
 1. Takk for det! Bilen ble "ny" med lyktene! Veldig fornøyd selv 😊👍
 2. Et par bilder fra Cars&Coffee på Stjørdal, Hegra Festning. Foto: Jan A. Aune.
 3. Har nå flyttet fra Mo i Rana til Stjørdal for å studere i 2 år! Når høsten kommer, vil både 540i og e36 bli satt på lagring og avskitet, samt vil KIA'n tas i bruk. Skal som nevnt tidligere på CCN treff på Våler, men etter dette blir det nok færre oppdateringer her en stund framover.
 4. Kolstad Jr.

  Den store finn.no tråden.

  Ukens optimist? 🤔 https://www.finn.no/126445510
 5. Endelig fikk jeg tak i det jeg trengte, så da kom de rette baklyktene på også! 😁
 6. Kolstad Jr.

  Den store finn.no tråden.

  Meget strøken denne. Vet om en original 3.0 M3 Coupe i Mosjøen som er dønn strøken, med original lakk og ikke så myr som et eneste steinsprang! Gått under 80000 km.. Levert fra forhandler med AC Schnitzer optikk, understell og bremser.
 7. Takker! Venter enda på pæresokkler som passer til coupelyktene.. Får dem forhåpentligvis over helga 👍 Fått gjort litt da 😊 Nye skiver og klosser rund baut. Tenker meg nedover til Vålertreffet til BMW CCN i September, så da er det greit at bremsene funker tur-retur 👍
 8. Fått på originale lykter foran nå, må si at det ble helt rett.. Skulle bytte til originale bak også, men pæresokklene jeg henta fra en e36 sedan passa jo ikke til coupe lyktene!? Får lete videre etter dem da..
 9. Liten fotosjut med en kompis ikveld. Totalt nyrestaurert Nissan 200SX S14a. Karosseriet har vært i vugge og er dønn strøken over, under og inni
 10. Kjapp vask av motorrom idag. Behandlet bilen under og i hulrom med Mercasol tidligere i år, så det ble litt gris her og der..Lett å vaske bort med oljebasert avfetting heldigvis 👍😎
 11. Rød, hvit og sort er i mine øyne veldig kledelige farger på E39 ja! 😁 Hvis lakken er i bra stand vel og merke.. 😊
 12. Ja tror nok det er rette veien å gå.. Kommer nok til å gå for denne utgaven, elsker Warsteiner og Fina logoene 😁👍
 13. Da har e36'n fått skilt igjen, etter 2 år avskiltet 😁👍🎊 Godkjent i vognkort med M3 coilovers og M3 GTR breddekit. Kjøpte nye felger til den, LM replika, og satte JR11 på 540i'en. E36'n får nye lykter snart.. Har nå bestemt meg for å gå for originale lykter med oransje blink foran og bak 😊 For og baklyktene har jeg allerede, men måtte bestille blinklysene foran, aå disse har ikke ankommet enda. Satser etterhvert på å lage en litt mer "tro" M3 GTR replica, med tidsriktig dekor, Warsteiner og FINA 😎 Dette prosjektet blir dessverre satt på vent, da jeg skal studere i 2 år framover. Både 540i og e36'n blir da satt på lagring, absolutt ikke solgt 😉 Så til slutt, "studentbilen" ble en 2010 KIA Cee'd 1.6crdi (med alt utstyr vel og merke) 🙈 Satser på rimelig bilhold framover da!
 14. Kolstad Jr.

  Verdi på 17" M Contour til E36

  Solgte dem for 1500,-
 15. Kolstad Jr.

  Risting e39

  Symptomene du nevner er mer eller mindre akkurat det jeg opplever.. Merkes godt etter humper og ujevnheter i veidekket. Samtidig opplever jeg at ristinga blir mindre merkbar etter at jeg har kjørt bilen litt..