arildopc

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om arildopc

 • Vurdering
  Korporal
 • Bursdag December 12

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn
 • Kjøretøy
  2014 BMW 325DAT

Siste besøkende

173 profilvisninger
 1. Oppdatering, konstatert defekt kamera og mye irr i kontakter/skjøter. Alt ble fikset og det funker helt strøkent nå Fikk opplyst at kamera alene koster 3500 + arbeid. Må tilbake da for å bytte pakning rundt panoramataket. Har smuldret opp flere steder fant dem ut.
 2. Du har samme funksjonen som på adaptive LED på nyere adaptive xenon også. I hvert fall har jeg det på min. Litt renere linjer og lys med LED, men funksjonen den samme. Bare helt enormt kult og bra
 3. Ja en slik effektmotstand (50ohm regner jeg med) blir enormt varm. Du må passe på at den ikke kommer i kontakt med plast slik som frontfanger, den smelter seg rett igjennom over litt tid Om du ikke kan feste den til gods for å fordele varmen så vikle den inn i feks eksosband som tåler over 800 grader C. Hvilken type LED kjøpte du og hvor? skal skifte på min F31 tenkte jeg.
 4. Helt enig eget vindu er best. Forøvrig sjeldent eller kan vel ikke huske egentlig at det har vært noen problemer med å laste inn bimmer.no hverken på tlf eller pc/Mac.
 5. Har samme feil. Dukket opp i dag, var helt fint i går så dette må være en felles feil som nok snart vil bli rettet opp....håper vi
 6. Fikk akkurat samme feil med venstre sideview kamera kort tid etter at jeg fikk min F31 2014 fra forhandler. Får ikke tid til å få det fikset før 20 februar hos Bilsalongen.
 7. Det ordner du selv. Gå inn på Connected drive på nett og aktiver der den der. https://www.bmw-connecteddrive.no/app/no/index.html#/portal
 8. Takk for alle svar, det hjalp For øvrig ga BMW meg nytt uten spørsmål.
 9. Er det noen som vet om det skal være lydisolering under panseret på f31 som standard eller er ekstra utstyr? Har sett bilder av det at andre har det og på koed kom det også opp når jeg la inn vin. Jeg har det ikke på min.
 10. Flott og takk for svar. Da må det testes ut på noen basis ting først.
 11. Fungerer dette på F30 og F31 også?
 12. Endelig BMW igjen:-D Hadde en E61 520 2010 tidligere med chip og byttet den i en helt ny Nissan:oops: Ikke smart men måtte holde ut med den en stund da for å slippe et for stort tap.... Men nå endelig fått min første 3 serie F31 325D 2014 med bare 16000 på telleren. hvit av farge og skal få inn noen bilder etter hvert av den (har bare bilder fra forhandleren). Jeg får den ikke før første uka i januar da pga ettermontering av DAB og svingbart hengerfeste hos BMW. Mangler vel bare adaptiv cruise ellers har den alt....tror jeg. skal se på en chip til den også, men trenger noen anbefalinger der over hvem/hva. Vil ikke ha en slik som forsvinner ved service osv,og kjøpe ny tuning, men som kan legges fint inn igjen som for eksempel BSR sin løsning. IKKE chip boks!

  1. arildopc

   arildopc

   Endelig kom dagen og bilen er hentet. Bare noen raske bilder før veien hjem i snøstorm.

   IMG_2857.PNG

   IMG_2872.JPG

   IMG_2874.JPG

   IMG_2875.JPG