arildopc

Medlem
 • Innholdsteller

  159
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om arildopc

 • Rang
  Løytnant
 • Bursdag Desember 12

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn
 • Kjøretøy
  F31-325D

Nylige profilbesøk

863 profilvisninger
 1. arildopc

  Gi en stemme er du grei

  Stemt👍
 2. arildopc

  Radiosignaler faller ut hele tiden

  Har du behov for en oppdatering av telefonen din? Det har vært at NBT slår seg ut med "no signal" om tlf som er tilkoblet har en oppdatering som venter. Har selv hatt dette 2 ganger uten at jeg forsto sammenhengen før etterpå da, for feilen forsvant etter oppdatering :)
 3. hvordan var tørketiden på den, bør en vente lenge før en bruker bremsene?
 4. arildopc

  M5 blå kalipperfarge

  Og hvor fikk du takk i M merkene?
 5. arildopc

  Tåkelys F31?

  Både H8 og H11 sokkel passer. H11 må bare tilpasses litt. Kjøpte først noen 80W på ebay, men ikke helt fornøyd og prøvde noen hos Ekstralys.no. Brukte dette først, men byttet til originale LED noe som ble mye bedre synes jeg. Kjøpte dette som pent brukt på Ebay fra England til kr 1400,- Var der på fotballkamp og tok de med i bagasjen hjem. Nye koster ca Kr 3500,- fikk jeg oppgitt hos Billia og hos Koed. Anbefaler originale fremfor løse pærer, hvis de ikke bare er til pynt da Disse går fra ebay går fint: https://www.ebay.com/itm/2-X-LED-Fog-Light-H11-Bulbs-For-BMW-1-2-3-4-5-Series-F30-F31-F34-GT-F35/232726613781?hash=item362f964f15:g:R2wAAOSwi5daycOc eller disse fra Ekstralys.no https://www.ekstralys.no/h8-6000k-led-60w2 eller https://www.ekstralys.no/h8-4300k-led-25w Avhenger av farge du ønsker på dem. Husk å kode bort pæresjekk. Eller om du bytter til originale kan du også FA kode inn 5A1 med Esys feks
 6. Deilig å møte det synet😊
 7. arildopc

  Vibrering etter montering av spacere

  Rotere rundt er mulig for lettere å kunne justere ift boltene, men begrenset og med tydelig friksjon. Spacerene jeg hadde tidligere var veldig trange å rotere på. Og var bestilt direkte til min bil. Når jeg tenker å rotere så er det å rotere fritt ikke med makt. Mål diameteren på hub, spacer og felg så vet du hva som eventuelt er utenfor mål. 172 felgene kan fort ha 74mm hub også. Om du har 72,x mm hub har du en utfordring og må til med sentreringringer på felgene.
 8. arildopc

  Vibrering etter montering av spacere

  Vel du har feil spacer med feil hub mål slik jeg forstår det. Spacere skal ikke rotere rundt på navet.
 9. Den skal ikke hakke på xdrive modeller eller noen andre, dette er direkte feil fra «merke verkstedet» ditt. Når det gjelder AC så er dette mest sannsynlig mangel på gass og det dekkes ikke av garanti. Eneste som dekkes er om sentral unit eller noe sånt streiker. Vanligvis må du sjekke anlegget hvert 3 eller 4 år. Jeg sjekker det ved annenhver service for sikkerhet skyld. Går anlegget for lenge uten gass kan dette få store konsekvenser slik at slanger og koblinger tørker ut, det blir dyrt!
 10. arildopc

  Kode vekk pæresjekk Carly

  Det finner du i FEM (front Electric Module) der er det flere sjekker for både varm og kald sjekk av tåkelysene. Kan hende dette ikke er nok ift å bli kvitt flikker og at du må inn med esys feks for å kode om til LED. Jeg monterte originale LED tåkelys og måte kode FA med esys. For ryggelysene må du inn i REM (rear Electric Module) samme sjekker her.
 11. arildopc

  F11 - Juletrelys under kjøring

  Ja, men får ikke vist det nå da PC har kræsja så må få reinstallert det igjen. Ikke så veldig vanskelig. Noe sånt omtrent CAS modul > 3702 > VCM_BATTERY_CLASS Velg om det er AGM eller ikke. Om ikke agm velg: B070 - 70Ah, B080 - 80Ah B090 B095 B110 Er det AGM velg: A070 A080 A090 A105 trenger noen timer etterpå før alt er Ok, ca 3 timer tror jeg det er. Men en viktig info er at dette er ikke å registrere batteriet for det kan du ikke med esys, men du koder bilen til å akseptere det.
 12. arildopc

  Kun varmluft i gulvet fra varmeapparat

  Har du prøvd å resette feilkodene for å se om det hjelper?
 13. arildopc

  F11 - Juletrelys under kjøring

  Jo du kan kode det selv både med rheingold, esys eller andre programmer, men gjør du det feil så kan det bli veldig så irriterende etterpå. Jeg har gjort det selv både med esys og med Carly uten problem tidligere.