arildopc

Medlemmer
 • Innholdsteller

  124
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om arildopc

 • Vurdering
  Løytnant
 • Bursdag December 12

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn
 • Kjøretøy
  F31-325D

Siste besøkende

692 profilvisninger
 1. Knirkelyd bak, i dumpler.

  Ja stemmer det. 5 år fabrikkgaranti til april 2019 sier kontrakten. Kan bare skryte av forhandleren Brennes Auto i Sarpsborg og hvor seriøse de har vært overfor meg i hvert fall.
 2. Knirkelyd bak, i dumpler.

  Jeg har selv en f31 2014 med 39000 km på telleren. Fikk nå samme fine knirke lyden bak på høyre side så derfor lurer jeg også på om det dekkes av garantien. Min er import men forhandler (tidligere BMW forhandler) gir fabrikkgaranti som om bilen var norsk. Ringer dem til mandag uansett.
 3. Knirkelyd bak, i dumpler.

  Det er sant, men hvis ikke import vil dette bli dekt av garantien?
 4. Knirkelyd bak, i dumpler.

  Om dette er en 2014 modell og under 100 000 er det vel en garanti sak uansett om kjent feil på BMW? Fikk du fikset knirken?
 5. Flott hus og lykke til med salg og nytt hus Likte særlig taket du hadde valgt på huset
 6. Min alpinhvite F11 [photoshoot s. 45]

  Kjør på med sort folie fra rails og helt ned. Gir et mye mer helhetlig inntrykk synes jeg. Mine er sorte originalt.
 7. US blink og Audio feature bluetooth

  Send meg VIN så kan jeg sjekke det ut ift muligheter i din bil.
 8. Glødeplugger 2010 525 D

  Jepp knakk mine under bytte på BMW verkstedet på en 520 E61 2008. Av med toppen å borre ut pluggen som knakk. Planslipte toppen når den først var av (best så sa BMW). Det ble dyrt! Tidligere eier hadde forsøkt å bytte selv visstnok så ingen garanti den gang. Vent også til motoren har kjølt seg litt ned før du monterer igjen og bruker litt kobberfett. Monterer du når den er varm er risikoen at du skrur det for hardt, og det hjelper ikke å varme opp motoren neste gang.
 9. Ja kan være det med høytrykkspumpen, vet faktisk ikke. Vakkel betyr at du har en dårlig kontakt. Akkurat som en løs skrue. Spenningen når du lader har ingen betydning. Når ting beveger seg vil denne dårlige kontakten som kan være i en kabel, relé, skinne, kontakt osv gjøre at spenningen går av og på til akkurat den eller de forbrukerene. Men jeg tror det beste er at du får bilen til et verksted eller får fysisk en der som har litt peiling til å hjelpe deg. Blir vanskelig via web her tror jeg. kanskje @TRF kan hjelpe deg her på forumet. Han er en guru når det gjelder dieselmotorer.
 10. Eller har du muligens en feil med spenningen. Enten er den lav eller den forsvinner. Siden det er så mye som skjer samtidig er det nærliggende så tro at det har noe med hverandre å gjøre. Lav spenning kan gi mye elektronikk feil, men feil på fødepumpen kan også gi utslag i feilmeldinger fra sensorer. Feks om spenningen kommer og går til fødepumpen vil den eller sikring gå varm og sikringen ryker. Jeg ville sjekket i sikring/reléboksene om det kan være noe feil med dem, som en vakkel kontakt feks.
 11. Min F31 LCI xDrive

  Bare lyset fra lampene på stasjonen og det er som er kult med glacier silver, den har et sølvkorn med antyding til blåskjær i seg og derav navnet (glacier=isbre). Den er veldig bra og særlig i solskinn Ja MPPK er å foretrekke på din bil om du vil ha mer punch. Ikke tukle med motor styringen før garantien er ute. På denne B47 motoren er det en bedre turbo enn det var på N47 og det merker du
 12. Min F31 LCI xDrive

  Gratulerer med ny bil Silverfarge og LCI er meget bra på denne.
 13. Oppsto disse feilene samtidig mer eller mindre? Lys, fødepumpen, glødesystem og sensorer.
 14. Dette kan virke som lite med strøm. Hvordan har batteri, lader og/eller regulator det? Det er utrolig mye rare meldinger og symptomer som kommer med lite strøm. Du har i tillegg en feil melding på power supply og som du skriver så blinker lysene i takt, så jeg ville startet der og deretter sjekket kabling osv til de forskjellige styremodulene.
 15. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=112638013&fks=112638013