arildopc

Medlem
 • Innholdsteller

  147
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om arildopc

 • Rang
  Løytnant
 • Bursdag Desember 12

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn
 • Kjøretøy
  F31-325D

Nylige profilbesøk

779 profilvisninger
 1. arildopc

  F11 - Juletrelys under kjøring

  Ja, men får ikke vist det nå da PC har kræsja så må få reinstallert det igjen. Ikke så veldig vanskelig. Noe sånt omtrent CAS modul > 3702 > VCM_BATTERY_CLASS Velg om det er AGM eller ikke. Om ikke agm velg: B070 - 70Ah, B080 - 80Ah B090 B095 B110 Er det AGM velg: A070 A080 A090 A105 trenger noen timer etterpå før alt er Ok, ca 3 timer tror jeg det er. Men en viktig info er at dette er ikke å registrere batteriet for det kan du ikke med esys, men du koder bilen til å akseptere det.
 2. arildopc

  Kun varmluft i gulvet fra varmeapparat

  Har du prøvd å resette feilkodene for å se om det hjelper?
 3. arildopc

  F11 - Juletrelys under kjøring

  Jo du kan kode det selv både med rheingold, esys eller andre programmer, men gjør du det feil så kan det bli veldig så irriterende etterpå. Jeg har gjort det selv både med esys og med Carly uten problem tidligere.
 4. Hva er km på bilen og hvorfor ble bærearmene skiftet? Verkstedet som gjorde jobben er de rangert som kvalitets verksted eller bare billig?
 5. arildopc

  Problemer med sporing på F25 X3

  101Y og 102Y er last trykket dekkene er designet for. Ja om du skal ha dem stilt inn for «full» bil så blir det rett. At dekkene har mer trykk fra dekkforhandler er helt normalt. De gjør det for at dekkene skal fylle felgene godt. Dette må du justere etter noen km. Utfordringen er at dette opplyser dem sjeldent om.
 6. arildopc

  Nye sommer dekk til F10

  Nei ikke i det hele tatt. Dekken skal ikke være tilgriset med fett. Om det er noe profesjonalitet i dem så rengjør de dem eller tørker av dem som minimum. At de har høyere dekktrykk er velkjent for at dekket skal fylle ut felgen godt i starten. Men 2 bar over var å ta veldig i synes jeg. Jeg fikk mine lagt på hos 4dekk i Larvik og veldig fornøyd med jobben de gjorde. Felgene og dekkene var rene og greit trykk. Opptre med slik arroganse er ikke PR de egentlig ønsker seg tror jeg, for det du skriver om dem gjør nok at de fleste som leser dette styrer unna dem fremover.
 7. arildopc

  Nye sommer dekk til F10

  Jeg har kjørt på Assymetric 3 nå i 1 måned snart og veldig fornøyd. De er veldig presise og gir en god kjørefølelse. Ingen sporing i det hele tatt. Jeg kjører standard profiler på 19*8,5" og 19*9,5" felger. Støyen er ikke så ille, men på grov asfalt støyer disse også som alle andre gjør, men MYE mindre enn RFT bridgstone og Continental dekk jeg har hatt. Det er mer støydempingen i bilen som avgjør der. Nå kjører jeg F31 og den har jo hjulstøy som mellomnavn så....
 8. arildopc

  Mørke streker i ryggekameraet

  Noen som har sett slike mørke streker før? kommer av og til.
 9. arildopc

  Oljelekkasje luftspjeld?

  Begynner å bli ganske grodd i kanaler og slanger vil jeg tro, bør nok ta av å renses. Kanskje fjerne egr etterpå så slipper du dette og motoren får det litt bedre også.
 10. Godt å få børstet bort litt støv...
 11. arildopc

  E91 / Knirk fra dører.....blir gal av det!

  Noen som har kommet lengre og har tilbakemeldinger på alt de har prøvd?
 12. Jeg kjøpte også BAY9S på ebay og kodet bort varm og kald pæresjekk. Pærene har innebygd motstand og dioder for CanBus systemet. Funker meget bra uten flashing eller flickering.
 13. Takk for den oppklaringen, overså den detaljen der
 14. https://www.gsbildeler.no/lykter-lykter_bak/skiltlys_led_original___922581
 15. https://www.gsbildeler.no/lykter-lykter_bak/skiltlys_led_original___922581