tikka

Medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. tikka

  Den store finn.no tråden.

  Synst dinne va meget bra https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=110418421
 2. tikka

  Bytte abs styreenhet

  Hei. Lurte på om det er en stor jobb å bytte styreenheten til abs'n på en bmw 1 serie 2005 model?
 3. Er for pressen som dei har invitert til Ålesund. Er også biler fra jaguar events og land rober events her med.
 4. Men du sir at turboen blei byttet i 13 og for 60000 km siden. Ville nok ha tatt en teledon å funnet ut om det er gjort på verksted og om så bare sendt dem en mail med reklamasjon på jobben. Skader ikkje.
 5. Tenkte at dei va no ikkje så mye større enn en Fiesta heilt til e leste teksten
 6. Er desverre slik de skal se ut.
 7. Men går e inn på norske sixt.no å velge samme dato samme henteplass i Tyskland så får e fri kilometer
 8. Såg kjapt no på mobilen. Valgte en 3 serie eller lignende hente på flyplassen , de endte med kjørelengde 420 km for dagen.
 9. Må si LeMans blue hadde blitt mitt valg.
 10. tikka

  Bavaria ber meg ta regningen

  Men er det når du bremser dei pipe eller er det når auto holden(vet ikkje ja den hete, den som holder bremsene litt når du står i bakker. Bakkestart assistent.?) slipper opp?
 11. tikka

  Den store finn.no tråden.

  Q7`n begynnte på 2,4 i si tid
 12. Jeg hadde tenkt å gjør dette med en Chevrolet taho og de er ingen som kan stoppe deg fra å gjøre dette når du har fått den på kvite skilt, men du må inn og vise den med baksetene i og funksjonelle. Så kan du ta ut igjen setene og bygge om til varebil i( hermetegn) . De var i allfall svare jeg fikk av svv.
 13. Reklamasjonsrett er 5 år på sjølve reparasjonen og materielle som er brukt , så jeg mener det er innafor å klage på det.
 14. tikka

  Delebiler utlandet

  Trenger litt mer enn bare motor bilen jeg skal bygge om er en 2005 e87. Så kikker etter en bil med motor, girkasse og drivlinje. Om bilen er er ribba for interiør spiller ikkje noe rolle.
 15. Hei. Går å planlegger et prosjekt å er på leit etter en delebil med det jeg trenger. Er på leit etter en 5 serie med 550d motoren. Noen som vet om nettsteder som selger delebiler i England, Danmark, Tyskland, Polen, osv.. Sverige vet jeg har bildelsbasen men der var ikke noen biler av interesse. Noen som kan hjelpe?