Connie Cumstains

Medlem
 • Innholdsteller

  156
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Connie Cumstains vant dagen sist Oktober 16 2013

Connie Cumstains hadde mest likt innhold!

Om Connie Cumstains

 • Rang
  Løytnant
 1. Connie Cumstains

  kwsuspensions.net frakt,moms,toll?

  Det er ikke toll på bildeler, men du må betale moms.
 2. Connie Cumstains

  kwsuspensions.net frakt,moms,toll?

  billige-senkesett.no er dansk(?), bildeler.no er norsk leverandør, men de har pr. nå kun kw-reservedeler i webshopen, så jeg tror du må ringe eller sende mail.
 3. Connie Cumstains

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  De fleste bilene car and driver tester gjør det bedre enn tallene produsentene oppgir, fordi de testes på en drag bane. I tillegg ble bmwen testet i januar/februar. https://www.youtube.com/watch?v=Xzh_fl2GB9s Det han mener er at det heller er forskjell på kalibreringen på de rullende landeveiene, enn bilene. De dynotallene du leser om på Internett betyr egentlig ingenting.
 4. Connie Cumstains

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  http://www.m5board.com/ Tror du får deg en overraskelse hvis scroller til bunns.
 5. Connie Cumstains

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Jeg poengterte at frontmontert motor og bakmontert girkasse ikke er definisjonen på transaxel slik mange tror, jeg nevnte at 911 også har transaxel, for å definere hva en transaxel faktisk er for noe. Jeg prøvde også å forklare hvorfor begrepet brukes om frontmotor/bakgirkasse biler, og i mangel på bedre ord sa jeg det nevnes fordi det er en kuriositet på en spesiell konstruksjon. Trf forklarte derimot kjempebra (dette er grunnen til at 924 etc omtales som transaxel biler): Det du har gjort er å påstå at Porsche bruker begrepet om mellomakselen på disse bilene. Porsche bruker Zentralrohr, som trf påpekte tidligere. Hvis du (eller noen andre som har misforstått) forstatt ikke tror på dette, se her: http://www.porsche.com/all/media/pdf/originalparts/de/D_944_85_KATALOG.pdf (står på side 62). Her har du en link som du kan sjekke ut 924, 944, 968 og andre Porsche modeller sine navn på deler. Det at du kaller det å presentere fakta for å komme med beskyldninger eller å keverulere, det er trist, og med det virker det som om du bruker tråden for å framstå som påtat allviten og ufeilbarlig, framfor det å forkynne kunnskap.
 6. Connie Cumstains

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Nei, dette er helt feil, jeg skjønner ikke hvor du får dette fra, det er en girkasse uansett hvilket språk. Grunnen til at det nevnes i forbindelse med 944 osv. er fordi det er en kuriositet at den har det, det er en uvanlig kombinasjon, og i mangel på bedre ord benyttes begrepet transaksel, og det for å beskrive girkassen, ikke mellomakselen. På en 911 og biler med motor og drivhjul i samme ende kan man ta det for gitt at girkassen er av typen transaksel. Jeg forsto utmerket hva du mente, det skrev jeg også, jeg nevnte også at en 911 også har transaksel (som uansett skrivemåte er en girkasse type), og klargjorde hva det var for noe. Jeg prøvde å redigere innlegget for å tydeliggjøre hva jeg mente, men hele innlegget forsvandt. Du kan sammenligne denne diskusjonen med at noen sier de har polert bilen, når de har gitt den et lag med voks. Har du et snev av interesse for bilpleie, så rynker du på nesen. Jeg rynket på nesen. Edit: Takk TRF, du har skjønt det.
 7. Connie Cumstains

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Jeg har aldri sakt at transaksel er en aksling, men at det er en girkasse. Det er ikke en del på en girkasse, eller en del tilkoblet en girkasse, men selve girkasse konstruksjonen. Jeg aner ikke hva du har søkt på, eller hvordan du klarer å misforstå dette, her er mine tre første treff når jeg googler "transaxle": https://en.wikipedia.org/wiki/Transaxle http://www.crankshift.com/transaxle/ https://www.carid.com/articles/transaxle-vs-transmission.html Transaksel = en alt-i-ett girkasse. Din citroen cactus har en transaksel.
 8. Connie Cumstains

  Tilbakemeldinger på "Nye Bimmers.no" gjøres her

  Har problemer med redigering, når jeg prøver å redigere et innlegg forandres tekstboksen til en "ny fane", dvs. jeg får alt innholdet på siden med bimmers logoen og fungerende lenker i en mindre versjon i tekstboksen. Bruker stortsett forumet når det er rolig på jobb, da med jobb pc som er litt spesiell, så kan være hos meg problemet ligger, men hvis noen andre opplever det samme kan dette være noe å se på. vil tilføye at dette er sporadisk, ettersom jeg fikk til å redigere nå.
 9. Connie Cumstains

  Fredriks alternative bimmerstråd

  https://www.google.com/search?q=transaxle Transaksel høres nok mer eksotisk og komplisert ut enn det faktisk er, stortsett alle biler med motor og drivhjul i samme ende har en transaksel. Transaksel nevnes oftest når en bil er konstruert på en måte slik at det er en kuriositet at bilen har det, 300 serien til volvo var den første volvoen med transaksel, alle volvoer etter 900 serien har transaksel. Du kan sammenligne en transaksel med dihydrogenmonoksid:
 10. Connie Cumstains

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Transaksel er ingen aksling, men en type girkasse, en girkasse med differensial som er koblet til drivakslinger (halbwelle/halfshaft). Jeg kan beskrive det bedre med bilder fra en Porsche 944 Dette er selve transakselen, "rundingen" på siden av girkassen er hvor drivakselen festes (transmission + axle=transaxle): Denne girkassen er fra en m3, det er en konvensjonell girkasse, den har ingen "runding" på siden (transmission + axle = transmission). Dette er drivakslinger (halbwelle/half shaft), på en 944 eller andre biler med transaksel er de koblet til transakselen, for biler uten transaksel er de koblet til differensialen: Dette er en mellomaksling ( kardanwelle(?) /drive shaft), på en 944 akslingen som som går fra motoren til girkassen (transakselen). På en konvensjonell bakhjulsdrevet bil går den fra girkassen til differensialen:
 11. Connie Cumstains

  Fredriks alternative bimmerstråd

  og girkassen bak, jeg vet også at porsche museet hadde et 40 års jubileum for disse modellene og kalte utstillingen for 40 år med transaksel. Poenget mitt er at 911 også har transaksel. Dette er en transaksel girkasse: Den er fra en vw boble, og du kan se akslingene stikker ut fra girkassen.
 12. Connie Cumstains

  Fredriks alternative bimmerstråd

  911 har transaksel, transaksel er en forkortet (og fornorsket) måte å si transmission+axle på. Dvs. en girkasse med differensial og drivaksel komponenter integrert. Audi med rettstilt motor og porche 911 er de mest relevante bilene med transaksel i dag. Det skal sies at jeg skjønner at du mener biler med motor i front og girkasse bak, men begrepet er feil.
 13. Connie Cumstains

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Du bør kanskje lese artikkelen på nytt, eventuelt lære litt om hvordan en kamaksel fungerer, og hva Freevalve egentlig er.
 14. Connie Cumstains

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Jeg gikk befalsskolen med to trøndere som pleide å kjøpe biler som skulle vrakes, de kjøpte de med lengst tid igjen til eu kontroll, så skiftet de bil neste mars eller juni. De bilene ble brukt til å komme seg fra a til å, rally og destruction derby. *mye kjøreglede, minimalt med utgifter (årsavgift, drivstoff og omregistrering).
 15. Connie Cumstains

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  https://en.wikipedia.org/wiki/Native_Americans_in_the_United_States