Eselfjes

Medlemmer
 • Innholdsteller

  191
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Eselfjes

 • Vurdering
  Løytnant
 • Bursdag April 10

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E60 520i
 1. Enig i at det er en fin oppgadering, men tror han vil ha AUX så billig son mulig Takk skal du ha.
 2. Spennede prosjekt! Morsom den vifta til turboen, men er det ikke i dag et poeng i å holde eksosen så varm som mulig, slik at man får høy fart på eksosgassene?
 3. Ta noe skikkelige oppbremsinger i blant, så slipper du rust på skivene
 4. Jeg har et sølv 110ah fra Biltema, og det har fungert fint hittil i vinter. Har en preface med MASK og den minste stereopakka. Har jeg subene under setene?
 5. Så eneste mulighet for AUX i e46 før 2003 er å koble seg på CD-ledningene?
 6. Har en kompis som har en 02 E46. Koblet til ledningen bak på spilleren, men mode kom ikke opp. Hvordan oppdaterer man firmware?
 7. Tenker veldig mye på felgvalg om dagen. Har sett på felger fra BBS, Zito, Breyton, Avant Garde, Work (drømt er vel mest riktig å si), BMW (style 95, 166 osv.) og noen få GS-felger. Er ikke så glad i Vossen-kopifelgene til GS, da de blir alt for åpne for de "små" bremsene jeg har. Felgbudsjettet mitt er litt begrenset, da jeg har planer om å overhale vanos og godkjenne senken, samt at russetiden nærmer seg Men jeg kom på at man får GS Concave til omtrent en slikk og ingenting. Jeg er ikke veldig glad i polert front, men alt kan jo lakkes. Så tanken er å lakke de i en litt mørk gråfarge. Ser det ligger noen bilder av lakkerte GS Concave, men er usikker på om jeg vil legge ut bilder, uten å spørre om lov. Tror denne kanskje kunne ha bli bra:
 8. Nå er jo bilen komplett Tar seg jo godt ut, selv på vinterhjul.
 9. Ser sjeldent noen som retrofitter lyktene fra facelift, er det vanskelig eller går pre facelift for å være penere?
 10. Er nok helst M5 kopifanger beregnet på vanlige E60-skjermer jeg vurderer
 11. Ja, er litt redd det blir noe jobb med M5-style. Var en på E60-siden på Facebook som hadde en sånn fanger, og den stakk litt ut der fangeren møter framskjermene.
 12. Synes M5-style er ganske bøs, men er redd det blir litt som å sette M5-emblemer på bilen Men om jeg kommer over en m-sportfanger til en hyggelig pris, kjøper jeg den nok. Alt er bedre enn den jeg har Tusen takk! Jeg blir bare mer og mer glad i høyden og ikke minst kjøreegenskapene Kunne sikkert vært lavere, men jeg kommer fint over alle fartsdumper, så jeg må si meg fornøyd.
 13. Takk! Gjorde ikke noe det nei Felger og en annen fanger, så blir den bra.
 14. Da har det skjedd litt igjen Som nevnt i forrige post røyk den ene fjøra bak. Tenkte at dette var en fin anledning til å oppgradere litt. Coilovere var uaktuelt. Min mening er at med mindre man legger mye penger i understell, så er det lettere å få en bil til å kjøre bra med senkefjører og dempere enn med billige coilovere. Dessuten trenger jeg ikke å gå så lavt at coilovere er eneste alternativ. Ble ikke Eibach på grunn av høyde. Tror H&R 50/40 hadde blitt litt for lavt igjen, derfor ble de valgt bort. Ble derfor H&R 35mm, noe jeg er veldig fornøyd med. Høyden er akkurat passe. Man ser at den er litt lavere enn originalt og jeg trenger ikke å kjøre sidelengs over fartsdumper. Selv om jeg merker at den er stivere, har den beholdt komforten. Jeg har ikke fått testet den skikkelig men jeg synes faktisk den takler fartsdumper bedre, da den er mye mer kontant istedenfor å gynge over dumpene. Tok noen bilder for å vise høyden: Gleder meg til å få på noen fine sommerfelger Tror det blir noen brukte GS-felger eller felger i samme prisklasse, siden økonomien ikke helt tillater dyre felger. Kunne tenkt meg GS Silvertrack, Fighter eller Evolution. Men hvis det dukker opp noen XXR 527 eller JR-11 i riktig dim, så kan det godt hende det blir noe sånt Ble også lagt inn en bestilling hos Koed denne uka. Er bare "kjedelige deler", men det var nesten nødvendig for å beholde nattesøvnen. Oljetilførselen til vanosen, blokka og plastdekselet under motorrommet var veldig oljete, så håper den nye oljeslangen løste problemet. Selv om noe sier meg at problemet ikke er løst enda Videre byttet jeg kjølevannssensoren på returslangen til radiatoren. Jeg har hatt problemer med at radiatorvifta gikk på full fart når bilen sto på tomgang. Det var noen minusgrader i går, så jeg venter til det blir varmere før jeg friskmelder bilen.
 15. Åå fy! Det var et meget fint eksemplar! Drøy forskjell på fjørene da. Ser ut som du bygger drømmegarasjen