Eselfjes

Medlemmer
 • Innholdsteller

  395
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Eselfjes

 • Vurdering
  Major
 • Bursdag April 10

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E28 og E60
 1. Eksosanbefalinger til E28 520i?

  Mitt oppsett durer litt på tomgang, men med en gang man får litt turtall, slutter duringa. Jeg har ikke noe inntrykk av at lyddemperen jeg satt på, demper så veldig mye.
 2. Eksosanbefalinger til E28 520i?

  @Gabz Jeg tok vinkelsliperen og kappet av bakpotta, og sveiset på en straight through 2,75" Dynomax lyddemper jeg hadde liggende fra 200sx-en. Lyden er pen og dyp på tomgang, samtidig som det ikke durer ved kjøring. For meg er det ikke en fullgod løsning, men jeg er ganske fornøyd med lyden. På sikt skal jeg få tak i ett annet eksosanlegg, men for nå fungerer det bra. Bare husk å få tak i en lyddemper som har omtrent de samme målene som den originale, da det ikke er mye plass i bredden.
 3. E 30 sendt til lakkering.

  Så gøy at du fortsetter med Jetronic. Jeg har LE-jetronic på E28-en med M20B20. Vet du hvordan det fungerer med ombygging til luftmassemåler? Jeg har hørt noe om at motoren går litt magert med den originale luftmengdemåleren.
 4. E28-en har det bra på vinterlagring Untitled by Willy Saxhaug, on Flickr Untitled by Willy Saxhaug, on Flickr
 5. E 30 sendt til lakkering.

  Pent arbeid her! Er planen å kjøre med original motorstyring og fordeler? Regner med det er noe Jettronic og ikke Motronic?
 6. Er TA Technix til E28 greie?

  Enig i at den blir for høy i fronten. Det er nok greiere å kjøpe noe som senker mer foran ja.
 7. Er TA Technix til E28 greie?

  https://www.billige-senkesett.no/shop/h-r-senkefjaerer-bmw-5-serie--e28--101946p.html Dette er med H&R-fjærer. Jeg er ikke helt fornøyd med høyden foran, så det blir nok en annen løsning på lang sikt, men de fungerer godt nok som en midlertidlig løsning.
 8. Hagen´s E24 635csi ny bil!

  Skjønner Er vel ikke noe verre enn at det blir litt mer bråk vel? Bør vel kanskje ta mattene i motorrommet på min. Jeg lurer litt på om de har skylda for rust i torpedoveggen.
 9. Hagen´s E24 635csi ny bil!

  E24 ja Litt greiere å se enden av tunnelen med et godt utgangspunkt. Hva gjør du med de svarte mattene som ligger inntil torpedoveggen og rundt girkassetunnelen? Mattene på min bil er skikkelig lurvete og slitte. Det ser også ut som de holder godt på vann.
 10. Stål plate under motor

  Ser ut som det bør være en enkel og grei jobb med et sveiseapparat.
 11. IMG_8509 by Willy Saxhaug, on Flickr Nam Snart ferdig
 12. Ser bra ut! Driver med det samme på E28-en for tiden. Er en drittjobb, men jeg har troa på at det blir veldig bra til slutt Jeg vil anbefale deg å fjerne den lille "mutteren" som sitter mellom slavesylinderen og bremserørmutteren, før du lufter clutchen. Bare søk på CDV og BMW på google, så ser du hvordan den ser ut. Jeg gjorde det på E60-en og det ble merkbart lettere å slippe clutchen på riktig tidspunkt.
 13. Tråden for BMW med høy KM-stand.

  E28-en min rundet akkurat 306 000, før den ble parkert for vinteren. IMG_8542 by Willy Saxhaug, on Flickr Bilen bærer ikke noe særlig preg av å ha gått langt. Den bruker ikke olje eller vann, og den er egentlig ganske pen både innvendig og utvendig. Det eneste er at sjåførstolen er slitt og litt rust ett par plasser. Har tatt det verste av rust, og stolen er bytta, så nå begynner jeg å bli ganske fornøyd. Untitled by Willy Saxhaug, on Flickr IMG_8508 by Willy Saxhaug, on Flickr
 14. Svinghjul lager M20

  Jeg driver å kjøper inn deler til manuellombyggingen av E28-en. Hvilke lagre trenger jeg, og er det eventuelt noen lagre som allerede sitter på motoren jeg har i bilen (altså med automat). 142 by Willy Saxhaug, on Flickr Er det slik at del nr. 16 og 2 erstatter 3-6, eller trenger jeg 2-6 og 16?