Eselfjes

Medlemmer
 • Innholdsteller

  279
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Eselfjes

 • Vurdering
  Kaptein
 • Bursdag April 10

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E60 520i
 1. Jeg har en M54 som "brukte" litt olje. Etter at jeg byttet toppdekselpakningen og pakningen til oljefilterhuset, er problemet nesten borte. Ser den svetter litt rundt simringen på veiva, men det er ikke mye. Det har alltid forsvunnet litt vann også. Fant ut at reservoaret hadde en liten sprekk, så nå bruker motoren nesten ikke vann eller olje. Du kan jo se etter lekkasjer, da det tross alt er lettere å løse enn å bytte oljeringene på stemplene eller ventiltetningene.
 2. Er kanskje dørpakningene mine som knirker ja! Jeg har irritert meg over knirkingen i flere uker.
 3. Åhh, 7-serie er så sjef Angående feilene er dette sånt tull som gjør at inntrykket man får av verkstedet blir dårlig. Men er den good når det kommer til karosseriet og lakken da?
 4. Jepp, de har alltid vært dyre, men det hjelper nok ikke på prisen at de ikke er i produksjon lengre.
 5. Gratulerer Gabz! E46 med morsom motor er ikke helt feil Er planen fortsatt E60?
 6. @Reef89 er litt usikker på hvor lenge jeg beholder bilen, så er usikker på hvor mye jeg skal legge i den Satt du inn en forsterker også, eller byttet du bare høyttalerne?
 7. Bilen min har den minste stereopakka. Jeg tror jeg har klart å sprenge en av høyttalerne, enten den i døra eller den under setet. Er det noe poeng i å bytte enten høyttalerne i dørene eller de under setet, med høyttalerne fra de andre høyttalerpakkene? Regner med at disse høyttalerne vil ha høyere impedans, som vil gi lavere lyd, med mindre jeg kjøper en forsterker?
 8. Aha Da skal jeg passe på å gjøre det
 9. Det er jeg usikker på. Jeg finner ikke noe om at demperne er byttet i dokumentene til forrige eier, så jeg vil anta at de er noen år gamle. Men de lekker ikke olje. Eller er det gassdempere? Jeg bestilte nye indre foringer til bærearmene bak, da jeg synes de så litt slitne ut på den ene siden. Jeg leste noe om at understellet skal ha samme posisjon, når skruene på bærearmen skal strammes, som når bilen står på bakken. Er dette sant?
 10. Takk Thundercoil Får håpe det er svingarmforingene. Ja, både fjærene og demperne er identiske, men jeg synes det ser veldig rart ut med 1,5 cm forskjell mellom høyre og venstre side. Jeg synes ikke den blir merkbart lavere på venstre side med en person i førersetet heller, så jeg tror det er noe som er feil. Jeg har planer om å godkjenne fjærene, så hadde vært greit å ha alt på stell.
 11. Lufttrykket er likt, og jeg har sjekket bilen på flere underlag med varierende drivstoffmengde. Er det noen foringer som gir spesielt utslag på høyden? Det er snakk om 1cm-1,5cm forskjell.
 12. Hei, har etter at jeg monterte H&R senkefjører lagt merke til at bilen er høyere på den ene siden bak enn den er på den andre siden. Jeg tenkte at fjørene kanskje var feilmontert, så jeg tok ut begge fjørbeina for å sammenlikne. Problemet er at de var nøyaktig like høye da jeg satt de ved siden av hverandre. For å være helt sikker, satt jeg det høyre fjørbeinet på venstre side, og omvendt. Da jeg slapp bilen ned på hjula, så jeg at venstre side var høyere enn høyre, akkurat slik det var før jeg byttet side på fjørbeina. I samme slengen så jeg over foringene på bakakselen. Foringene i de øvre stagene så og kjentes fine ut, men jeg la merke til at det var sprekker i iallefall en av de indre foringene på bærearmen. Kan dette resultere i høydeforskjell?
 13. Kan skjønne at trangen etter noe nytt, øker etter noen år med den samme bilen. Kan vi forvente å se ettermonteringer på den nye bilen?
 14. Vet de veier like mye og derfor endres ikke vektfordelingen. Det jeg mente var at jeg er usikker på om å bytte til større motor vil gjøre at jeg får lyst til å beholde bilen. Var dårlig formulert fra min side. Mulig det uansett er lettere å kjøpe en annen e60 hvis jeg vil ha b30.
 15. @Zeveren Supersaxy. Var ikke veldig aktiv. Hadde først en Derbi Senda med svarte kåper og senere en svart YZF 125 med gulldekaler