Eselfjes

Medlemmer
 • Innholdsteller

  258
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Eselfjes

 • Vurdering
  Kaptein
 • Bursdag April 10

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E60 520i
 1. Bør man ikke ha noe i mellom tanga og stempelet da?
 2. @Otis Regner med at dere ikke har funnet ut av det? Det er spesielt framtredende når jeg rygger og ratter. Prøvde å sjekke litt, men fant ingen dårlige foringer heller. Nå var jeg ikke helt under bilen da den bare sto på jekken.
 3. Jeg har samme problemet med min bil. Det klakker når jeg kjører over brostein. Når bilen står i ro og jeg svinger fort fram og tilbake med rattet, klakker det i det jeg stopper rattet og vrir det i den andre retningen. Klønete forklart, men forhåpentligvis litt forståelig. Har tenkt topplagre, men er kanskje noe annet?
 4. Konge, da har jeg litt å gå på
 5. Pappa hadde CLA-en der etter at verkstedet lagde ett hakk i frontfangeren. Er ikke mulig å se at det har vært en skade der en gang, så han var veldig fornøyd.
 6. Jeg sliter med det samme problemet, men på en e60. Jeg har ikke noe lyst til å lufte bremsene. Kan jeg løse problemet med å demontere caliperen så mye som mulig, og aktivere stempelet ved å trykke på bremsepedalen? Jeg er litt redd for at jeg ikke får dyttet stemplet inn igjen, er det noen tips her? Tenkte også å fjerne rust og smøre glideboltene.
 7. Hvilke seriøse bedrifter driver med retting av felger? Må nok sende inn en felg eller to.
 8. Stilig! Kjøper du maps eller har du benk?
 9. http://www.ebay.com/itm/MacPherson-Interchangable-Fork-Strut-Coil-Spring-Compressor-Extractor-Tool-Set-/112366489562?hash=item1a29908fda:g:S14AAOSwzgBY2RgA Denne ser ikke så dum ut. Koster ikke den samme greia ganske mye på Biltema?
 10. Sant, men hadde ikke tenkt å bruke så mye på motorolje denne måneden. Tenkte mest på andre butikker.
 11. Hvor er det billig motorolje å få kjøpt? Må kjøpe 12L shellolje fra Motoroljer.no for å få en god pris. Det er litt i drøyeste laget, da det ikke holder til to oljeskift.
 12. Har hatt en S13, så blir omtrent det samme. Synes komforten var fin på H&R fjærer med nye dempere. Bensinforbruket var synnsykt når man lå i 110+ på motorveien, men til daglig var det ikke så ille. Så lenge man ikke trimmer motoren så pleier de å være ganske holdbare, og hvis noe først skulle gå galt, er bilene utrolig lettskrudde. Deletilgangen er grei, ikke på langt nær så god som til BMW, men det er veldig enkelt å få tak i brukte deler. Det er alltid noen som har en delebil stående. Nye deler fra Nissanforhandlere er utrolig dyrt.
 13. Har Fusso selv og selv om jeg er fornøyd med holdbarheten, er ikke glansen så mye å skryte av. Extreme Gloss er kanskje en fin sommervoks. Håper du oppdaterer oss på glans og holdbarhet
 14. Den bilen der er skikkelig humørsjuk etter hva jeg har sett på Facebook. Støtt og stadig nye feilkoder.
 15. Mener å ha lest at DNB regner ombygde M3-er som vanlige 3-serier. Vet ikke om dette stemmer, men det kan jo være verdt et forsøk.