Eselfjes

Medlemmer
 • Innholdsteller

  224
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Eselfjes

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E60 520i
 1. Utrolig kul M3! Hadde en S13 selv, og jeg husker jeg så bilder i 200sx-gruppa av S14 du bygde S14 ble utrolig kul, og det lover iallefall veldig bra for denne bilen
 2. Klarer motorstyringa å ta høyde for at det brukes 98 oktan da? Er vel kanskje bare trykkstyrte dyser?
 3. Ser bra ut Er det Afe-kitet? Er det å få tak i billig noe sted?
 4. Noen som har montert eller vet hvordan det er med sportsfilter på m54? Har lyst på litt mer lyd fra bilen, men tror det blir litt jall å gjøre noe med eksosen. Sportsfilter i et cold air intake gir jo grovere lyd, samt at det lett kan skrus originalt.
 5. Vet ikke helt hvor godt jeg liker akkurat det. I E60 justeres temperaturen på luften fra ventilene i midtkonsollen i iDrive. Synes det tar en del fokus vekk fra kjøringen når man er varm og må inn i iDriven å kåle. Andre innstillinger som ikke brukes så ofte, kan gjerne gjemmes vekk i multimediasystemene for min del.
 6. Åja, kanskje greit å gå for Sachs da ja.
 7. Hva er galt med Bilstein? Ser selvfølgelig den med at Sachs er originalt, og jeg har ingenting i mot Sachs som merke, men hva er galt med Bilstein?
 8. Hva er det rimelig å ta for en AC Schnitzer-fanger? Med PDC-hull i Sapphire Black. Hel og uten riper.
 9. Er ikke det en av kompisene til Mikkel Christiansen sin?
 10. Du kan finne en brukt del ja. Kan hende det fungerer å rense den gjennomsiktige plata i sensoren. Skal ligge noen guider på nettet.
 11. Sliter med at brekket henger på og lager en pipelyd hvis jeg drar godt i brekket. Pipelyden går over så fort jeg har kjørt ca. ti meter. Hvor begynner jeg?
 12. Slike ting er utrolig morsomt! Savner en fototråd her inne, der det kan diskuteres teknikker og redigering. Selv er jeg ikke flink til noen av delene, jeg sliter med å få de virkelige blinkskuddene. Men jeg ser jo at det er mye kunnskap om det her inne, spesielt du og Gabz tar veldig fine bilder
 13. Takk skal du ha, da bestiller jeg to ekstra Jeg antar at disse ikke passer: https://www.ebay.com/itm/401229630791 Og jeg må ha noen slike istedenfor: https://www.ebay.com/itm/201679079984 Åja, nei er ikke sikker Men om det er CHF kan jeg bare få tak i ei flaske CHF og blande med den gamle væska?
 14. Jeg har lite servoolje, så tenkte å etterfylle frem til jeg får kjøpt et nytt lokk til servooljebeholderen. Ser den skal ha ATF-olje, kan jeg da bare dra på biltema, kjøpe ATF-olje og blande den med olja som allerede er der? Eks: http://www.biltema.no/no/Bilpleie/Olje/Hydraulik--og-Transmisjonsolje/Transmisjonsolje-2000028186/
 15. Jeg kjøpte LED-pærer på Ebay. Lyser veldig bra bakover, men du må kode vekk pæresjekk for å bli kvitt feilkode