Eselfjes

Medlemmer
 • Innholdsteller

  387
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Eselfjes

 • Vurdering
  Major
 • Bursdag April 10

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E28 og E60
 1. Hagen´s E24 635csi ny bil!

  Skjønner Er vel ikke noe verre enn at det blir litt mer bråk vel? Bør vel kanskje ta mattene i motorrommet på min. Jeg lurer litt på om de har skylda for rust i torpedoveggen.
 2. Hagen´s E24 635csi ny bil!

  E24 ja Litt greiere å se enden av tunnelen med et godt utgangspunkt. Hva gjør du med de svarte mattene som ligger inntil torpedoveggen og rundt girkassetunnelen? Mattene på min bil er skikkelig lurvete og slitte. Det ser også ut som de holder godt på vann.
 3. Stål plate under motor

  Ser ut som det bør være en enkel og grei jobb med et sveiseapparat.
 4. IMG_8509 by Willy Saxhaug, on Flickr Nam Snart ferdig
 5. Ser bra ut! Driver med det samme på E28-en for tiden. Er en drittjobb, men jeg har troa på at det blir veldig bra til slutt Jeg vil anbefale deg å fjerne den lille "mutteren" som sitter mellom slavesylinderen og bremserørmutteren, før du lufter clutchen. Bare søk på CDV og BMW på google, så ser du hvordan den ser ut. Jeg gjorde det på E60-en og det ble merkbart lettere å slippe clutchen på riktig tidspunkt.
 6. Tråden for BMW med høy KM-stand.

  E28-en min rundet akkurat 306 000, før den ble parkert for vinteren. IMG_8542 by Willy Saxhaug, on Flickr Bilen bærer ikke noe særlig preg av å ha gått langt. Den bruker ikke olje eller vann, og den er egentlig ganske pen både innvendig og utvendig. Det eneste er at sjåførstolen er slitt og litt rust ett par plasser. Har tatt det verste av rust, og stolen er bytta, så nå begynner jeg å bli ganske fornøyd. Untitled by Willy Saxhaug, on Flickr IMG_8508 by Willy Saxhaug, on Flickr
 7. Svinghjul lager M20

  Jeg driver å kjøper inn deler til manuellombyggingen av E28-en. Hvilke lagre trenger jeg, og er det eventuelt noen lagre som allerede sitter på motoren jeg har i bilen (altså med automat). 142 by Willy Saxhaug, on Flickr Er det slik at del nr. 16 og 2 erstatter 3-6, eller trenger jeg 2-6 og 16?
 8. E28 forskjell på ZF og Getrag girkasse.

  Hvis det stemmer at alle 520i solgt i Norge kom med ZF-kasse, så trenger jeg vel kun å finne noen med en 520 delebil. Det gjør det isåfall langt enklere å finne deler. Greia er at jeg bygger om fra automat, så jeg har ingen av delene jeg trenger. Takk for info 520i kom jo med firetrinns, så det er mulig firetrinnsmodellene kom med en Getragkasse?
 9. E28 forskjell på ZF og Getrag girkasse.

  Hmm, wikipedia mener at 520i ble levert med ZF-kassa. Han jeg kjøpte den av sverger på at den ble tatt ut en en e28 med m20 motor https://en.m.wikipedia.org/wiki/BMW_5_Series_(E28)
 10. Har fått tak i en ZF S5-16 som jeg skal bruke i 520i E28-en min. Har forstått at Getrag-kassa er den vanligste, og at det gjør ting vanskelig med tanke på å få tak i andre deler til ombyggingen. Kan jeg bruke spakstell, girkasseoppheng og mellomaksel fra Getrag-kassa, eller er kassene såpass forskjellige at jeg må finne deler fra E28-er som kom med ZF-kassa?
 11. Huh? Ser flere er misfornøyde med E60 på vinterføre. Er det fremkommeligheten? Nå har jeg ikke så mye annet å sammenligne med enn Mondeo og 200sx, men jeg synes ikke E60-en er spesielt ille på vinterføre.
 12. Jeg skal bygge om en E28 520i til manuell. Er det noen som har en manuell girkasse eller andre deler jeg trenger til ombyggingen? Per i dag har jeg ingen av delene jeg trenger.
 13. Åhh, ser ut som en riktig utstyrt E61 Angående IBS-sensoren, så begynte min å trekke strøm i fjor. Løsningen min ble bare å koble den ut, og jeg kan ikke si at jeg har hatt noe trøbbel med batteriet siden den gang. Jeg kan bytte batteri 2 ganger, hvis jeg husker riktig, til prisen av en IBS-sensor, pluss at jeg slipper å tenke på at IBS-sensoren kan feile og trekke strøm. Så jeg kommer nok ikke til å gjøre noe med den
 14. Rust Untitled by Willy Saxhaug, on Flickr Untitled by Willy Saxhaug, on Flickr
 15. Felgforslag E46 coupe facelift

  Japan Racing JR 11?