Sindre Dahl

Medlemmer
 • Innholdsteller

  313
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

Sindre Dahl last won the day on August 3 2014

Sindre Dahl hadde mest likt innhold!

Om Sindre Dahl

 • Vurdering
  Major
 • Bursdag 03/14/93

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Stavanger
 • Interesser:
  Gamle bmw'er
 • Kjøretøy
  E21, E30 320, E91 325d

Siste besøkende

902 profilvisninger
 1. Sindre's E30 banebil

  Ja takk for hjelp å velkommen tebake😃😃👍🏼 Ja håper på det😃 skal nok klare å spinne med den motoren👌🏼 Har nå fått den rette oljepumpe akslingen og drev så nå kan jeg sette sammen motoren å få den i bilen😃
 2. Sindre's E30 banebil

 3. Sindre's E30 banebil

  Fått bremsene hjem og har freshet de opp litt før de skal monteres👍🏼 fått litt mer vinkel også
 4. Sindre's E30 banebil

  Ja det er deilig!😃
 5. Sindre's E30 banebil

  Fått vaska vekk gammal drit og tectyl under pluss spraya med body og montert bakstilling og coilovers🤙🏼😃
 6. Sindre's E30 banebil

  Ja det blir sugis første sesong vertfall😃 får se om det blir turbo neste vinter men da blir det mest sansynlig m50 turbo.
 7. Sindre's E30 banebil

  Dårlig å oppdatere men har fått gjort litt sveist inn forsterkninger i dempertårner bak Fått sveist coilovers👍🏼 Esab spærr🤙🏼 Montert stol og ratt, må justere ned rattstammen en smule
 8. Sindre's E30 banebil

  Jo takk for det ja den har mye av standar rust som e30 får men det holder jeg på å utbedre👍🏼 Er nok mange som tenker at det er fy fy å bygge banebil av den men jeg tenker at å bruke så mye tid og penger for å få et nytt liv i en 4 dørs 320i automat ikke er verdt det. Planen var egentlig å godkjenne den med s50 og ha den på veien men etter noen forsøk på å få tak i papirer på motoren uten hell så ble det bare sånn dessverre ja både 525i og m5’en lever enda. Kjenner jeg savner e34!
 9. Tøft! Sånn så din e34 ser ut så vet jeg at dette blir bra!👌🏼
 10. Veltebur spørsmål

  Tuuuuusen takk👍🏼 Men kan jeg sveise platene sammen i tillegg til bolter? Eller skal platen mellom røret og den som er sveiset i gulvet være "løse" og kun festet med bolter? Tenker på vibrasjoner som gjør at boltene kan løsne.
 11. Veltebur spørsmål

  Ingen som vet??
 12. Sindre's E30 banebil

  Yes! Bler nok sveising av bur denne ukå👍🏼
 13. Sindre's E30 banebil

  Skal til å sveise veltebur og lurer på hvordan det skal festes til gulvet. Det jeg leser meg frem til på reglene er at det skal sveises en plate på 3cm tykk og12cm2 i bunn for så sveise en plate på enden av røret som skal ned mot gulvet så skal det boltes fast med minimum 3 bolter type m8 8.8 kvalitet. De fleste burene jeg har sett er ikke boltet fast gjennom gulvet. MÅ dette gjøres for å få det FIA godkjent eller holder det bare å sveise?
 14. Veltebur spørsmål

  Skal til å sveise veltebur i banebilen (e30) og lurer på hvordan det skal festes til gulvet. Det jeg leser meg frem til på reglene er at det skal sveises en plate på 3cm tykk og12cm2 i bunn for så sveise en plate på enden av røret som skal ned mot gulvet så skal det boltes fast med minimum 3 bolter type m8 8.8 kvalitet. De fleste burene jeg har sett er ikke boltet fast gjennom gulvet. MÅ dette gjøres for å få det FIA godkjent eller holder det bare å sveise?
 15. Lufte kjølesystem M57?

  Har samme problem på min, e91 325dat 2009 vel og merke. Bytta termostat på egr i dag men er lik. Er det samme varmeveksler på e91 og e61?