Mortey

Medlemmer
 • Innholdsteller

  19
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 1. Mortey's E46 320DAT

  Takk skal du ha Skal få ordnet flere bilder i løpet av morgendagen Så blir det bestilt litt div smådeler etterhvert, trenger en service og noen slitedeler må byttes
 2. Mortey's E46 320DAT

  Takk skal du ha
 3. Da har jeg kjøpt meg BMW igjen og valget falt på en original 02 mod E46 320DAT som sto bare en 3 kvarters kjøring unna. Etter å ha hatt en Ford Fiesta i nesten 1 år må jeg si meg veldig fornøyd med å kjøre ordentlig bil igjen. Bilen er i veldig god stand og har ikke funnet rust noen steder. Som student så blir det ikke alt for mye gjort på kortest mulig tid, men skal holde den i den gode standen den er i dag. Må bytte begge blinklys foran og et par smådetaljer ellers. Skal få lagt inn noen flere bilder senere, men her er hvertfall et:
 4. Kjøp av E60/61

  Ja, det kunne vært en idé det. Må se det ann når det nærmer seg et evt. kjøp
 5. Kjøp av E60/61

  Okei, takk for svar Litt skruing går fint, men ønsker en litt nyere bil, men kan ikke være altfor ny heller
 6. Kjøp av E60/61

  Vurderer etterhvert å gå til innkjøp av en E60 og trenger litt tips. Heller litt mot å kjøpe diesel, da jeg skal studere å kommer til å måtte kjøre endel, så viktig at den ikke bruker altfor mye. Hvordan er 520 bensin motoren på forbruk osv. på disse? Har hatt en 523iA E39 før, og veit at den var glad i litt bensin. Hvilken motor er mest slitesterk, hva er typiske problemer på disse bilene? Har alltid skrudd mye, men vil helst unngå så mye som mulig nå. Syntes personlig at sedanen er finere enn stasjonvogna, er det noen fordeler ved å kjøpe stasjonsvogn, annet enn plass?
 7. Søstera mi har en E36 hvor vindusviskerene slutta å fungere, samtidig som radiospilleren slutta å fungere. Det har visst skjedd et par ganger, men har som regel starta igjen av seg selv. Tenkte kanskje det hadde noe sammenheng da begge deler har slutta å fungere og starta igjen likt hver gang. Prøvde å måle meg fram, men fant ikke ut noe særlig, noen som har noe tips om hva det kan være?
 8. Risting i E39

  Takk for svar Da skal jeg få bytta stabstagforinger så fort som mulig og ta det deretter. Kjørte ganske lenge i går og det er merkbart rundt 50-60, og kjenner en svak vibrering når man kommer opp i 100+, men det er ikke helt jævlig, er bare litt irriterende så da er det nok ikke ubalanserte hjul siden jeg veit at det er slark i staget.
 9. Risting i E39

  Da skal jeg prøve å finne ut av det i morra, hvilket stag det evt. er og hvilke foringer som må byttes. Det rister på en måte i hele bilen, føles som om noe er litt slakt, at ikke alt er helt tight på en måte. Kan også lage litt knirkelyd når jeg tar fullt rattutslag til høyre og ved krenging i høyre sving. Nei, er ikke særlig merkbart når jeg bremser, er heller ingen kast i skivene eller noe der, da skivene er bytta for ikke lenge siden og klossene skal jeg bytte til helga da de begynner å bli slitt. Men syntes det var litt rart at den skulle riste sånn pga. av noen stabstagforinger, men er vel sikkert det da.
 10. Risting i E39

  Har en E39 som det rister litt i hvis jeg holder jevn fart rundt 50-60, er det noen foringer som spesielt gjør det, som jeg kan skjekke? Og fikk opp på en service jeg hadde at det var slark(?) i stabstagene, vil det si at foringene må byttes?
 11. E39 telefon problemer

  Godt poeng det! Det var ikke det at den ble ødelagt som var problemet, var mest det at den drev og skrudde seg av og på og hver gang peip det.. Så var som når du kjører ny bil uten sikkerhetsbelte og den pipelyden kommer. Når du kjører med sånn konstant høy piping i 3-4 mil så blir man småirritert.. Men nå ser det ut til at den er rimelig ødelagt da den ikke skrur seg på lenger, så er vel ikke noe særlig problem lenger
 12. E39 telefon problemer

  Kan prøve begge, men kortleseren i bilen fungerer bra. Virker mer som det er telefonen som er problemet.. I dag fungerte den bra når jeg kjørte, men så skrudde jeg av bilen, og når jeg starta den igjen så var telefonen helt mongo igjen. Den skrur seg av og på i et sett, selv om jeg har både sim kortet i og når jeg ikke har det i. Noen som veit hvorfor den skrur seg av og på hele tiden?
 13. E39 telefon problemer

  Noen som veit?
 14. E39 telefon problemer

  Det høres litt rart ut, fordi når jeg tar ut sim kortet så står det da "sett inn sim kort", men den fortsetter å skru seg av og på og pipe som bare det..
 15. E39 telefon problemer

  Har original telefon i min BMW E39 1998, og den har fungert bra helt til nå. Jeg bruker tvilling sim-kort fra One-Call. Kjørte bilen her om dagen og da trykka jeg sim koden og den fungerte bra. Så stoppe jeg bilen og når jeg skulle koble den til igjen så var det bare mange svarte firkanter. Så kom den seg igjen, men da står det, "sett inn sim kort". I dag ble den bare værre, hvis jeg presser sim kortet inn så fungerer den, men detter ut med engang. Da skrur den seg av og på, også kommer det opp "servous rene" eller noe i den duren samtidig som den piper hver gang den skrur seg av og på. Noen som har noen forslag?