BimmerFan!

Medlemmer
 • Innholdsteller

  697
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

BimmerFan! last won the day on November 15 2016

BimmerFan! hadde mest likt innhold!

Om BimmerFan!

 • Vurdering
  Oberstløytnant

Siste besøkende

997 profilvisninger
 1. Sophistogrå har så vidt jeg vet kommet i to utgaver, henholdsvis A90 (-2011) og B90 (2011-). Grunnen til at de sluttet med A90 var pga. jordskjelvet i Fukushima, Japan hvor fabrikken som produserte pigmentene til A90 ble jevnet med jorden. Noen som vet om det er merkbare forskjeller på A90 VS B90 (som jeg har) ?
 2. DAMN! 3GT har så nydelige former
 3. Helt rått! Denne bilen her kommer nok til å bli Norges best utstyrte F01, om den allerede ikke er det
 4. Tusen takk for svar. Dekkmerke og type er akkurat som de jeg har på fra før av. Får se hva det blir til
 5. Hei! Har veldig lyst til å kjøpe et sett med 20" felger (style 312) til min F10 og vil veldig gjerne ha synspunkter fra dere BMW felg guruer på forumet. - Bilen står på 350m felger nå med 9" bak og 8,5" foran, og disse 312 20" felger har lik bredde som de jeg har fra før av. Vil jeg merke noe forskjell på kjøreegenskapene til bilen ? (mtp, sporing, støy osv..) - Hva synes dere om 20" style 312 silver på en sophistogrå F10 m-sport? - Vil det by på problemer dersom jeg blir stoppet av statens vegvesen mtp. at det ikke står i vognkortet? Og er det mye jobb å få de eventuelt skrevet i vognkortet?
 6. Stolene i E91 vil være relativt like som stolene i X3, så fremt X3'n er utstyrt med sportsseter. Setene i F10/F11 kommer i tre varianter ( standard, sport, komfort) og alle tre variantene er mye mer behagelig enn setene i X3\E91 etter min mening. Jeg har selv sportsseter i skinn i min f10 og er storfornøyd. Har aldri vært borti bedre seter, utenom komfortstolene til BMW, som forøvrig ikke blir levert til X3.
 7. Tusen hjertelig takk for alle tipsene folkens! Har nå vært igjennom andregangsintervju og venter på svar. Håper virkelig at jeg får den jobben
 8. Har hatt en stor drøm om å bli bilselger. Har nå vært heldig å vært på førstegangsintervju og kommet videre til andregangintervju. Stillingen er en juniorselger stilling. Har dere noen tips/råd å komme med? Hva kan en juniorselger forvente i lønn ?
 9. C63 er kule biler uten tvil, men med 5 BMWer på rad så tror jeg at ihvertfall jeg hadde fått problemer med å like meg bak rattet i en Mercedes. Har et familiemedlem med W204 C63 AMG 6.2 litern, og den høres helt sinnsyk ut Hva med G30 M550i?
 10. Jeg har alltid hatt en stor drøm om å jobbe som bilselger og har vært så heldig og kjempet meg fram til et andregangintervju hos et anerkjent merkeforhandler som juniorselger. Noen som har noen tips å komme med ? Hva slags spørsmål kan jeg forvente meg ? Hvor mye lønn kan en juniorselger forvente å få ?
 11. Kondolerer, Fredrik.
 12. Desidert BMW's peneste design
 13. Så fin som bilen din er så synes jeg at du skal gå for et eksklusivt individual ratt med tre