BimmerFan!

Medlemmer
 • Innholdsteller

  714
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

BimmerFan! last won the day on November 15 2016

BimmerFan! hadde mest likt innhold!

Om BimmerFan!

 • Vurdering
  Oberstløytnant

Siste besøkende

1099 profilvisninger
 1. Bilia ga meg også en pris på rundt 7000kr for begge to Det er ikke aktuelt å betale hvertfall! Hadde vært veldig fint om du kunne sendt delenummer
 2. Godt å se at du tar vare på den nydelige bilen din Bilen min må også bytte bærearmer foran, men hos meg så var det snakk om nedre bærearm foran. Var dette tilfellet for din bil også? Isåfall hvor kjøpte du delene ?
 3. Gratulerer med råfin bil! Gleder meg til å følge med på denne bilen også
 4. X3 med ulyd i høyresving (løst)

  Hørtes veldig kjent ut bortsett i fra at hos oss så skjer det ved venstresving og akselerasjon. For vår del har det vært motorfestene som har vært synderen. Hos oss lyder symptomene som følger; venstresving og akselerasjon samtidig fører til during/vibrering og sånn brrr lyd som du nevner. Det skal sies at vi kjører F10 med N47 motoren. I Tyskland så har det vært en aksjon på disse motorfestene for BMW F10/F11.
 5. Har også prøvd dette trikset uten hell Da har vi opplevd det samme. Dette skjedde rett etter at jeg slettet U2's plate. Så tipper at det er som du sier, at man må ha musikk i musikkbiblioteket sitt. Skal prøve å laste en ned imorgen for å prøve. Regner med at det løser det. Uff det samme skjer med min også, veldig irriterende at det alltid starter med et av u2 sine låter. Vet du om det går an å laste ned det albumet til U2 igjen gratis ?
 6. Hei folkens! Har forsøkt å skru bilen av og på, ta kabelen ut og inn, men fungerer fortsatt ikke. Har heller ikke oppdatert til IOS 11. Jeg mener at det skjedde etter at jeg slettet alt av kjøpt musikk på Iphonen. Selv om det ikke burde ha noe å si, da jeg prøvde det med en annen Iphone 6 også.
 7. Jeg får ingen informasjon på skjermen når jeg hører på musikk via USB lightning. Går heller ikke an å bytte sang, rattkontroll fungerer ikke og ingen bilde. Eneste som fungerer er at det kommer lyd. Hva kan problemet være ? Det har fungert tidligere. Det er snakk om en Iphone 6 og en 2012 F10.
 8. Helt enig, håper ikke G30 er slik.
 9. Siden det har vært diskutert litt att og fram ang. interiørkvaliteten på W213 vs G30 så har jeg lyst til å poste denne videoen. Synd, for W213 er virkelig en flott bil
 10. http://g20.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1213988 her ser dere også bilder av interiøret, nesten helt uten kamuflasje. Se update: August 8, 2016
 11. Denne lignet veldig på Mercedes GLC-coupe..
 12. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Audi Q2 30 TFSI hørtes morsomt ut...