Kalleklovn

Medlemmer
 • Innholdsteller

  234
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Kalleklovn

 • Vurdering
  Kaptein
 • Bursdag 03/22/78

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Interesser:
  Bil, båt og alt med motor i...
 • Kjøretøy
  528xiat m-sport

Siste besøkende

608 profilvisninger
 1. Klovnen sin f11

  Skal sjekke med Dnb som jeg har. Takk for tips. Jøss. Noen som er ærlige. Fått lapp en gang. Den stod det bare tull på. Sikkert en som måtte skrive noe siden noen så at de var borti (var på gamlebilen), og valgte å skrive bare tull for å fake
 2. Klovnen sin f11

  Nettopp. De kan ikke unngå å merke noe. Tok ut hengerfestet før jeg forlot bilen i dag....
 3. Klovnen sin f11

  Skulle hente bilen på parkeringa i går. Fant den slik Ser ut til at noen har vært borti. Fikk dempet mye med en poleringsjobb, men irriterende som f. Noen lapp på ruta var det seffern ikke...
 4. Grattis med finfin bil. Virkelig digg disse bilene. Er noe eget med 5-serie. Ser ut som det er i området Bavaria Lillestrøm (samme plassen min kommer fra...).
 5. 2016 F11 Bobler i lakk på bakluke

  Da er time for lakkering i boks. BMW fikset dette uten problemer. De har enten vært borti med verktøy når de tok av merkene, eller så er det fra fabrikk. God service fra Bavaria.
 6. 2016 F11 Bobler i lakk på bakluke

  Det er rett og slett forskjellen på tørr og våt lakk. Hadde 50 mil på E18 og grusvei så måtte spyle av før jeg romsterte rundt bilen for å ikke bli for skitten på klær osv Så er det skallet av lakk i midten av boblene. Ikke mye, men kanskje 1*1mm.
 7. 2016 F11 Bobler i lakk på bakluke

  Da tror jeg at jeg er til bunns i dette. Når jeg kjøpte bilen i august i fjor spurte jeg om Bavaria kunne ta bort 528i som stod bak på bilen. Disse boblene er akkurat i der det merket stod. Jeg tipper de var for hardhendte når de tok det av, og at vi derfor ser rust nå som følge av skader fra når de tok av merket Skal holde dere oppdatert, men tipper dette blir en runde for å overbevise de om det....
 8. 2016 F11 Bobler i lakk på bakluke

  Håper det. Litt vrient å anta at dette er pga steinsprut. Bakluka er vel ikke akkurat veldig utsatt for det?
 9. 2016 F11 Bobler i lakk på bakluke

  Ja, bør være en smal sak for garantien dette spør du meg. Om Bavaria er enig er noe helt annet...
 10. 2016 F11 Bobler i lakk på bakluke

  Aner ikke. Ser litt ut som rust som sprenger undenfra...
 11. 2016 F11 Bobler i lakk på bakluke

  Var innom en selvvask for å spyle av det verste i dag. Fant noen litt rare bobler/hevelser i lakken på bakluka. Så to stk. Ser ut som en rund hevelse, hvor lakken sprekker i midten. Legger ved bilder. Noen med erfaring med slikt?
 12. F10 defekt girkasse

  Hadde en runde med min kasse på E61 (som er solgt). Bavaria ville bytte hele sjolabingen til gode 60 lapper. Oslo Automatgir byttet en del i kassa, resatte adapsjon og byttet olje. Nette sum av 14300 tror jeg det var. Valgte Oslo automatgir da de var nærmere enn RATS. RATS sa det samme som Oslo automatgir når jeg snakket med de før rep. Snakk med de som kan dette. Uheldigvis kan ikke bavaria noe om hvordan en kasse funker innvendig.
 13. Webasto - Diagnose/Feilsøking/Spørsmål - Samletråd

  @Otis @fupsaker dugg er mer eller mindre borte. Hjelper om den kjøres lengre, og at man lufter litt ut av bilen når den står i garasjen. Rett og slett mulig at den er for tett. Min blåser også mer ned på føttene og opp på frontruta. Ikke mye i dysene midt i bilen.
 14. Webasto - Diagnose/Feilsøking/Spørsmål - Samletråd

  Hmm. En til med dugg. Tror rett og slett jeg skal teste å kjøre den litt lengre. @Otis og @fupsaker. Skal sjekke hvor min blåser.
 15. Webasto - Diagnose/Feilsøking/Spørsmål - Samletråd

  Min funker som bare det fra app. ConnectedDrive og RemoteServices må være i utstyrslista tror jeg. Lagde bruker på BMW connectedservices, og koblet tlf til bilen via en veiviser i appen. Bilen får blant annet en kode fra BMW som må tastes inn på telefon osv. Må være koblet til via kabel første gangen. @MGunders