Uy91

Medlemmer
 • Innholdsteller

  49
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Uy91

 • Vurdering
  Sersjant
 • Bursdag 05/11/91

Profile Information

 • Interesser:
  Oslo
 1. US blinkers F30

  Noen som kan kodene for å få us blinkers på F30? Takker for svar
 2. Gratulerer med fin bil! Selv fikk jeg speilhusene mine foliert og den detaljen gjør ganske mye med bilen i mine øyne!
 3. Lyden blir jo sykt strupet ned på video, må høre den live 👌😌
 4. Bare tullet. Dette er videoen med åpne sluser, den andre var lukket IMG_8271.MOV
 5. Jeg vet.. Det skal på verksted så de får rettet opp i feilene
 6. Her er eksosen med åpne sluser! IMG_8270.MOV
 7. Nei, passer perfekt. Bare verkstedet som ikke har kaldstartet den for å se etter vibrasjoner!
 8. Skal se om jeg får det til i morgen om været tillater det 😁
 9. Njaaa, ikke alt er på plass enda. Når jeg kaldstarter bilen så merker jeg at eksosen slår opp i bilen, så det må de fikse på + endestussene må litt lenger inn.
 10. Ja, hele veien med ny downpipe. Lyden er jeg ganske fornøyd med, hadde jo M-Performance eksos (som jeg selger) som lagde mye lyd fra før av. Fordelen er at jeg kan bruke kontrollen min eller appen til å åpne/lukke spjeldene. Når den er lukket så er den helt stille og det er veldig komfortabelt om jeg har noen på som ikke er like interessert i bil og lyd som jeg er. Kan få til et lydklipp, men lyden er betydelig dårligere på video enn i virkeligheten. Prisen på anlegget kom på 42.500,- og da var monteringen inkludert, så kostet noen kr 😂. Verkstedet som ble brukt byttet lokaler og de sleit med å få inn bukken osv osv. Fikk tilsendt feil downpipe som var til et eldre anlegg og ikke passet med det nye. Hadde bilen i ca 2-2 1/2 uker på verkstedet og det syntes jeg er i overkant mye!
 11. Da kommer jeg endelig med en oppdatering! God stund siden sist. Bestilte anlegget Armytrix med valvetronic som gjør at jeg kan styre "flapsa" med en kontroll eller app av eget ønske. Ventet i 2 mnd før det ble levert og montert på bilen, ble 100 telefoner til verkstedet og leverandøren da noe alltid gikk galt og servicen fra verkstedet rett og slett var for dårlig (anbefales ikke).
 12. Hei. Har byttet eksosanlegg på bilen min så selger mitt gamle. Det er BMW sin egen m-performance eksos med dobbel utstuss på venstre side som har sittet på min F30 328i N20. Følger med alt fra downpipe helt til endestussen. Send meg gjerne en meldig på hvor mye du byr for anlegget så gir jeg deg en tilbakemelding på det!
 13. Mye bedre! Ser bra ut 😁
 14. Da har jeg og @HPVL montert på Injen luftinntak! Lyden ble sykt bra og jeg er kjempe fornøyd Neste prosjekt blir nok å vaske motorrommet 😂 IMG_7877.MOV IMG_7878.MOV
 15. Takk, Fahad! Kjempefin din også 😉 Kledde frontleppen bra 😁