Skare1

Medlemmer
 • Innholdsteller

  405
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Skare1

 • Vurdering
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Hønefoss, Buskerud

Siste besøkende

927 profilvisninger
 1. Takk, det stemmer nok, ja 😊 Kan ikke være så mange av disse settene, ikke sett noe tilsvarende til salgs iaf. Noen som har noe formening om hva disse kan være verdt i god stand og bra dekk?
 2. Ja, det kan jo være. Mener å huske at de er merket med R.O.D på innersiden av felgen.
 3. Ja, kan ligne veldig, men er jammen meg ikke sikker på om det er det heller? Da hadde de vel tydelig vært merket med BBS?
 4. Noen som har noen formening hva slags felger dette er? Er disse skrudde? Er 18x8,5 foran og 18x9.5 eller 10" bak. Står made in germany bak felgen, og jeg vet de er minst er 13 år gamle. Det er ikke D58, selv om de kan ligne ved første øyekast.
 5. Den store finn.no tråden.

  Ikke de verste bildene, men med en "fulført bachelor i fotografi" skulle man tro at man klarte knipse noen mer ålreite annonsebilder? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=111820744
 6. Frakt av bil

  Letteste og billigste er vel å få sendt den oppover med tog eller båt?
 7. Kjøre Hønefoss-Bodø

  Godt å høre at veiene ikke er så ille. Er noe skeptisk til Saltfjellet, da jeg støtt og stadig hører om stengt overgang pga. uvær, kolonnekjøring osv. over her, mer enn jeg hører om det samme ang. andre fjell. Har vært over de fleste fjell i sør uten problemer, så det bør vel gå bra. Angående dekkene er de gått to sesonger og er fra 2014, kjørte over Dovrefjell for 1,5mnd siden, og da var det typisk typ. 0 grader og nedbør. Dette var nokså glatt, blir slitsomt å kjøre når man hele tiden må være særdeles fokusert på føret. Er det meldt slik føre, tror jeg at jeg dropper det hele. Flott med tilbakemelding fra en med erfaring Tenker å kjøre til Trondheim om kvelden/natta, da jeg er nogenlunde kjent på denne veien, ta en pause her med litt søvn før jeg fortsetter videre på morgen til Bodø. Vedrørende dekk, så tror jeg skal prøve å skaffe meg et sett med piggdekk, får jeg ikke tak i det, får jeg vurdere værmeldingene grundig før eventuell avreise. Er som sagt vannvittig slitsomt å kjøre på feil dekk iforhold til føre. Ekstrautstyr kommer jeg til å pakke med, høres absolutt lurt ut å ha med det du lister opp her Bilen er jo tross alt gått 325000, men da bør den jo gå 1200km til AUX er det dårlig med, da jeg har vanskelig for å erstatte org. spilleren i disse bilene. DAB-adapter og CD-er får funke Har vært inne på tråden din, og er temmelig sikker på at jeg har spottet deg i Bodø ved et par anledninger. BMW-er her oppe skiller seg langt mer ut i trafikken kontra hva det gjør på Østlandet- hvor "alle" kjører BMW. Takk for gode tips, får sette opp en ruteplan, slik at jeg ikke bommer helt Er som tidligere nevnt litt skeptisk når det gjelder Saltfjellet. Har vært i Bodø siden Juni, kjøpte en BMW på Tverrlandet, men ble påkjørt i høst og bilen ble kondemnert. Har tittet etter biler på finn, men er jo knapt BMWer til salgs her oppe. Mulig prisnivået ligger noe høyere her enn hva det gjør på Østlandet?
 8. Er i førstegangstjeneste i Bodø, og tilværelsen uten bil er nokså kjedelig. Vurderer å ta min 525 E39 fra Hønefoss og oppover neste gang jeg er hjemme på perm, dette skal ta ca. 17t i følge GPS hvis jeg velger å kjøre E6. Har vært til Trondheim flere ganger med bil, men veien videre er totalt ukjent for min del. Noen som har erfaring med veien fra Trondheim til Bodø? Hvordan er veistandarden og kjøreforholdene normalt sett på vinterstid? Jeg har piggfrie Conti-dekk på E39'n, er dette brukbart eller er det et must med piggdekk på denne ferden? Mye øde strekninger, eller er det litt å se på langs veien?
 9. Retrofit Hella Facelift baklykter E39 spørsmål

  Har en lysmodul fra en 2002 mod, om det er av interesse
 10. Har pedalen, ja. Kan se på delenr i morgen
 11. Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=108398459&fks=108398459
 12. Ja, mener det, men selger den med resten av navisystemet..
 13. Selger min 06 320D Touring M-sport, se finn-annonse for mer informasjon: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=108143200&fks=108143200