mslello

Medlem
 • Innholdsteller

  154
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

mslello vant dagen sist September 10

mslello hadde mest likt innhold!

Om mslello

 • Rang
  Løytnant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. mslello

  F31 316i Safirsort | Bilder

  Knalllekkert!! Liker både chrome og børstet alu sammen med sorte lakken.! Felgene ser bare bedre og bedre ut 👍
 2. Ja, her er annonsebilder til etterfølgelse! Lekkre bilder av en pen bil Lykke til med salg
 3. mslello

  F31 316i Safirsort | Bilder

  Ble kjempebra med de hjula!
 4. Ja, når man skal selge bilen, så ser jeg den, med det var veldig kurant å ta av den motoren altså. Ja, jeg har sansen for de felgene, selv om din hvite F11 blir mer aggresiv med Mpakke og 21", så er disse innafor synes jeg da (H&R fjærer på min med EDC)
 5. Neida, man trenger bare å skru av el motoren til parkbremsen. Gjorde det selv på min F10 når jeg hadde den. Ble pen bil da, men jeg er litt innhabil da jeg hadde F10 uten Msport og disse felgene selv
 6. Kan kanskje være lokale forskjeller også? Mine biler blir nok vasket godt over snittet. De blir også brukt til pendling langs E6 som saltes godt. Er ikke lyktespyling på i3 heller, så det går bra uten, men jeg synes fremdeles det er kjekt å ha. Så får vi se hva som dukker opp på Cold climat pakken.
 7. Ja, synes det er rart at de ikke har det på plass. Ikke så morsomt å stå på bensinstasjonen å vaske møkkete lykter titt og ofte i saltsesongen..
 8. Jeg så litt på dette bildet i dag. Tydligvis ikke krav om lyktespyling på led og laserlys?
 9. Må si jeg gleder meg til å prøve jeg. Skal jo være gjort mye forbedringer på understell og styring. Og innvendig ser det jo knall ut!
 10. Jeg hadde nettopp brukt tec7 til ett annet prosjekt, så den tuben stod lett tilgjengelig. Det virket som det klistret seg fint sammen med en gang da. Var bare ett parti på 10 cm som hadde løsnet.
 11. Har i sommer kjent at det har blitt litt vått på gulvtrekket etter vasking på 3'ern. Samtidig så begynte pakningene å knirke, spørs om det er test av ny såpe i skumkanon som har gitt problemet med knirk. Så da var det bare å benytte regnværet i trøndelag til å ta noen timer i garasjen. Dørpakninger ble dampet og vasket med silikonfjerner. Helt stillt etterpå. Demontering av dørtrekk viste at limet på innertrekket hadde begynt å løsne, som jeg egentlig hadde regnet med. Tok en kjapp runde med damp og vask på resten av interiøret med det samme. i3 fikk samme behandling og skinnrens i tillegg. Før: Etter:
 12. mslello

  F31 316i Safirsort | Bilder

  Bruker du Rupes maskin også? Jeg har vært veldig fornøyd med de blå microfiberpadene, men har ikke fått E91 like blank som det her. Men jeg har nok en tendens til å ta litt store områder i gangen, så det kan være brukerfeil også.
 13. Nå skal visst Samsung lansere mobil med bøybar skjerm i høst. Det gir forhåpentligvis mer elegante løsninger enn disse plankene i bil også??
 14. Ellers så er det jo morsomt å se at jeg og BMW har vært på samme sted i sommer. Dessverre ikke samtidig 🤔