mslello

Medlem
 • Innholdsteller

  125
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. mslello

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  Jeg hadde de conti dekka på F10'n jeg hadde. Der varte de 4 sesonger og jeg kjører ca 20' i året. Nå er jo F10 bedre støyisolert enn F3* så der skal jeg ikke uttale meg.
 2. Må ta en strekk på det som ikke vises så ofte også
 3. mslello

  F10/F11 tråden

  Er noen år siden jeg opplevde det, så skal ikke bli for skråsikker. Når jeg tenker meg om, så hørtes det iallfall på utsiden når bilen gikk på tomgang og lyden endret seg når jeg satte foten borti eksosstussen. Men mener det kunne høres innvendig også.
 4. Kunne jo vært en morsom nr 2 bil sammen med i3. Men da hadde det vært kjekt å kunne få med en sykkel en hente noen møbler innimellom
 5. mslello

  F10/F11 tråden

  Jeg hadde det problemet for noen år siden. Da vart det flexi skjøten på eksosanlegget som hadde begynt å løsne. Kan være verdt å sjekke?
 6. Spennende å følge med! Vet du om det finnes hengerfeste til denne?
 7. Jeg har kjørt 37000km siden november 2016 med min 94ah. Lite knirking i min. Kan høre litt på venstre ventilasjonsdeksel innimellom. Det er det eneste. Det er også litt lyd i forstilling når det er kaldt spesielt. En veldig fin by og pendlebil, lettkjørt og bra svingradius. Føles kjapp. Setter mest pris på Navipro og H/K høytlare. Viktig å få med hutiglading. På de tidligste var vel ikke det standard.
 8. Vårpussingen fortsetter. Endelig ble det i3'n sin tur. Rakk å ta faren sin F30 også. Må si jeg er imponert over Fussocoat altså.
 9. Har ennå ikke fått tatt vårpolering på i3'n, men Fusso holder bra stand enda, så det ser ikke så værst ut. Litt stas at BMWi repostet bildet mitt på Instagram også
 10. mslello

  Vurderer hengerfeste, søker erfaringer

  Jeg har kjøpt hengerfeste fra haagen.no til en e91 og e87. De har forskjellige variant. Men jeg kjøpte Westfalia. Med Jaeger ledningsnett. Hvis du har PDC bak da, så slipper du å trekke ledning helt fram til hanskerommet, iallfall på e91 og e87.
 11. Litt stas med nypolert svart bil. Vasket bort litt vokssvetting etter Swissvax shield.
 12. Jeg var veldig i tvil med merkene jeg også, men etter lakkeringen av framskjermen i vinter, så satte de på det gamle merket, uten nytt lim, så den satt ikke helt bra. Fikk med nytt merke, så hvorfor de ikke byttet skjønner jeg ikke. Men er den helt clean Synes E91LCI holder seg godt, iallfall utvendig!
 13. Da ble vårpussen tatt på Xdriven.. Skikkelig vask og polering. Brukte opp siste rest jeg hadde av Swissvax Shield. Ble også til jeg fjernet de to siste Xdrive merkene. Skiltene er nå montert med borrelås. Dette bildet ble vel ikke all verden, men siste touch ble dekkfornyer.
 14. BMW Norge sin info: https://www.bmw.no/no/all-models/bmw-i/iX3/2018/oversikt.html
 15. mslello

  Sjekke utstyrsliste i3 på nett?

  Ja, det skal være mulig det. Sist jeg sjekket, så var jeg inne på bimmer.work.