mslello

Medlemmer
 • Innholdsteller

  84
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 1. Kjører 3'ern på jobb i dag i stedet for i3, så jeg får kjørt de inn. Stort sett bar asfalt og kjennes likt ut som godt brukte Nokian piggfritt. Noe som er bra, da nye Nokian bruker å være veldig myke. Er jo bare 16", så den helt store styrefølelsen blir det jo ikke. Har ikke fått testet grepet skikkelig enda da. Continental pigg kom vel også bra ut. Pigger har absolutt nor for seg, iallfall på is. Det er mange meter forskjell i bremselengde på is for pigg og piggfritt enda. Jeg kjører vel knapt en km på usaltet vei på min daglige rute. Så fant ut at piggfritt var like greit. Iallfall med Xdrive.
 2. Det ble Continental ContiVikingContact 6. Har kjørt Nokian i mange år, men synes de blir veldig myke på asfalt. Så når Continental ble testvinner i tillegg, så var det fin anledning til å prøve de Var over 4mm mønster igjen på dekkene som stod på( Nokian Hakka R), men de var fra 2010, så gummien begynte å bli for hard.
 3. Ser ut som vi får en periode med snø her nå, så benyttet sjansen til å få vasket bilene. Praktisk med kupevarmer Fikk lagt Aquapel på frontruta på i3'n i mellomjula. Det syntes jeg fungerte så bra, at det måtte jeg få lagt på e91'n også. Fikk låne isolert garasje av en nabo, som hentet seg en ny G30 530e før jul Var 6 minus når jeg vasket bilen, så der at det fryser på, men ble litt renere og mye mindre salt iallfall. Blir spennende og se hvor lenge Aquapel varer
 4. Tror jeg må få prøvd en i3s, for å se hvor stor forskjell det er, antispinn skal være forbedret. Er jo en slags moderne GTi Bra gassrespons iallfall. Nydelig farge også Har sett etter vinterdekk i 20" uten å ha funnet noe, så derfor var jeg ganske sikker på at det fremdeles var 19"
 5. Gratulerer! i3s er knall ut. Har en i3 selv som jeg har hatt siden november 2016. Runder straks 30.000 km. Ingen problemer. Fremdeles morsom å kjøre Har du fått testet antispinn da? Synes den er frustrerende streng selv i traction modus. Hadde håpet at de gjorde noe med den på i3s. Det er vel 19" vinterhjul?
 6. Lite som skjer for tiden. Liten harrytur til Åre nå i mellomjula. Fint pudderføre over fjellet:)
 7. Ja, tror det finnes delenummer for høyre og venstre enda, men felgene er jo ikke akkurat billige. Ble vel for kostbart for BMW med fire forskjellige felger på hver bil. (Høyre/Ventstre og bredere felg bak). Men er irriterende ja..
 8. Takk for det Ja, BMW sluttet visst å levere i3 med høyre og venstre felger i 2015
 9. Se på bloggen her: http://xn--blhvitblogg-y8a.no/ (Blåhvitblogg.no) Han har gått grundig til verks for å finne riktig understell på G31 530d xdrive.
 10. Hadde besøk i garasjen i går i3 har kupevarmer og måtte stå ute en natt stakkar
 11. Oppgradering av software på Idrive på E91 i går kveld.
 12. Da har bilen fått ny skjerm og lakk. Bilen blir vel mest sannsynlig ikke brukt på en ukes tid nå, så da var det greit å ta en kjapp avspyling før den ble plassert i garasjen. Kjøpte ny skumkanon på black friday også, så fikk testet den samtidig:)
 13. De kommer garantert ved siden av deg! Så greit å ordne seg plass når man kan
 14. Liker parkeringen! Jeg bruker også å slippe ut eventuelle passasjerer og parkere inntil veggen