mslello

Medlemmer
 • Innholdsteller

  105
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 1. Da var forrige eier av E91, så snill å sende noen deler som var byttet ut og ikke minst Haynes manualen! Tusen takk @Marius2002
 2. Fikk testet X2 i går da.. Ser ganske tøff ut den også!
 3. På sommer er det jo hele 175 foran og 195 bak da
 4. Skitne biler for tiden. Det snør, saltes og smelter om en annen. E91 fikk nye knrikerforinger i går. De har virkelig levd opp til navnet sitt den siste mnd når det har vært iskaldt her! Har gått noen runder angående senking på denne uten å bli enig med meg selv. Så endte opp med å bare skifte foringene. Fikk også sjansen til å prøve i3s. Her snakker vi moderne GTI! Bedre styring, bredere og litt lavere. Og endelig en traction modus som lar deg få glede av RWD. Og langlysene var virkelig en forbedring!
 5. BMW Xdrive og Msport understell

  Det har kanskje en sammenheng med Xdrive på nye M5 da 😊
 6. BMW Xdrive og Msport understell

  Har vel ikke funnet ut så mye mere. Men fant en artikkel som beskriver Xdrive og forskjell på Xdrive og Quattro for de det måtte intressere iallfall.. Men sånn de beskriver Xdrive, som skal gi kjøreglede likt med en rwd BMW, så synes jeg det er enda rarere at de ikke leveres med sportsunderstell. https://www.carthrottle.com/post/bmw-xdrive-vs-audi-quattro-how-do-they-differ-and-which-is-best/
 7. Har forsøkt å lese litt rundt dette, men ikke klart å finne noe som gir meg svar enda. Har noen fått med seg hvorfor BMW ikke leverer Msport understell på Xdrive biler? Det kan jo være fint å ha Xdrive selv om man ikke kjører på hytteveier og eller ubrøytede veier. Ser jo at senkefjærer er populært blandt de som kjører andre modeller enn X utgavene, så syndes det er rart BMW ikke vil ha en del av det markedet. VAG klarer å levere sportsunderstell til sine 4 hjulstrekk varianter. Nå kommer jo M5 med Xdrive, så kanskje det kommer ett skifte på dette nå?
 8. BMW Forhandlere

  Men nå eier jo Strandveien rundt 50% av Bilhuset Visborg på Verdal, Kanskje du kan kontakte Strandveien og de kan leverer bil via Bilhuset?
 9. Tips til støtdempere e91.

  Jeg har sjekket litt ettersom jeg vurderer å senke min E91 320d Xdrive. Fått tips om Msport dempere med senkefjærer fra en forhandler. Jeg har også nemlig hørt at Bilstein har fått litt tvilsom rykte. Til Xdrive er det ikke så mye annet enn Bilstein å velge i, hvis man ønsker senkefjærer og dempere i en pakke. Og man ikke ønsker coilovers. Jeg har ikke funnet noe annet iallfall..
 10. Da fikk jeg endelig tatt en skikkelig vask med skumkanon og svamp 😊 Kjekt med nabo med varm garasje og sluk 👍
 11. Bestilt ny bil: i3 LCI

  Tøfft med aggressiv dildo da!
 12. Da er siste generasjon X4 presentert: http://x3.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=1466296
 13. E91 320d Xdrive og senk

  Hadde H&R på F10'n jeg hadde. Men den hadde EDC, så der ble det sånn passe. Har hatt en E91 LCI 316d med Eibach tidligere, ble litt mobbet for at den ikke så senket ut. Jegg syntes egentlig den så passe ut, men den stod på orginale dempere. Regner med ett sett med dempere og fjærer i lag bør fungere bedre sammen.
 14. Hei, vil gjerne ha noen innspill fra de som har senket sin Xdrive. Vurderer en lett senk på vår 2011 Msport E91 320d Xdrive, skjønner ikke hvorfor BMW ikke kan levere Msport understellet på denne. Trenger jo ikke å kjøre på ubrøyta hytteveier for å glede av Xdrive. Bilen har gått 118.000km så det er vel like greit å bytte dempere samtidig, har da funnet Bilstein eller Eibach B12. Regner med det er samme settet, men fra forskjellige butikker. Noen som har prøvd? Noen andre gode erfaringer? Skal brukes som familiebil, så vil beholde litt komfort og slippe å kjøre på skrå over fartshumper.
 15. De bruker vel ofte kald asfalt og noen limgreier for å reparer hull nå på vinterstid. Akkuthjelp sikkert, jeg hadde slått meg til ro med det iallfall :.. Har aldri demontert en demper, men regner med den oljen er mer tyntflytende.