mslello

Medlem
 • Innholdsteller

  161
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av mslello

 1. Så bra ut dette å Men sort taktrekk ja!
 2. Luxury line g20 så jo bra ut her?
 3. Da tenkte jeg at jeg skulle prøve å starte en egen tråd her. Etter å ha tatt over bilen til @Marius2002, ble jeg litt inspirert. Tråden vil nok oftest omhandle vask av bil, og litt mimring. Har kjørt BMW siden 1999 og vært medlem i BMWCCN siden da også, så kan nok fort dukke opp bilder av gamle biler. Her er hvordan garasjen så ut i dag tidlig, vanskelig å holde bilene rene på denne årstiden. Litt morsomt å se hvor stor i3 faktisk er: Nyinnkjøpt E91 320d Xdrive måtte få seg en rask vask. Den var tydlig blitt satt inn med voks før vinteren. Skitten prellet godt av. Har i tillegg en i3 94ah Fully charged som brukes til pendling og all småkjøring. Har hatt den ett år og kjørt 25000km så begynner å få taket på El kjøring. Regner med at E91 vil bli erstattet med el den også, når BMW kommer med en 3 eller 4 serie med el drift. Før vi kjøpte i3 så hadde vi en F10 520da,så ble en brutal overgang til i3, men vi er godt fornøyd. Men Kjøpte en 116d som "nr2" bil fjor høst. Men den ble for liten og vi hadde lyst på Xdrive, så da ble det vi kjøpte E91 nå. "Lastebil"
 4. Mildt og fint i november i trøndelag, så da ble det skikkelig vask! 2 års dag for i3. 47000 km. Har ikke gjort annet enn å fylle strøm og spylervæske. Har ikke trengt å bytte viskere en gang enda. Men den skal få nye fjærbeinslager på garanti nå. Kommer litt ulyd når man vrir på rattet når bilen står stille. Nærmer seg ett års dag for e91 også. Den har også vært snill og ha med å gjøre så langt. Så fortjent vask til begge bilene.
 5. Tror nok begge deler blir oppgradering fra K5. Blir jo spennende å se levetiden, men alt virker solid på den spyleren. Den er lagret trygt på vaskerommet nå da, meld minusgrader til helga..
 6. Ryobin har imponert meg. Men du må ha 5 ah batteri for å dra løs hjulbolter. Jeg har det og 1.8 ah. Det er stor forskjell. Veldig fornøyd AVA også. Jeg dro til med P80. Hadde k5 tidligere. AVA går den en høy gang! Fikk jo min i vår og har blitt brukt mye. Virker veldig solid!
 7. Takk for det 😊 Den scholl S30 er en mild polish. Får fram mye glans, men fjerner ikke alle ripene.
 8. Da var det tid for vinterhjul. Nye dekk for sesongen på i3'n. Ble Continental på den også, slik som e91 fikk. Fordelen med å legge om før kuldegradene kommer, er at man får vasket hjulene. Blir det polering og voks til våren.
 9. mslello

  F31 316i Safirsort | Bilder

  Knalllekkert!! Liker både chrome og børstet alu sammen med sorte lakken.! Felgene ser bare bedre og bedre ut 👍
 10. Ja, her er annonsebilder til etterfølgelse! Lekkre bilder av en pen bil Lykke til med salg
 11. mslello

  F31 316i Safirsort | Bilder

  Ble kjempebra med de hjula!
 12. Ja, når man skal selge bilen, så ser jeg den, med det var veldig kurant å ta av den motoren altså. Ja, jeg har sansen for de felgene, selv om din hvite F11 blir mer aggresiv med Mpakke og 21", så er disse innafor synes jeg da (H&R fjærer på min med EDC)
 13. Neida, man trenger bare å skru av el motoren til parkbremsen. Gjorde det selv på min F10 når jeg hadde den. Ble pen bil da, men jeg er litt innhabil da jeg hadde F10 uten Msport og disse felgene selv
 14. Kan kanskje være lokale forskjeller også? Mine biler blir nok vasket godt over snittet. De blir også brukt til pendling langs E6 som saltes godt. Er ikke lyktespyling på i3 heller, så det går bra uten, men jeg synes fremdeles det er kjekt å ha. Så får vi se hva som dukker opp på Cold climat pakken.
 15. Ja, synes det er rart at de ikke har det på plass. Ikke så morsomt å stå på bensinstasjonen å vaske møkkete lykter titt og ofte i saltsesongen..
 16. Jeg så litt på dette bildet i dag. Tydligvis ikke krav om lyktespyling på led og laserlys?
 17. Må si jeg gleder meg til å prøve jeg. Skal jo være gjort mye forbedringer på understell og styring. Og innvendig ser det jo knall ut!
 18. Jeg hadde nettopp brukt tec7 til ett annet prosjekt, så den tuben stod lett tilgjengelig. Det virket som det klistret seg fint sammen med en gang da. Var bare ett parti på 10 cm som hadde løsnet.
 19. Har i sommer kjent at det har blitt litt vått på gulvtrekket etter vasking på 3'ern. Samtidig så begynte pakningene å knirke, spørs om det er test av ny såpe i skumkanon som har gitt problemet med knirk. Så da var det bare å benytte regnværet i trøndelag til å ta noen timer i garasjen. Dørpakninger ble dampet og vasket med silikonfjerner. Helt stillt etterpå. Demontering av dørtrekk viste at limet på innertrekket hadde begynt å løsne, som jeg egentlig hadde regnet med. Tok en kjapp runde med damp og vask på resten av interiøret med det samme. i3 fikk samme behandling og skinnrens i tillegg. Før: Etter:
 20. mslello

  F31 316i Safirsort | Bilder

  Bruker du Rupes maskin også? Jeg har vært veldig fornøyd med de blå microfiberpadene, men har ikke fått E91 like blank som det her. Men jeg har nok en tendens til å ta litt store områder i gangen, så det kan være brukerfeil også.
 21. Nå skal visst Samsung lansere mobil med bøybar skjerm i høst. Det gir forhåpentligvis mer elegante løsninger enn disse plankene i bil også??
 22. Ellers så er det jo morsomt å se at jeg og BMW har vært på samme sted i sommer. Dessverre ikke samtidig 🤔
 23. Litt BMW relatert som har skjedd i det siste også. Ett lite BMW treff hos Strandveien auto. Så er det vel bare å innse at det går mot høst.. Så det ble vask og voks på både e91 og i3 i helga. Så vart det en kamerat som ønsket hjelp til høstpuss av sin i3. Der trengtes det litt polering også.
 24. Det begynner vel å bli høst snart. Benyttet sjansen til å legge aquapel på alle ruter. Trengte en rask shine innvendig også 😊