mslello

Medlem
 • Innholdsteller

  142
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av mslello

 1. mslello

  F31 316i Safirsort | Polering

  Bruker du Rupes maskin også? Jeg har vært veldig fornøyd med de blå microfiberpadene, men har ikke fått E91 like blank som det her. Men jeg har nok en tendens til å ta litt store områder i gangen, så det kan være brukerfeil også.
 2. Nå skal visst Samsung lansere mobil med bøybar skjerm i høst. Det gir forhåpentligvis mer elegante løsninger enn disse plankene i bil også??
 3. Da tenkte jeg at jeg skulle prøve å starte en egen tråd her. Etter å ha tatt over bilen til @Marius2002, ble jeg litt inspirert. Tråden vil nok oftest omhandle vask av bil, og litt mimring. Har kjørt BMW siden 1999 og vært medlem i BMWCCN siden da også, så kan nok fort dukke opp bilder av gamle biler. Her er hvordan garasjen så ut i dag tidlig, vanskelig å holde bilene rene på denne årstiden. Litt morsomt å se hvor stor i3 faktisk er: Nyinnkjøpt E91 320d Xdrive måtte få seg en rask vask. Den var tydlig blitt satt inn med voks før vinteren. Skitten prellet godt av. Har i tillegg en i3 94ah Fully charged som brukes til pendling og all småkjøring. Har hatt den ett år og kjørt 25000km så begynner å få taket på El kjøring. Regner med at E91 vil bli erstattet med el den også, når BMW kommer med en 3 eller 4 serie med el drift. Før vi kjøpte i3 så hadde vi en F10 520da,så ble en brutal overgang til i3, men vi er godt fornøyd. Men Kjøpte en 116d som "nr2" bil fjor høst. Men den ble for liten og vi hadde lyst på Xdrive, så da ble det vi kjøpte E91 nå. "Lastebil"
 4. Ellers så er det jo morsomt å se at jeg og BMW har vært på samme sted i sommer. Dessverre ikke samtidig 🤔
 5. Litt BMW relatert som har skjedd i det siste også. Ett lite BMW treff hos Strandveien auto. Så er det vel bare å innse at det går mot høst.. Så det ble vask og voks på både e91 og i3 i helga. Så vart det en kamerat som ønsket hjelp til høstpuss av sin i3. Der trengtes det litt polering også.
 6. Det begynner vel å bli høst snart. Benyttet sjansen til å legge aquapel på alle ruter. Trengte en rask shine innvendig også 😊
 7. Jeg stemmer også på RH felgene! Ble barskere da
 8. Da har mange fått testet neste 3 serie G20. Må si det ser lovende ut i forhold til kjøreegenskaper. Bimmerpost har samlet opp: https://g20.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1525952
 9. Denne dukket opp på Instagram, regner med du har sånn??
 10. Nærmer seg, men PriX hadde blitt helt innafor! Sånn jakke også kanskje??
 11. Du burde jo handle på Prix og kjøpe honningmelon!
 12. Jeg kjøpte meg AVA p80 i vår. Veldig fornøyd!
 13. Neste 3 serie. Jeg håpet egentlig at jeg har hatt min siste touring, men nå ble jeg usikker gitt!
 14. Denne tråden hadde jeg gått glipp av gitt! For en tøff bil!! (i3s også ) Underholdene skrevet også, supert lesestoff på en rolig dag på jobb!😎😎
 15. Ja, tror ikke den har det så værst altså!
 16. Lenge siden sist. Har vært en begivenhetsrik sommer med ganske mye bil innhold. Så jeg legger ut noen bilder. Starter helger før ferien med ett lite treff hos Steinkjer Bil. Jeg stillte med både i3 og E91. Etter det så ble det jaggu bryllup, jeg er jo glad i vaske bil, så måtte ha ett bilbilde også Avsluttet den dagen med å dra til Mallorca. Ikke så mye bilgjøremål der, men vi leide bil ett par dag. Forsøkte å bestille Mini cab, men endte opp en Beetle. Var på en kul kjøretur til Mallorcas nordligste punkt. Ett fyr som heter Far Formentor. Smale og svingete veier. Der stod det jaggu en lekker 430i også Etter vi kom hjem, så åpnet det seg plutselig en mulighet for biltur. Så da tok vi en dagstur fra Levanger, via Trollstigen og Geiranger før vi kjørte hjem. Pene 91 mil. Startet kl 7 og hjemmer kl 23. En morsom tur hvor det meste klaffet! Lå bak denne sjeldne saken ett par mil etter Oppdal, imponerende driv på kjøringa: Ellers så ble det jo selvsagt behov for en vask etter den turen:
 17. mslello

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  Jeg hadde de conti dekka på F10'n jeg hadde. Der varte de 4 sesonger og jeg kjører ca 20' i året. Nå er jo F10 bedre støyisolert enn F3* så der skal jeg ikke uttale meg.
 18. Må ta en strekk på det som ikke vises så ofte også
 19. mslello

  F10/F11 tråden

  Er noen år siden jeg opplevde det, så skal ikke bli for skråsikker. Når jeg tenker meg om, så hørtes det iallfall på utsiden når bilen gikk på tomgang og lyden endret seg når jeg satte foten borti eksosstussen. Men mener det kunne høres innvendig også.
 20. Kunne jo vært en morsom nr 2 bil sammen med i3. Men da hadde det vært kjekt å kunne få med en sykkel en hente noen møbler innimellom
 21. mslello

  F10/F11 tråden

  Jeg hadde det problemet for noen år siden. Da vart det flexi skjøten på eksosanlegget som hadde begynt å løsne. Kan være verdt å sjekke?
 22. Spennende å følge med! Vet du om det finnes hengerfeste til denne?
 23. Jeg har kjørt 37000km siden november 2016 med min 94ah. Lite knirking i min. Kan høre litt på venstre ventilasjonsdeksel innimellom. Det er det eneste. Det er også litt lyd i forstilling når det er kaldt spesielt. En veldig fin by og pendlebil, lettkjørt og bra svingradius. Føles kjapp. Setter mest pris på Navipro og H/K høytlare. Viktig å få med hutiglading. På de tidligste var vel ikke det standard.