papertiger

Medlem
 • Innholdsteller

  1448
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

papertiger vant dagen sist Oktober 26 2017

papertiger hadde mest likt innhold!

Om papertiger

 • Rang
  Brigader

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tananger, Rogaland
 • Kjøretøy
  F36, R56
 1. papertiger

  Ny bil og tanker rundt dette.

  Tror det fort kan gjøres gode kjøp på F15 framover om alternativet er E70 LCI, som ligger kunstig høyt i pris, når det nå også kommer ny X5 på veiene. Det virker jo som en knakende god bil med god plass. Designet her har vokst på meg siden den kom, og nå ser jeg vel på det som den ultimate familiebil. Selv om jeg har en forkjærlighet for lave biler. I så måte er jo F11 evig ung, og du trår nok neppe feil med noen av disse!
 2. Ser råbra ut denne nå. Åsså de felgene da 😍
 3. papertiger

  Min alpinhvite F11 [detailing s. 53]

  Tipper det er en som har sittet å trykket som en gal på pcen etter han kom hjem fra treff igår såg bra ut denne, men fargen??!! Si at det er Austin Yellow!
 4. Legger opp de to bildene jeg tok 😛
 5. Rålekker den Golf Rallyen (?) med telt der @Marius2002!
 6. Sant nok Jeg må bare se hva som må modifiseres for å få de til å passe. Egoparkering på jobb på Forsand idag. Fin utsikt!
 7. Velkommen tilbake - skal følge med her! Fin F10 du har fått tak i
 8. Takker! så er det bare å interiøret igjen - tok en kjapp kvarters støvsugings og støvklut over igår før minitreffet, men skinnrens på både ratt og seter tar jeg før Europaferie i august. Tusen takk! Tusen takk veldig fornøyd selv. Nei dessverre, var opptatt med å sikle. Takker! Var mange flotte glis der igår, men bare ett med Vredestein-dekk! Takk! Passet tilfeldig bra å få den ferdig detailet og bulkefri til treffet Får se om det ikke blir 3GT skvettlapper foran etterhvert for å forgubbe bilen en tanke. Jeg bikker jo tross alt snart 30.
 9. Skriver det samme som jeg skrev på bloggen til magneten - takk for et svært så hyggelig treff! Kjekt å kunne putte et et ansikt og et navn på profilene her inne. Som f.eks. at @StigJ heter faktisk Stig!
 10. papertiger

  magnetens E46 M3

  Tusen takk for et superkjekt treff! - første gang for min del, men ga mersmak! Samtidig hyggelig å putte et ansikt på mange av profilene her. Jeg vurderer å starte et politisk parti - "Nei til RFT" skal det hete - fritt inspirert av "Nei til Bompenger"-partiet. @Chris A jeg kjører nok enda på stjernedekk 😂 men ikke så mye lenger!
 11. Jeg strides veldig om jeg skal ta med Minien eller Fireren... 🤔
 12. Fireren har nå vært på spaopphold hos Ruyters. Bilen hadde av tidligere eier vært jevnlig innom et «bilpleiefirma» i Oslo, men de har gjort mye ugagn. I tillegg ordnet Ruyter med besøk av Bulkedoktoren som ordnet hele 5 småbulker i bilen. Vi hadde kun oppdaget to (som vi visste om før kjøp), men flere kom fram dess blankere bilen blei. Behandlet med CarPro keramisk coating til slutt. Oppsummert: superfornøyd med både resultat og oppfølging og informasjon underveis! Før start: Etter 4 (!) steg korrigering, noen plasser 5 - Safirschwartz er knallhard. Sjekk ut LC500h’en i speilbildet - nærmeste en kommer skulptur på hjul: Etter coating (beklager mobilbilder): Mini står å skuler i bakgrunnen. Pur misunnelse. Bjarne i aksjon PS: Smekk til alle som ikke la merke til Saga Norén-Porschen og den latterlig lekre 991.2 GT3en i tidenes råeste gråfarge i bakgrunnen som stod å ventet på massasje.
 13. Før start: Før coating: foto: Bjarne Ruyter @ Ruyters Premium Car Care. Skal ikke nevne firmaet hvor denne bilen har blitt regelmessig behandlet før, men jeg er nokså sjokkert. Ruyters har virkelig fått bilen bedre enn ny. Gleder meg til å hente den idag! Ps: noen legger kanskje merke til bilen, ..eeh skulpturen på 4 hjul i speilbildet.