papertiger

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1003
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  7

papertiger last won the day on October 16

papertiger hadde mest likt innhold!

Om papertiger

 • Vurdering
  Brigader

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tananger, Rogaland
 • Kjøretøy
  F36, R56
 1. Haha true that
 2. Spennende - har du noen i sikte som er aktuelle?
 3. Ja det kan godt tenkes, da jeg ikke så at de var skitne - eller rene - før den hadde tørket og jeg såg hvor de var skitne Hadde hele felgen jeg har vært slik som den nederste hadde jeg vært storfornøyd! Skikkelig fin farge det der. Ja din er annerledes, men annerledes er ikke feil. Synes faktisk den står bra til Mineral Grey, selv om mange mener det motsatte fantes A80 også på BMW tidligere?
 4. Auch! 😳 edit: bildet var fint då
 5. Bmw f30

  http://shop.rossiters.co.uk/ https://eibachnorge.no/senkefjaerer
 6. Bmw f30

  Har akkurat kjøpt AC Schnitzer fjærer til vår bil(fikk tak i bittelitt brukt til en god pris) - ikke montert enda. Ellers hadde jeg nok gått for Eibach da de skal være nærmest originalt på stivhet. De har rabatt i nettbutikken nå tror jeg. Kommer til å montere på originale dempere, da det er de fjærene er lagd for. PS: Det er noe billigere å kjøpe ACS fra Rossiters i UK. Så tipset er det samme som ovenfor her; H&R, ACS eller Eibach.
 7. De style 598M felgene på 3GT synes jeg ser skikkelig bra ut, men må si at jeg liker style 442M som står på vår bil bedre uten ferric grey i tønna og i kantene av eikene. Føler ikke hele felgen kommer til sin rett. Jeg TROR du har en annen Ferric Grey farge på dine felger, men jeg må si at de passer veldig godt til den svarte bilen din. Helt sant - jeg liker de men liker de uten Ferric Grey bedre. Synes nesten strukturen i felgen forsvinner litt, at den maskinerte fronten er det eneste som synes. Syns faktisk 598- felgene er penere her. Tror de hadde gjort seg veldig bra på vår bil Får legge ut et instagramredigert bilde også i samme slengen;
 8. Takk 😀 tok ikke felgene denne gangen, skal vel bytte til vinterdekk etterhvert. Men hva syns du om Ferric Grey fargen på dine? Skjuler dritt, men da ser en ikke når de er rene heller Og rene felger er jo 😍
 9. Et lite bilde fra torsdag i Stavanger sentrum etter jobb. Da det er online dekktrykksmonitorering på denne bilen, oppdaget vi en aldri så liten lekkasje i venstre bakhjul. Stakk innom Bil og Anleggsdekk på Forus i lunsjen der de avdekket lekkasjen i en såkalt «Biltemaplugg» som allerede var satt inn. Ble revet ut og erstattet med en skikkelig paraplyplugg, så nå holder de bedritne RFT-dekkene enda en sesong og to... . God og kjapp service - som alltid!
 10. BMW M2 2018 lci

  Gratulerer med rå bil i tilsvarende rå farge!
 11. Dekk

  Har ingen erfaringer fra noen av de, men det store spørsmålet er jo egentlig hvordan de oppfører seg etter f.eks. en sesong. Alle dekkene Motor/NAF tester er nye. Ved bruk over tid vil jeg kunne tro at testresultatene ser annerledes ut, uten at jeg har testet noen av disse over tid.
 12. Johnny´s BMW M3 ///E46

  Utrolig fin fargekombinasjon på denne og gratulerer!
 13. En skitten brite og en skitten tysker på date i Stavanger.