papertiger

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1101
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  8

papertiger last won the day on October 26

papertiger hadde mest likt innhold!

Om papertiger

 • Vurdering
  Brigader

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tananger, Rogaland
 • Kjøretøy
  F36, R56
 1. Ja får be jobben punge ut for en ny fordi den gjør seg vanskelig i bilen 😂 syns jeg ser den samtalen for meg.
 2. I tillegg til @Blåhvitblogger har jo også @Jan Christian Huus Også en G31, dog 540d xdrive. Her og var det en del diskusjon på utstyrs og understell, sjekk tråden hans. Har selv bestilt time for senking av vår 2,5 år gamle 4-serie, og Bavaria her har selv lagt ut bilde på sosiale medier (Instagram tror jeg) av leveranse av en ny i3, ferdig levert med montert senkefjører. Så unormalt å få det gjort er det ikke. Mr. Huus som nevnt ovenfor her fikk jo også montert ACS fjører på sin av forhandler før overtagelse. Men alt koster jo selvfølgelig. Personlig hadde jeg gått for mediterranean blue sammen med ivory skinninteriøret du vil ha. Tror det vil bli en killer kombo. Ang understell skal jeg ikke uttale meg da jeg ikke har prøvd noen av delene
 3. Der! Akkurat der 😍
 4. Har sportautomat på F36’en, men bruker rattgiringen veldig sjelden - rett og slett fordi girkassen er så utrolig bra. Når jeg bruker den er det mest i normal D, og bare flikker ned et par gir ved forbikjøring eller ned Rennfast. Men at det ser veldig bra ut både med spaken og paddlene er ikke å komme fra!
 5. Vår F36 420xd GC og R56 Cooper S

  Mener på han sa at det var under dekselet på bakre høyre side i motorrommet (der hjernen ligger?), Dvs avisoleringen hadde skjedd der, rett før den gikk inn i hjernen såvidt jeg forstod. Men vet ikke om det er kun F32/F36 relatert. Ja ser det forståelig nok går litt i andre prioriteringer for tida
 6. Prøvde det men det funka ikke. Hadde faktisk allerede av Siri, men på iOS 11 er det litt flere valg (Siri forslag i søk etc - slo også dette av).
 7. Tusen takk for svar!:) da er det bare å vente på iOS eller BMW update
 8. Opplever på NBT fra 2015 at det tar svært lang tid fra jeg trykker på svar-knappen til telefonsamtalen faktisk starter, når noen ringer på mobilen som et koblet til bilen vis BT. Kan ta opp mot 5-7 sekunder. Dette gjelder også ved utgående samtaler. Har nylig oppdatert til siste versjon av Bluetooth software, men hjalp bare noen dager før det var tilbake til det vanlige. Gjelder både min iPhone 6S og konas iPhone SE, siste iOS oppdatering på begge. Er det noen som opplever lignende treghet/lag i systemet?
 9. Vår F36 420xd GC og R56 Cooper S

  Helt enig - det er for dårlig støyisolasjon i forhold til E9x. Ja mulig, og når den var kald var den veldig rykkete i giringen. Men tror det med igangsettingen et en vanesak, da den slurte en del mer ved igangsetting. Men skal ikke være uenig i at den var der med en gang jeg trykka foten ned. Merka ikke så veldig mye til det med for høyt gir, men det kan ha med den adaptive software til kassene - har du prøvd å resette den? Gjorde de på E91’en og den ble mye bedre. Samme gjelder for øvrig F36’en - bruker sporsmodus, men har konfigurert det slik i iDrive at kun styringen strammer seg opp, giringen fortsetter i Comfort. Det jeg også likte med leiebilen var mangelen på Servotronic. Mye bedre vektet enn Servotronic-styringen - litt tyngre, men ikke E9x-tung. ang. F36’en løste dette seg allerede på mandag. Det viste seg å være en kabel som gikk inn i hjernen der isolasjonen hadde slitt seg av, og dermed kortslutta til jord. Bilen stoppa som følge av at hjernen shutta ned. Var et kjent problem ifølge mekanikeren, ettersom de hadde instrukser fra BMW om å sjekke akkurat denne kabelen ved feilkodene de fikk opp.
 10. E90 320SI

  En god jobb lagt ned i denne! Har troa på en framtidig klassiker her
 11. Med stjernemerking går du automatisk også for RFT om jeg har forstått det riktig?
 12. Vår F36 420xd GC og R56 Cooper S

  Skulle visst ikke ha jublet for tidlig..:p kom nesten hjem, så kom varselet opp igjen, og bilen sakket av til den stoppet. Fikk start på den igjen etter et forsøk med kjinning, så bar det rett til Bavaria å sette den fra seg fikk dog ikke feilmeldingen opp etterpå, men den ligger nok lagret i minnet, så de skal få se på det på mandag.
 13. Haha, sånn hadde jeg også blitt matt av! Ja har jo ikkje akkurat vært opphold og sol de siste dagene der så trur det gjekk greit denne gangen er generelt mest fan av å levere den nyvaska til service så jeg slipper at de vasker den
 14. Vår F36 420xd GC og R56 Cooper S

  Bilen er nå fikset igjen etter at feilmeldingen «Drivetrain, continue driving carefully, consult BMW service» kom opp samtidig som bilen begynte å fuske ved rolig kjøring og gikk i limp mode og etterhvert stoppet på vei inn til Sauda forrige fredag. For å lage en lang historie kort; BMW Mobile Care (Viking) ordnet med henting i Sauda og kjøring til nærmeste BMW-forhandler (Haugesund). I mellomtiden hentet vi ut en 316iA leiebil hos Bavaria Stavanger. Fikk telefon fra Haugesund igår om at bilen var fikset og testet OK, så jeg tok Kystbussen nordover i dag og hentet en nyvasket Gran Coupe . Feilen var en gåen trykksensor som leste feil trykk på common railen. Ang. leiebilen: @StigJ etter en uke med den jeg trekker tilbake deler av det jeg har sagt om F3x 316iA - det er en kjempebil! Kun ved aktiv kjøring og godt pådrag den er litt masete - ved vanlig kjøring er den stille, komfortabel og girkassen og motoren jobber godt i sammen. Rett og slett en svært harmonisk pakke! Om en ikke trenger xdrive og mange av de støttesystemene en kun får fra 320 og oppover er dette etter min mening en svært attraktiv bil. Med M sport og tunet til 200-220hk er jo dette et godt og billigere alternativ til 320i
 15. Feilmelding

  Oppdatering: En hyggelig servicetekniker hos Bavaria Haugesund ringte meg igår og sa at bilen var fikset og testet OK. De hadde tatt diagnose og fått opp feilmelding på selve trykksensoren på common railen, samt trykket på common railen. Så de bestilte i første omgang inn ny trykksensor og skiftet denne, og det viste seg å være feilen i dette tilfellet. Hentet en nyvasket bil i Haugesund idag, som gikk som den skulle! Må si meg imponert over hvor smertefri og komfortabel denne opplevelsen har vært, spesielt mtp BMW Mobile Care og Bavaria men det er kanskje slik det skal være når det er nybilgaranti.