papertiger

Medlem
 • Innholdsteller

  1573
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

papertiger vant dagen sist Oktober 26 2017

papertiger hadde mest likt innhold!

Om papertiger

 • Rang
  Generalmajor

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tananger, Rogaland
 • Kjøretøy
  F36, R56

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. papertiger

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Håper du utbroderer dette en eller annen plass på forumet?
 2. Dette såg veldig bra ut Daniel! Hvilke spacere og dekkdim kjører du med her? Var spent på fargen, men så ut til å passe bra mot svart bil er dårlig på å kommentere selv, men jeg legger merke til at kvaliteten og nivået på innlegg her er mye høyere enn hva som blir postet i Facebook-gruppene. Så hold deg her, som @Marius2002 sier - forumet her trengs!:)
 3. papertiger

  Min F31 LCI xDrive

  Et nybehandlet ratt er skremmende tilfredsstillende å holde i! Og bare det å sette seg ned i nybehandlede skinnseter gjør utrolig mye for kvalitetsinntrykket. Såg veldig bra ut. Er du fornøyd med bilen fortsatt?
 4. papertiger

  Adaptive LED BMW "tunnelfunksjon"?

  Har samme lys på min F36, og der fungerer det veldig bra. Den mørklegger feltet rundt møtende bil og evt. bil som ligger foran meg. Ser tydelig hvordan lysene jobber for å unngå blending. I noen tilfeller dimmer den ned, men vet ikke hva det avhenger av. Sikkert lysforhold og mange andre faktorer. Men dette er det kun fjernlysassistenten som tar seg av, den har ingenting med den adaptive funksjonen til lysene å gjøre (det går an å ha fjernlysassistent med vanlige xenon også, altså uten adaptive lys.
 5. papertiger

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Pajero Sport er egentlig bygd på L200 mener jeg. Det er såvidt jeg vet enkle og solide konstruksjoner - det er rusten som tar de foran noe annet. Ang Vitara - Har en kompis med XL-7 v6 bensin - DEN er tørst 😂.
 6. papertiger

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Pajero kan anbefales om du trenger arbeidshest og stødig bil under alle kjøreforhold. Har vokst opp i Pajeroer av 2 generasjoner og min onkel hadde 3 generasjoner. Synes det er de som er minst traktor av de japanske jeepene om en ser bort fra de siste årene. Spesielt når de gikk vekk fra rammekonstruksjon i 2000 fikk den et løft. Firehjulstrekksystemet er intet mindre enn imponerende. Skal nok ha meg en slik en gang selv når behovet for en mer arbeidsbil enn Mini melder seg, og jeg finner en som ikke er kavrusta 😛 Men når det først nevnes Subaru, hvorfor kjøper du deg ikke en slik? 😁 gikk flust av disse Liberoene i Sauda når jeg var liten. Og der er det vinter og bakker, de kom seg alltid fram. Selvfølgelig var det alltid de mest røslige karene som kjørte de 😂
 7. Den X3 M’en var helt etter min smak. Perfekt avstand mellom dekk og hjulbue - perfekt stuk i mine øyne. Har virkelig vokst på meg de bilene. Parkerte på siden av en ny X3 M40i på en rasteplass i Tyskland, og fikk helt ståpels når den kjørte avgårde. For en lyd!
 8. Det er jeg helt enig i - jeg forstår det ikke. På mange måter synes jeg f.eks at E9x framstår som et bunnsolid produkt når en tenker på opplevd kvalitet, og det holder seg fortsatt bemerkelsesverdig moderne. På F3x synes jeg de kanskje har begynt å bruke sparekniven på noen plasser. Misforstå meg ikke - det er et kjempeprodukt, men det burde ha skjedd mer på de årene mellom de to generasjonene. Det viser vel bare hvor bra BMWene var på slutten av 2000 tallet. En kollega har en 2008 E61 LCI, og det eneste som vitner om at den er 10 år gammel, er CIC iDrive og hvor treg den er sammenlignet mot NBT. Ellers er det en rålekker bil, både utenpå og innvendig, med gode materialer brukt over alt. Det var mange ord om lite, men jeg følger deg på dette. Håper bare at G20 tar et stort skritt videre! Ps: F34 er har en ytterhøyde på nivå med E84 X1... 😛
 9. papertiger

  Vinterdekk F25

  Da har du ingenting å frykte. Kjører selv med 225/50-17 framme og bak på xdrive-fireren her, Nokian R2. Levert med bilen når den var ny, ikke stjernemerket.
 10. Takk for fin oppsummering @ogee1! Og enig med deg @Marius2002 - det er noe med BMW DNA’et som vaskes ut på fwd-baserte modeller. Kunne de ikke heller overlatt det til Mini - modellrekka utvides jo hele tiden der, og Mini har såvidt jeg har skjønt fortsatt klasseledende kjøreegenskaper - så kunne BMW fått være BMW. Men det hele er jo basert på ønsket om å vokse, og det er vel bare å innse at de trenger penger for å fortsette å levere entusiastbiler som M2 og F36 420d xdrive Gran Coupe 😁😁 Får håpe du kommer deg inn i en BMW snart igjen! Begynner jo å bli dugende priser på 3GT også nå?
 11. papertiger

  Vinterdekk F25

  Alle dekkene er samme dimensjon? Skulle ikke være noe problem det. Og i tillegg er det en original dimensjon. Fordelingskassen sliter først og fremst med forskjell i dimensjon foran og bak. Lik dimensjon foran og bak er selvfølgelig det beste.
 12. Ifølge BilNorge vil den fordele kreftene til alle fire hjul også ved ren eldrift - det lover bra! http://m.bilnorge.no/artikkel.php?aid=50512
 13. Dette var intet mindre enn perfekt lesning på morgenkvisten for godt humør resten av dagen. Microfiberboxer ja - buffes den samtidig da?
 14. Jasså, dere er på Motorama hele helgen? Får se om jeg får tatt turen innom da. Skal ut å springe Pølsemilå og få pølse og medalje av Håland Kjøtt etter målgang på Klepp på lørdag Kanskje jeg får tid å innom å prøvesitte Dreien for å se om den har blitt lettere siden sist. Og selvfølgelig prøvesitte baksetet.
 15. papertiger

  Gabz' E92 330XD

  Gratulerer med veldig kjekk bil! Det holder seg så utrolig godt dette designet. Tenker det må være kjekt med så kraftig motor og manuell