Clevion

Medlem
 • Innholdsteller

  1508
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Clevion

 • Rang
  Generalmajor
 • Bursdag 01/16/1993

Contact Methods

 • Skype
  slackyo1

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Askim
 • Kjøretøy
  BMW F10 '14

Nylige profilbesøk

1115 profilvisninger
 1. Clevion

  Den store finn.no tråden.

  Ikke glem utstyr som nightvision med dynamic spotlight
 2. Clevion

  Den store finn.no tråden.

  Jeg har blingsa et eller annet sted Er rusa på smertestillende om dagen, huet er i passe surremodus. My bad
 3. Clevion

  Den store finn.no tråden.

  Er ikke F1x 525d levert som 3.0 rekkesekser i 2010-2011?
 4. Originalt i bilen så sitter det Harman, det blei ikke den bilen hu egentlig skulle ha siden selger trakk seg, men skal høre litt rundt. Kan jo hende hu blir fornøyd med Harman over tid.
 5. Clevion

  F10/F11 tråden

  Bilen er ikke import, men til flaks for oss så trakk selger seg idag, så da dro vi en tur innom Bilia, og signerte kjøpekontrakt med en bil de nettopp hadde fått inn, ikke rukket å legge ut på Finn og sine egne sider enda, et år nyere også, så vi slipper rustproblemene med hennes F11, og min F10 har ingenting.
 6. Clevion

  F10/F11 tråden

  Nesten sikker på at F11 ikke har blitt levert med halogen altså Hva er regnr på bilen? edit: ser etter et raskt søk på Google at noen faktisk er levert med halogen, er din bil en tidlig modell? Var sikker på BMW hadde faset ut halogen etter at E60 utgikk av produksjon. Over til noe annet for dere andre som har vært borti dette, dama har kjøpt seg F11, 2015 modell, der det ser ut som det har kommet noe rust på speildeksel i sorte høyglansen, dette går vel på garanti? Legger ved bilde, bilen er fulgt opp på alle servicer på samme sted, med serviceavtale.
 7. Hallois. Ettersom fruen pr idag kjører en Volkswagen Passat og har dårlige høyttalere i den bilen, så hu kjøpte seg helt sett med Focal til den bilen, men har ikke byttet de enda, det jeg lurer på er om noen vet om det går an å sette de høyttalerne inn i en F11? Jeg mener å huske at de høyttalerne er universale, ikke noe spesifikt til VW, og jeg har omsider fått hu til å bytte bil, så tenkte det her er kanskje prikken over i'en som får hu til å bytte.
 8. Clevion

  BMW E61 high rate battery discharge

  Du har ikke comfort access der kanskje et håndtak ikke låser seg?
 9. Til min bil som er en 14 modell, så fikk jeg pris på ca 13 lakser, og der var det ny ECU, intercooler og det berømte klistremerket edit: De anslo også 200hk, nm husker jeg ikke, men som en anne nevnte litt lenger opp så er det under det MPPK faktisk leverer.
 10. Clevion

  Ønsker tips rundt E70 X5

  En 3L sekser M57 kan bruke under halvliteren på mila hvis du er lett på høyrefoten, kjørte vel selv med gamle E60en ca 40 mil ila en dag, fire voksne personer, 20 mil tur/retur, kom hjem med forbruk på 0.48
 11. Clevion

  Den store finn.no tråden.

  Levert standard med LED lykter ja, men man kan velge det bort. G30 kan man få levert med adaptive xenon lykter, eller adaptive LED lykter.
 12. Clevion

  Den store finn.no tråden.

  Så du mener at de lyktene bilen har er LED lykter, som i nær og fjernlys?
 13. Clevion

  Den store finn.no tråden.

  Skjønner ikke hvorfor folk som kjøper seg G30 ikke koster på bilen LED lykter 🤔 Og ikke glem stoffsetene.
 14. Clevion

  F10/F11 tråden

  Når det kommer til Comfort Access så har du muligheten til å låse bilen ved å trykke på dørhåndtaket, eneste muligheten til at bilen låser seg selv er hvis du låser opp bilen, ikke åpner noen dører så vil den automatisk låse seg igjen, men ikke bare ved at nøkkelen "forlater" bilen. Av dekk så er Goodyear Assymetric eller noe ganske gode, flere her inne som har sagt så, F3 mener jeg og huske de heter.
 15. Clevion

  F10/F11 tråden

  Har ikke den optionen der siden jeg har adaptive led lykter. Når jeg går inn på lights i min iDrive ser det slik ut: La først ut et bilde jeg fant fra Google men så at det ikke stemte så fløy ned i garasjen for og ta et faktisk bilde av hvordan det ser ut i min.