Clevion

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1458
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Clevion

 • Vurdering
  Brigader
 • Bursdag 01/16/93

Contact Methods

 • Skype
  slackyo1

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Askim
 • Kjøretøy
  BMW F10 '14

Siste besøkende

860 profilvisninger
 1. F10/F11 tråden

  Med xDrive tror jeg dimensjonene skal gå ganske fint. Det er jo snakk om en tomme større felg, dekkdimmen er jo ellers lik som det jeg allerede har.
 2. F10/F11 tråden

  Jeg må mest sannsynlig ha fire nye felger til min bil, og lurer da på å kjøre 20". Må jo si at dette her ser meget pent ut, og det er godt innafor 5% rulleomkretsen.
 3. Style 351, alle fire bulket

  Det var jeg ikke informert om. Har tatt kontakt med forhandler, de trengte bare dokumentasjon fra dekkverkstedet at de er kast/bulk i alle fire, så skulle de ordne opp.
 4. Hei. Kjøpte ny bil i Januar i år, 5 serie F10 14 modell, bilen hadde da gått 98.000km, og for to uker siden fikk jeg satt på sommerhjulene som er til bilen. Har vært plaga med risting i bilen, og var på et dekkverksted i dag jeg har brukt i mange år, der de konstanterer at alle fire felgene er bulket og ute av kurs. Er det noen som har noen formening om hva jeg evt kan kreve av forhandleren jeg kjøpte bilen av? Bilen har fortsatt nybilgaranti, og den ble kjøpt på Sulland BMW Hamar.
 5. Bil fra Sverige som flyttegods

  Du kan vel kjøre med svenskregistrert bil i Norge i et år, og kan få utvidet til to år tror jeg, har en hel haug med svensker på jobben som kjører svenskregga bil, men bor i Norge
 6. Den store finn.no tråden.

  Helt enig, og gjerne med multifunksjonsinstrument
 7. BMW Vin Decoder med bilder

  https://www.rubmw.ru/vincode/
 8. Nye sommer dekk til F10

  Ble og fort slitt de som jeg hadde, merka også at de spora fælt. Ikke hatt noe sporingsproblem med noen av de andre dekkmerkene.
 9. Drivetrain malfunction

  Skjønner, har vært borti flere ganger med gamle E60en jeg hadde at jeg fikk Gear Selector Lever fault, også forsvant den etter et minutt, og kom ikke tilbake ved neste oppstart, og giret funket akkurat som det skulle
 10. Nye sommer dekk til F10

  Jeg har kjørt på Falken dekk før, og det var vel i et par måneder før jeg byttet til Dunlop, og konkluderte med at Falken skal jeg aldri ha igjen. Etter det så har kjørt på Dunlop Sport Maxx, Conti Sport Contact 5 og Vredestein Ultrac Vorti, og skal jeg være helt ærlig så er Vredestein de beste jeg har kjørt på, med Conti som en nummer to. Jeg har ikke fått testet Michelin sine PS3/4 enda, men kan fort være at de kommer på neste gang jeg trenger nye sommerdekk, da Sulland var så snille og ga meg fire nye sommerdekk av Conti.
 11. Tuning av en f10 525d

  De blir regna som det ja etter hva jeg har hørt. Skal sies at jeg kjørte nok den bilen noe hardere enn hva jeg ville gjort med F10en, har blitt noen år eldre i hodet i forhold til da jeg kjøpte den.
 12. Tuning av en f10 525d

  På gamle E60 525d'en jeg hadde var den tunet fra ESS med ECUFlash, var vel noe rundt 270hk og 600nm, Kjørte den fra da jeg kjøpte den på 83000km til ca 165000 før det begynte å komme lyder fra torque converter, etter det ble hele girkassa overhalt hos RATS til en prislapp på 60 lapper, så etterpåklok så kommer jeg ikke til å chippe noen bil igjen, med mindre BMW selv approver det.
 13. Drivetrain malfunction

  Får du feilmeldingen når du starter bilen igjen etter den har stått litt?
 14. 520D 2006 Treg

  Vet ikke om noen i Drammen, men jeg har erfaring av at på Bilia Follo er det to stk jeg kjenner som har god kompetanse på BMW, om du er villig til å kjøre litt. Kan godt hende jeg tar feil angående hva som kan være feil, men jeg vet at toliterne til BMW fra 06 er det vel og opp til 10/11 har hatt problemer med dieselpumpene, men du skulle hatt feilmelding om det var tilfelle. Mulighetene for hva som er feil kan være ganske mange, selvom bilen er 12 år, er det mye elektronikk i forhold til andre biler fra samme årstall.
 15. F10/F11 tråden

  Kanskje ikke helt rette stedet og spørre, men er det noen som har F10/F11 med Oyster-farget skinn? Er litt i markedet etter en M550D om dagen, og følger tritt med på finn, den eneste aktuelle har oyster, og jeg er ei fan av beige skinn, men mulig det ikke er samme farge overhodet, bare bildene som lyver litt.