Clevion

Medlem
 • Innholdsteller

  1500
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Clevion

 • Rang
  Generalmajor
 • Bursdag 01/16/1993

Contact Methods

 • Skype
  slackyo1

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Askim
 • Kjøretøy
  BMW F10 '14

Nylige profilbesøk

1066 profilvisninger
 1. Til min bil som er en 14 modell, så fikk jeg pris på ca 13 lakser, og der var det ny ECU, intercooler og det berømte klistremerket edit: De anslo også 200hk, nm husker jeg ikke, men som en anne nevnte litt lenger opp så er det under det MPPK faktisk leverer.
 2. Clevion

  Ønsker tips rundt E70 X5

  En 3L sekser M57 kan bruke under halvliteren på mila hvis du er lett på høyrefoten, kjørte vel selv med gamle E60en ca 40 mil ila en dag, fire voksne personer, 20 mil tur/retur, kom hjem med forbruk på 0.48
 3. Clevion

  Den store finn.no tråden.

  Levert standard med LED lykter ja, men man kan velge det bort. G30 kan man få levert med adaptive xenon lykter, eller adaptive LED lykter.
 4. Clevion

  Den store finn.no tråden.

  Så du mener at de lyktene bilen har er LED lykter, som i nær og fjernlys?
 5. Clevion

  Den store finn.no tråden.

  Skjønner ikke hvorfor folk som kjøper seg G30 ikke koster på bilen LED lykter 🤔 Og ikke glem stoffsetene.
 6. Clevion

  F10/F11 tråden

  Når det kommer til Comfort Access så har du muligheten til å låse bilen ved å trykke på dørhåndtaket, eneste muligheten til at bilen låser seg selv er hvis du låser opp bilen, ikke åpner noen dører så vil den automatisk låse seg igjen, men ikke bare ved at nøkkelen "forlater" bilen. Av dekk så er Goodyear Assymetric eller noe ganske gode, flere her inne som har sagt så, F3 mener jeg og huske de heter.
 7. Clevion

  F10/F11 tråden

  Har ikke den optionen der siden jeg har adaptive led lykter. Når jeg går inn på lights i min iDrive ser det slik ut: La først ut et bilde jeg fant fra Google men så at det ikke stemte så fløy ned i garasjen for og ta et faktisk bilde av hvordan det ser ut i min.
 8. Clevion

  F10/F11 tråden

  Scandicshine.no er forhandler for Swissvax i Norge, har en del fra dem selv. Du kan la motoren stå og gå mens du ser i instruksjonsboka i iDriven, jeg kan ivertfall det på min, den må bare stå i park. Vet ikke om det er noe forskjell på import og norsk solgte biler, men jeg får ikke skrudd av lyset i angel eyes på min bil.
 9. Clevion

  Den store finn.no tråden.

  Det også. Jeg kjøpte min F10, 2014 mod med absolutt alt utstyr utenom webasto og privacy glass/sota ruter bak for 15.000,- mindre enn den 2011 der står til, var også forhandler, og mine seter ser fortsatt ubrukt ut, hadde gått like langt som den jeg linka. Kan ikke tenke meg at den blir solgt på en stund med mindre prisen skrus drastisk ned Edit: Gamle E60en står til salgs, blitt solgt en gang imellom nåværende eier og meg, https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=117743797
 10. Clevion

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=122994633 Ingen som har sett denne da? Er jo ganske latterlig overprisa det her.
 11. Jasså Petter, kjøpt deg BMW igjen Ja, grøftelysa på E36 med original front kontra Mtech er like.
 12. Clevion

  Den store finn.no tråden.

  Kan vel være noe med at det er diesel, og at noen av hans bekjentskaper har fortalt en haug med tull angående dieselbiler og MDG
 13. Skal du ha adaptive LED lykter på en F31 må du vel på 2016 mod pluss, og såvidt jeg har sett er det ikke så mange som krysser av de når de bestiller bilene sine. Ellers er HUD krem og ha, adaptive cruise kommer jeg aldri til og kjøpe bil uten etter og ha hatt det både på E60en og F10en. Ellers liker jeg at du vil ha skinn, stoffsetene ser så kjipe ut i 3 serien.
 14. Clevion

  Nye sommer dekk til F10

  Jeg kjører på 2.8 foran og 3 til 3.2 bak, fant ut med E60en at det sleit dekket jevnt. Samme bredde som deg, på original felg.
 15. Clevion

  Nye sommer dekk til F10

  Har vel såvidt fått kjørt 1000km med de selv, og syns de er like støyende/støysvake som både Dunlop Sport Maxx og Conti Sport Contact 5, merker ikke noe særlig forskjell, kanskje noe mindre støy men det er fælt lite. Ellers merker ivertfall ikke jeg noe sporing, men jeg syns bilen fortsatt er litt myk, skulle hatt den noe stivere, men da må vel fjærer byttes, og det gidder jeg ikke. Skal sies at jeg ikke har sjekka lufttrykk enda, men de gutta som monterer peiser som regel inn det lufttrykket jeg sier jeg skal ha.